Herkeste bişe var zaten... Kimse dört dörtlük değil ki. Huyundan suyundan olmasa bile, ailesinden anasından danasından çıkıyo bişey.. Orası ayrı. Sırf duygusal bi boşluk hissetmemek için, gözü kapalı hareket edenlerden olmamanız güzel bişey aslında. Ama bunu abartmamak lazım. O zaman önünüze çektiğiniz set yüzünden, yanlız kalırsınız. Biraz kalbinizi biraz mantığınızı dinleyin. Doğru kişiyi bulursunuz. Bir de akışına bırakmak gerekli. Hiç aklınızda yokken, hiç ummadığınız zaman da, hiç ummadığınız bi yerde çıkıverir karşınıza. Aramakla bulunmaz.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum; yaş farkı çoğunlukla berbat bişey. Aldatma varsa hele ki kaç ordan. Çıtır erkek bul mis gibi. N'apcan göbeklileri.
Hayatınızda bir adam olmasına gerek yok. Boşlukları doldurun sonra birini alın
e adamı sevmiyorsun..
İnsanların bu boşluktan yararlanmasına fırsat verme, bu 1.
Yaşı senden büyük olan insanla yaşadığın durumu (çaplınlık vs hariç) birebir yaşayan bi arkadaşım vardı, 1 hafta önce 2. çocuğunu doğurdu bu 2.
Bence olay akışına bırakmakta geçiyor, sürekli buna odaklı olursan doğru kararlar veremeyebilisin.
Ben böyle bi insanla yapamazdım sanırım, bu da 3 :)
Sevebilme ihtimalimden bahsettim karsıma iyisi cıksa bende onu isterim ama kim bilir ne zaman cıkar yada cıkacak mı muallak
Bak benim buraya açtığım ilk konuyu oku. Aynısını yaşadım ve aynı sözlerle kendimi savundum. Yaşını göstermese de senin yaşında gösteremeyeceği ve 40 yaşında çökmeye başlayacağı bir gerçek. Bununla birlikte gittikçe sıkıcı olup ebeveyn moduna geçecek. Sen hayat enerjisiyle dolup taşarken dünden ölmüş tünekten düşmüş biriyle birbirinize adapte olamıyorsunuz. İlgi alanları farklılaşıyor, bakış açıları farklılaşıyor... Ne kadar manevi anlamda olgunum desen de sen gençsin. Olgun bir genç.Adam yasını göstermiyor.. Birde bn yasıtlarım anlasmakta zorlanıyorum olgun olması lazım karşımdakinin kişisel gelişimi biraz olsun tamamlanmış olmalı konusabilmeliyim
Deli gibi aşık kocasına, maşallah.Arkadasın memnun mu?
Deli gibi aşık kocasına, maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?