kapı komşum eşini aldatıyor

Ya adamın karısının bilip kabul etmiş olma ihtimali nasıl olabilir biri anlatsın bana??

Hangi kadın kocasının başka bir kadınla kendi evinde kendi yatağında sevişmesine razı gelir allasen!!! Biz de kadınız Allah aşkına ya benim başıma gelse bilmek isterim. Direkt söylemeye cesaret edemezseniz bile not falan bırakın

İlla ki şu ana kadar anlardı yatak odasinda kendine ait olmayan sac teli kurumamis havlu vs. Vs.
Ayrica adam yakalanmaktan korksa eve getiremez
Kadının biliyor ve ses etmiyor olma ihtimali yüksek
Başınıza hiç iş almayın sonra kocama iftira atıyora kocam da gözü vara kadar gider bu is

karşılaştığınızda biraz konuşmaya çalışsanız geçen misafiriniz vardı heralde saat 2-3 gibi baya gülüşmeler falan geliyodu deyin mesela ben olsam öyle yapardım.yani direk aldatıldığını söyleyemesem de şüphe etmesini sağlardım hiç haberim yokmuş gibi

o_OEvine baska bi kadin girecek . yatak odasina kadar her yer kullanilacak.komşun fark etmemesi tuhaf.eglendikleri kadar ev işi yapmasi lazim kocasiyla o kadinin....bilemedim.
Onda bile yakalanirlar mesela bulasiklari farklı bir yere koyarlar mesela havlu aldı kurulandi ıslak ıslak geri mi koyacaklar bunlar yerine
Böyle aldatıldığını bilip ses etmeyen kadın cok

Bence kadin farkediyordur hissediyordur.
Kadinlar anlar evine birinin gelip gittigini.
Müdahele etmeyin bence.. vicdanen sıkıntı duyuyorsunuzdur elbet kimseye söylemeden kadinin bakacagi bir vakitte bir yazi bırakın zihnine bir sey düşsün.

Ben olsam kadın evden tam çıkarken kapıyı açar adamla göz göze gelirdim.
Kadını görünce de şok olmuş gibi bakar içeri kaçardım

Otursun düşünsün bakalım karıma söyleyecek mi, söylemeyecek mi diye.
En azından artık eve getirmez
piskopat cok canım ya
bukez de tanıkları yok etmek ısteyebılır adam
hem karısını aldatıyor hem katıl adayı :D
bence en ıyısı not bırakmak
notda: sıze kac oldu ugruyorum komsumla tanısayım dıye sesınızı su saatlerde duyuyorum esınızle gelıyorsunuz eve duyuyorum ama kapı acılmıyor musaıt zamanda goruselım yazmalı

ıse yararmı bılemedım

Kadının kesin haberi vardır. Evine bir başka kadın geliyor nasıl anlamaz ki saçmalık.

Kadın çalışıyor aldatıldığını bilipte ayrılmıyor sa.... Çalışma sa caresizdir katlaniyodur falan denir....ya kadin çok çok saf anlamiyo yada isin icinde baska bi iş var. Calismasa evde olur demi baska kadinda gelmez ozamam

mesela aksam 8-9 gibi kapılarını calsan iste hırsızlık olayları cogaldı apartmana giren cıkan belli degil kamera takılmalı falan diye bir ayaküstü konussan boyle bır sey atsan ortaya adam belki tırsar. ya da bir sekilde onlar evden cıktıkları ya da girdikleri an sen de ac kapıyı gördugunu anlasınlar korkarlar belki

Hayatta hersey oluyor.bizim boyle bir komsu vardi kocasi sevgilisiyle kadinin yatak odasini kullaniyormis .kadin oturma odasında sessizce oturuyormus.anlatyiginda inanamadim.boyle birseyi nasil kabul edebilirsin dedim ustelik sevgilisi dedigim kadin ellili yaslarda adam otuzlarindaydi. Kadina dedim bir daha senle gorusemem cunku senin kendine saygin yokki bana karsida olsun

Önce eşinizle konuşun birlikte karar verin ne yapacağınıza,tehlikeli olabilir.

Bence en mantıklısı komşunuza 'x kişi gündüzleri 2-3arası çok ses yapıyorsunuz ben de tam o saatlerde çocuğu uyutuyorum odalarda Yanyana olunca uyanıyor çocuk bizim odaya aldım yatmadı da, biraz daha dikkat edebilir misiniz rica etsem' tarzı birşey söyleyebilirsiniz. Çünkü bazen kadınlarımız gerçekten saf olup gözünün önündekini göremiyebiliyor fazlasıyla kocalarına güveniyor olabiliyorlar. Benim bir arkadaşımın nişanlısı memleketime gidiyorum diye kızlarla tatile gitmişti şansa tatile gittiği kızlar da benim sanal alemden arkadaşımdı. Kızlar internete foto atınca çocuğu orada gördüm hemen arkadaşıma 'Can'ım senin nişanlın tatile mi gitti foto gördüm' dedim. Kızın haberi bile yoktu sonra kız araştırdı bir dolu yalanını yakalayıp ayrıldı. Ben olsam bilmek isterdim mantığıyla söylemiştim ben. Affedip affetmemek ona kalmıştır sonuçta. Ama direk aldatılıyorsun demek yerine bu şekilde bir şey bilmiyormuş imajı vermek daha doğru böylece siz kötü olmazsınız.

Kadini tanimiyoruz ama sonunda bosanmayacaksa hic ogrenmesin diyesim geliyor.gerci bilemwyiz.sen soyleme bence sonra kotu olursun bence eninde sonunda ortaya cikar.

Hayatta hersey oluyor.bizim boyle bir komsu vardi kocasi sevgilisiyle kadinin yatak odasini kullaniyormis .kadin oturma odasında sessizce oturuyormus.anlatyiginda inanamadim.boyle birseyi nasil kabul edebilirsin dedim ustelik sevgilisi dedigim kadin ellili yaslarda adam otuzlarindaydi. Kadina dedim bir daha senle gorusemem cunku senin kendine saygin yokki bana karsida olsun

Daha nelerrr:olamaz:

Back
X