- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Yok alakasi yok. Bagirma sebebini biliyorum. Eline firsat gecmisken kullanıyor akli sira. Son ginlerde bana o kadar kizgin ki. Ne olsa azarliyor. Gecen gun koltuga oturduk film izliyoruz ayaklarimizi uzatip. Bir saat boyunca ayni pozisyondaydim ve birden bagirdi ayaklarini ceksene bikerek mi görüş alanimi kapatiyorsun diye. Kapatmiyordum. Hadi kapatiyordum diyelim bir saat sonra mi idrak edebildi bunu. Anlatmaya calisyigimda da tamam kes sus dedi. Aramizda geçen bi tartisma olay olacak yani benim sebep oldugum birsey yasanmadi ama birkaç gündür böyle. Katlanamiyorum.Bi kilit yüzünden neden bu kadar bağırıyor? Seni bu kadar düşünse, bu kadar bağırmaz bi kere o dediğine inanma.Bu işde başka iş vardır. Kıskanç falan olabilir eşin. Evde biri var falan mı sanıyor acaba?
Yok bi sıkıntısı. Yani biraz maddi sikimtimiz var. Acaba bu sebep olabilir mi diyorum ama bilmiyorum. Ramazan bitsin de is bakacagim. Sebep bu degilse bile eziliyorum bu dusunceyle.İşle ilgili vs. sorunları mı var? Ne var bunda bu kadar sinirlenecek? Hoş, başka şeylerden kaynaklanan stresin çevredekilerden çıkarılması da doğru değil. Ama insanlık hali, bazen gerginliğimizi çevremizdekilere yansıtabiliyoruz işte.
Oruç tutuyor ama iftardan sonra da böyle bu günlerde. Aslinda bi süredir çok iyiydik ama ne olduysa bir haftada oldu.oruçlu mu kendisi?ya da sıcaklar başına vurmuş olabilir.o neymiş öyle,kapı yumruklamalar falan..
benim eşim de tam tersi kapıyı içeriden,kilitleyip,demirini takmasam söylenir.ama sizinki kadar tepki vermez ,veremez.
Evet hem de çok. Nasıl sevgiyse artık. Kuş olup uçtu. Katlanamiyorum artik. Şimdiki aklim olsa bu günleri görsem evlenmezdim.Severek mi evlendiniz
Nasıl pişman edersin mesela gerçekten benim bunu duymaya ihtiyacim var. Boyke adama ne yapılır. Ben konusmasam bi hafta konusmaz. Kabahatinin farkina varma özürlü. Hep ve en çok o haklı.Bana öyle bağıracak adamı doğduğuna pişman ederim.
At kapının önüne geçir demiri rezil olsun herkese.
Nasıl pişman edersin mesela gerçekten benim bunu duymaya ihtiyacim var. Boyke adama ne yapılır. Ben konusmasam bi hafta konusmaz. Kabahatinin farkina varma özürlü. Hep ve en çok o haklı.
o ne ya bi de marifetmis gibi anlatiyorsunuz..evlilige bak.evlenmeyin boyle adamlarla ya da vazgectim sizin gibi kadinlar boyle adamlarla evlesin.O bir bağırıyorsa iki bağırırım.
O kapı mı yumrukladı, masayı deviririm.
Üstüme mi yürüdü, suratının ortasına bir şey fırlatırım.
Anladığı dil buysa ondan konuşurum.
Hayvanlık yapana insanlık yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?