kapıdan girer girmez kükreyen koca!!!

Başka bişeye kızmış sanırım icinde tuttugu size söylemedigi, hıncini bundan çıkarmış. Yoksa insan 2 söylenir susar

o ne ya bi de marifetmis gibi anlatiyorsunuz..evlilige bak.evlenmeyin boyle adamlarla ya da vazgectim sizin gibi kadinlar boyle adamlarla evlesin.

Yazdığıma baktım gayet açık anlatmışım ama anlayamamışsınız.
Bunları yaşıyorum demedim her hangi bir yerde. Başkasının konusunda kendi evliliğimi anlatmayacak zekaya da sahibim.
Bence siz de başkasına sataşacağınıza konuya yorum yapabilirsiniz.

Akıllı kadın bi başka tabi :) veremez tabi izin de vermeyin :)

bu kapı olayını bende yapıyorum bazen birkac defa esim geldi acamadı kapıyı demirden ama boyle tepki vermedi verse muhtemelen bende verirdim:) bunlar abartılcak seyler degilki ya hayatım niye unutuyosun bunu dikkat et der biter gider mevzu.. onun bagırası varmıs

ben evli misiniz bilmem bile.tavrinizdan bahsediyorum veediginiz akildan.ve bu akli veren digerleri de giyabinda.berbat kafalar bunlar

Hiçbir bahane bu kadar sudan sebepten evin huzurunu bozmaya değmez.
Esinizi karsiniza alin adam gibi konusun ve taviz vermeyin.
Sen onun esisin kölesi değil

ben evli misiniz bilmem bile.tavrinizdan bahsediyorum veediginiz akildan.ve bu akli veren digerleri de giyabinda.berbat kafalar bunlar

E ne güzel işte beğenmediğiniz düşünceleri eleştirmek yerine konu sahibine yorum yapın mis gibi imkan var.
Ama yok siz illa alıntı yapıp mesaja yorum yapacaksınız katiyyen konuya bulaşmayacaksınız çünkü bu daha keyifli di mi?

Nefret ediyorum böyle insanlardan kimse kimseyi azarlayamaz ya varsa rahatsız olduğun bir şey aöylersin çocuklarına böyle bağırarak azarlayarak bir şey öğretmeye çalışan insanlar da beni çok korkutuyor.

sen napiyorsun su an neyse konu dagilmasin zeki insan anlar ne diyorum.selametle

aynen katılıyorum buna hayır ne yapmak lazım onu cozemedim adam bagırsın cagırsın kırsın doksun karsıdaki kadın sus pus dursun ezilsin..kadınlar erkeklerin stres topu degil

Bu pek iyi bir tavsiye gibi gelmedi bana.. konu sahibinin eşi gibi bir adam bu tepkiler karşısında afallayıp kendine gelmez tam tersine kadının ağzını burnunu yer değiştirir..
Konu sahibi küsüp yüz çevirmeyi dene... hatasını anlayana kadarda sen adım atma ...baktın yine akıllanmıyor böyle hödük herifle ömür geçmez boşa kurtul

ya dışarıdaki iş hayatı yolunda değil acısını böyle çıkartıyor yada seni evliliğini önemsemiyor yaptıkları çirkinlikleri çekecek çantada keklik yani siz eşi olarak her türlü hareketlere tahammül etmeye mecbursun görüyor ,sanıyorum

Oruç var ise birde sigara içiyorsa o tepesine vurmuştur.Ya da her zaman mı böyleydi ? Aslında seni düşünmesi iyi ama söyleme şekli ve ifadesi yanlış...
Orucu terbiyesizliğe şiddete bahane olarak kullananlar tutmasın artık. Orucum ama vahşi hayvan gibi davranıyorum, ee neye yaradı?

Başka bi problemi vardır kafasına taktığı ama tabiki bu bagirabilir demek degil. Derdi neyle kimleyse onunla halletsin, sen niye günah kecisi olasın

Orucu terbiyesizliğe şiddete bahane olarak kullananlar tutmasın artık. Orucum ama vahşi hayvan gibi davranıyorum, ee neye yaradı?
Bende aynı sen gibi düşünüyorum kalp kırıp millete saldırdıktan sonra nerde kaldı o tuttuğu oruç ama malesef ki çoğunluk öyle aslında iyi olmaları yerine iyice saldırganlaşanlar oluyor.

hemende olayı oruç tutmaya bağlamışlar..

oruç tutmak böyle hanzoluk mu yapmak gerek

konu sahibi mesele oruç falan degil..

adamın kumaşı ,mal böylee ,

bu mal ile ne yaparsın gerisi sana kalmış

Valla ne iş stresi ne oruç ne de başka şey öküzlüğe kılıf olamaz. Derdi varsa insan gibi anlatsın, çok büyükse sıkıntısı destek alsın gidip. Bu ne ya !

Bence bu durumlarda en iyisi küsmek hatta ayrı odalarda vakit geçirmek.Kavga olayı daha kötü bir şekle sokuyor.Eşiniz size bir daha böyle bağırdığında tavırlarını düzeltene kadar onla konuşmayacağınızı ondan soğuduğunuzu söyleyin ve durumunuzdan taviz vermeyin küslük ne kadar uzarsa uzasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…