- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi regarde-moi
-
o ne ya bi de marifetmis gibi anlatiyorsunuz..evlilige bak.evlenmeyin boyle adamlarla ya da vazgectim sizin gibi kadinlar boyle adamlarla evlesin.
oruçlu mu kendisi?ya da sıcaklar başına vurmuş olabilir.o neymiş öyle,kapı yumruklamalar falan..
benim eşim de tam tersi kapıyı içeriden,kilitleyip,demirini takmasam söylenir.ama sizinki kadar tepki vermez ,veremez.
ben evli misiniz bilmem bile.tavrinizdan bahsediyorum veediginiz akildan.ve bu akli veren digerleri de giyabinda.berbat kafalar bunlarYazdığıma baktım gayet açık anlatmışım ama anlayamamışsınız.
Bunları yaşıyorum demedim her hangi bir yerde. Başkasının konusunda kendi evliliğimi anlatmayacak zekaya da sahibim.
Bence siz de başkasına sataşacağınıza konuya yorum yapabilirsiniz.
ben evli misiniz bilmem bile.tavrinizdan bahsediyorum veediginiz akildan.ve bu akli veren digerleri de giyabinda.berbat kafalar bunlar
sen napiyorsun su an neyse konu dagilmasin zeki insan anlar ne diyorum.selametleE ne güzel işte beğenmediğiniz düşünceleri eleştirmek yerine konu sahibine yorum yapın mis gibi imkan var.
Ama yok siz illa alıntı yapıp mesaja yorum yapacaksınız katiyyen konuya bulaşmayacaksınız çünkü bu daha keyifli di mi?
O bir bağırıyorsa iki bağırırım.
O kapı mı yumrukladı, masayı deviririm.
Üstüme mi yürüdü, suratının ortasına bir şey fırlatırım.
Anladığı dil buysa ondan konuşurum.
Hayvanlık yapana insanlık yaramaz.
O bir bağırıyorsa iki bağırırım.
O kapı mı yumrukladı, masayı deviririm.
Üstüme mi yürüdü, suratının ortasına bir şey fırlatırım.
Anladığı dil buysa ondan konuşurum.
Hayvanlık yapana insanlık yaramaz.
ya dışarıdaki iş hayatı yolunda değil acısını böyle çıkartıyor yada seni evliliğini önemsemiyor yaptıkları çirkinlikleri çekecek çantada keklik yani siz eşi olarak her türlü hareketlere tahammül etmeye mecbursun görüyor ,sanıyorumO kadar sınırlı ve Üzgünüm ki. Esim isten geldi. Kapının demiri olur ya onu takmistim el alışkanlığı. Girer girmez çığlık cigliga bağırmaya basladi. Kaç kerr drdik takma diye. Tamam yanlislikla olmuş el aliskanligi filan dedim ama nafile. Beni duymuyor bağırıyor. Evde bayilsam birsey olsa eve nasil girecekmis. Kapiya vurmaya basladi sinirden. Baktım susmayacak içeri geçtim. artık tahammül edemiyorum. Neden bu kadar mutsuz anlamıyorum.
Orucu terbiyesizliğe şiddete bahane olarak kullananlar tutmasın artık. Orucum ama vahşi hayvan gibi davranıyorum, ee neye yaradı?Oruç var ise birde sigara içiyorsa o tepesine vurmuştur.Ya da her zaman mı böyleydi ? Aslında seni düşünmesi iyi ama söyleme şekli ve ifadesi yanlış...
Bende aynı sen gibi düşünüyorum kalp kırıp millete saldırdıktan sonra nerde kaldı o tuttuğu oruç ama malesef ki çoğunluk öyle aslında iyi olmaları yerine iyice saldırganlaşanlar oluyor.Orucu terbiyesizliğe şiddete bahane olarak kullananlar tutmasın artık. Orucum ama vahşi hayvan gibi davranıyorum, ee neye yaradı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?