Hakkatten iyi cesaret nasil aldin iceri.Az önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Almasaydım keske eve,cok morelim bozuldu...
Az önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Cok tuhaf simdi korkuyorum titriyorum o an nasıl öyle davrandım anlamadım... Bütün morelim bozulduHakkatten iyi cesaret nasil aldin iceri.
yinede dikkat bidaha gelir felan.
Az önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Gercekden basiretim baglandı,yatak odama kadar soktum, ordaydı param,ordan mutfaga ekmek verdim..Uzun sure evi bos birakmayin etrafi gozetlediyse esyalariniz falan iyi durumdayda Allah korusun hirsizliga kalkabilirler.
Birde acimayin acinacak hale dusucez gercekten aciz olan dilenmez.
Gecmis olsun bazen insanin gozu kor olabiliyor.Bence siz esinize anlatin ve cocuklarada ne kadar yanlis yaptiginizi anlatin sonra onlarda kapiya gelen yabancilari normal karsilar.Gercekden basiretim baglandı,yatak odama kadar soktum, ordaydı param,ordan mutfaga ekmek verdim..
Cocuklarımda arkamdan dolanıyor.. En son cıkarkende boynumdaki altın kolyemi isdedi isaret etti.. Ya ben ne kadar aptalım ben böyle bırsey asla yapmazdım asla... Büyük oglum babaya söylerse aksam, birde o birsürü laf söyleyecek..
Valla iyi degilim suan.. Nasıl yaptımö hiccc anlamadım,asla asla aslaaaa yapmazdım böyle birsey..Hala anlamıyorum...sana sen iyi misin demek istiyorum??? komşuya bile güvenilmezken elin suriyelisini nasıl aldın içeri ben şok. sakın birdaha açma arkadaşım hırlısı var hırsızı var Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?