Yatakk odama kadar soktum ya param ordaydı diye,sonrada mutfaga...siz naptiniz ya baya bildigin oturma odasinami aldin yoksa apartmanda kapinin onundemi o bile tehlikeli Allah korusun size bicak dayasa saldirsa ne olacakti ben balkondan bakmadan acmiyom kimseye..cocuklarda acmasin birdaha tembihleyin..
Ya yine gelir, yada başkalarını gönderir. Dikkat edin nolur kapı baca kilitli dursun. Okurken korktum :S Durumu yoktur ekmek vs tamam dedim ama kolye istediğini okuyunca fena oldumAz önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Almasaydım keske eve,cok morelim bozuldu...
iyi sizi kolye için kesmemiş.valla pes yani bide en mahrem yerinize yatak odasına kadar gitmiş o mu geldi yoksa sizmi çağirdınız.ben zannetmiyorum sizin çağırdığınızı kesin yüzsüzlük yapıp arkandan gelmiştir.allah korumuş valla geçmiş olsun.benimde evliliğin başlarında böyle hatalarım oldu.sonrasında kendimi çok kötü hissederdim.ama hiç kimseyi eve almadım.kapıyı açtığım için ya kapıda beni kesseydi diye korkardım sonrasında.şimdi tüm konuşmayı kapı arkasından yapıyorum.kimseye kapı açmıyorum.karşıdaki insanlar bozuluyor ama ben ve çocuklarım herşeyden önemli
Kapıyı kapatmadım ayıp olmasın diye, sonrada oyle girmiş olduiyi sizi kolye için kesmemiş.valla pes yani bide en mahrem yerinize yatak odasına kadar gitmiş o mu geldi yoksa sizmi çağirdınız.ben zannetmiyorum sizin çağırdığınızı kesin yüzsüzlük yapıp arkandan gelmiştir.allah korumuş valla geçmiş olsun.benimde evliliğin başlarında böyle hatalarım oldu.sonrasında kendimi çok kötü hissederdim.ama hiç kimseyi eve almadım.kapıyı açtığım için ya kapıda beni kesseydi diye korkardım sonrasında.şimdi tüm konuşmayı kapı arkasından yapıyorum.kimseye kapı açmıyorum.karşıdaki insanlar bozuluyor ama ben ve çocuklarım herşeyden önemli
Cocuklarım kapı acacak büyüklükte degil zaten,kücücükler daha,Birdaha asla yapmam böyle birsey. Ders oldu.Ben yanlarından geçerken tedirgin oluyorum, sen eve, yatak odasına kadar almışsın. Şimdilik ucuz atlatmışsın ama sakın sevinme. Adım kadar eminim ki seni bir daha ziyaret edecektir. Belki de başka birilerini yönlendirir. Eşine anlat mutlaka, çocuklarını da sıkı sıkı tembihle. boş bulunup tanımadıkları kimseye kapı açmasınlar.
Bidaha yapmazsin.. Sukret bi sey olmadigina.. Kapiyi cengelleyip acmak lazim her yabanciya..Az önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Emin ol onlara ayıp olmaz.. kadın dilenci sen kibar davranma peşindesin..Kapıyı kapatmadım ayıp olmasın diye, sonrada oyle girmiş oldu
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya birdaha asla ama asla...
Canim bu sana ders olsun canini skma bida tanimadigina kapi acma ortalik kotuAz önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?