Kapıma gelen suriyeli

ben tırsarım kapıyı bilem açmam...

Insanlik edip para vermisiniz o kolyeye goz dikmis pess .. bu insanlar yuzunden asil ihtiyac sayiplerini goremiyoruz insanin icindeki yardim etme duygusunu paltaliyorlar resmen .. frsatini bulsa hirsizlikta yapar Allah korusun dikkat etmek lazim ..

siz naptiniz ya baya bildigin oturma odasinami aldin yoksa apartmanda kapinin onundemi o bile tehlikeli Allah korusun size bicak dayasa saldirsa ne olacakti ben balkondan bakmadan acmiyom kimseye..cocuklarda acmasin birdaha tembihleyin..
Yatakk odama kadar soktum ya param ordaydı diye,sonrada mutfaga...
Ya gercekden Cahil,birsey bilmez biride degilim.Asla yapmazdım böyle birsey. Kendimi anlamıyorum.. O anki kişi ben degildim sanki..

Ya yine gelir, yada başkalarını gönderir. Dikkat edin nolur kapı baca kilitli dursun. Okurken korktum :S Durumu yoktur ekmek vs tamam dedim ama kolye istediğini okuyunca fena oldum

iyi sizi kolye için kesmemiş.valla pes yani bide en mahrem yerinize yatak odasına kadar gitmiş o mu geldi yoksa sizmi çağirdınız.ben zannetmiyorum sizin çağırdığınızı kesin yüzsüzlük yapıp arkandan gelmiştir.allah korumuş valla geçmiş olsun.benimde evliliğin başlarında böyle hatalarım oldu.sonrasında kendimi çok kötü hissederdim.ama hiç kimseyi eve almadım.kapıyı açtığım için ya kapıda beni kesseydi diye korkardım sonrasında.şimdi tüm konuşmayı kapı arkasından yapıyorum.kimseye kapı açmıyorum.karşıdaki insanlar bozuluyor ama ben ve çocuklarım herşeyden önemli

canım bazen insanın basireti bağlandığı zamanlar oluyor gerçekten.olan olmuş korkun normal.sadece dikkatli ol eve girip çıkarken.kolyenide takma bi süre gözüne kestirmiş olabilir.suriyeli bi adam yarım dille ekmek parası istedi.bekle burda dedim karşıdaki bakkaldan ekmek aldım verdim.almadı.ben bunu istemem para ver dedi

Ben yanlarından geçerken tedirgin oluyorum, sen eve, yatak odasına kadar almışsın. Şimdilik ucuz atlatmışsın ama sakın sevinme. Adım kadar eminim ki seni bir daha ziyaret edecektir. Belki de başka birilerini yönlendirir. Eşine anlat mutlaka, çocuklarını da sıkı sıkı tembihle. boş bulunup tanımadıkları kimseye kapı açmasınlar.

Allah korumuş. Kadini hic iyi niyetli bulmadım. Bi daha gelecektir emin ol .

Kapıyı kapatmadım ayıp olmasın diye, sonrada oyle girmiş oldu
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya birdaha asla ama asla...

Bence devam eden gunlerde dıkkatlı olun kapınızı kıtleyın ve calan zıle karsılık otomatıgı hemen asla acmayın

Cocuklarım kapı acacak büyüklükte degil zaten,kücücükler daha,Birdaha asla yapmam böyle birsey. Ders oldu.

Para ve yiyecekten sonra gözünü kolyeye dikmiş olması herşeyi yapacak potansiyeli olduğunu düşündürüyor. Evinizde ne var ne yok görmüştür. Başka şeyleri de gözüne kestirdiyse yine gelebilir dikkatli olun. Ayrıyetten lütfen kapınızı her daim içerden kilitleyin sürgüleyin. Hırsızlıkla karşılaşmanız pek hoş olmaz.

Bidaha yapmazsin.. Sukret bi sey olmadigina.. Kapiyi cengelleyip acmak lazim her yabanciya..

Bir kez daha böyle bir hataya düşmeyin ve sizi korkutmak istemem ama bekleyin kapınızın tekrar çalması an meselesidir, alıştıya mutlaka gelecektir yeniden bir şey istemeye.

Ben evde yalnizken kapi caldiginda parmak ucunda gidip bakiyorum delikten, kim o diye seslenmiyorum.. Bazen acmiyorum bile.. Tanidiga bile kapiyi sonuna kadar dayayip acmamak gerektigine inaniyorum; ozellikle evde teksen ve erkekse..

Kolyeyi nasim istedi ya bi de ne dedin? Bi de nasil cikardin evden, normal sekilde mi cikti yoksa ters bsy dedin mi? Allah a sukur bsy olmamis

Gelenin tek hareket ettiğini sanmıyorum mutlaka birileri de aşağıda beklemiştir. Resmen keşfe çıkmışlar. Tedbirli olun bundan sonra çok geçmiş olsun.

Okurken şoka uğradım. Aklıma arkadaşımın anlattığı geldi:
İki Suriyeli açız diye bir kapıya geliyorlar. Evin sahibi de içeri alıp çay filan demliyor. Çaydanlıkla odaya geldiğinde, kadınlar yüzüne çaydanlığı fırlatıp, ev sahibinin kollarından da bilezikleri alıp evden gidiyorlar.
Lütfen dikkatli olun. Allah masumları ve iyi niyetlileri korusun, ne diyelim.

Kapıyı kapatmadım ayıp olmasın diye, sonrada oyle girmiş oldu
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya birdaha asla ama asla...
Emin ol onlara ayıp olmaz.. kadın dilenci sen kibar davranma peşindesin..

Bu sana ders olsun. Bir de bu sayfayı okuyan hepimize.

Canim bu sana ders olsun canini skma bida tanimadigina kapi acma ortalik kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…