Ya içeriyide koloçan etmiş bacım nasıl aldın içeriyasakın kapı falan çalarsa açma canım sakın
Dili yok anlasamadık,kolyemi isaret etti eliyle bisey söledi ama anlamadım.Bende kafamı salladım hayır dedim omzuna dokunup gülümsedim hadi dedim cıkardım.Kolyeyi nasim istedi ya bi dene dedin? Bi de nasil cikardin evden, normal sekilde mi cikti yoksa ters bsy dedin mi? Allah a sukur bsy olmamis
Yatakk odama kadar soktum ya param ordaydı diye,sonrada mutfaga...
Ya gercekden Cahil,birsey bilmez biride degilim.Asla yapmazdım böyle birsey. Kendimi anlamıyorum.. O anki kişi ben degildim sanki..
Cam bir sisede elime gecen bozuk paraları biriktiriyordum,hepsini döktüm bir torbası vardıResmen keşif olmuş. Yatak odasını parayı nereye koyduğunu vs görmüştür. Ee kolyeyi falanda istemiş. Konu sahibini korkutmak istemiyorum ama potansiyel hırsızlığa davetiye çıkarmış.
Evde iki küçük çocuklu kadın ve para ve ziynet eşyası. Ben nedense tekrar geleceğine inanıyorum.
Allah korusunbazen insanın basireti bağlanıyor..
bir daha bakmadan basmayın otomatiğe açmayın kapıyı ..
o şimdi tanıdıklarına da söyler dadanırlar size..
Allah korusun
Cam bir sisede elime gecen bozuk paraları biriktiriyordum,hepsini döktüm bir torbası vardı
Ben gündüz nerdeyse hiç kapı açmıyorum apartman zili başka ev kapı sizi başka çalıyor bizdeBen evde yalnizken kapi caldiginda parmak ucunda gidip bakiyorum delikten, kim o diye seslenmiyorum.. Bazen acmiyorum bile.. Tanidiga bile kapiyi sonuna kadar dayayip acmamak gerektigine inaniyorum; ozellikle evde teksen ve erkekse..
Artık kapıyı sürekli kilitli tut bir kere para verdin ya o daha sonra yine gelir eve almasaydın keşke allahtan size bişey yapmamış bizim mahallede iki tane kadın ((görenler yabancıydı diyor büyük iht Suriyeliler dir burda Suriyeliler çok fazla)) neyse komşunun evine girip 17 000 tl parasını çalmışlar aynı gün başla mahalleden birinin evinden de 3000 tl çalmışlar aman dikkat et bi daha kapıyı filan açmaAz önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Almasaydım keske eve,cok morelim bozuldu...
Az önce kapım caldı otomatige bastım hemen,hıc yapmam aslında..Bir genc kız cıktı yukarı derdinide anlatamıyor,tek para dedi.Ayy iceri soktum,bozuk paralarım vardı bir sisede,döktüm torbasına,ekmek verdim...Etrafa bakındı,ıkı kucuk cocugum dolanıyor etrafımda...Cıkarken altın kolyemi isdedi boynumdan...Olmaz dedim öyle kapattım kapıyı...
Basiretim baglandı,nasıl aldım iceri anlamıyorum,ya bana bırsey yapsaydı, cocuklarım...Titriyorum suan...Cok korktum..Ama neden o an degilde,simdi bu korku??
Almasaydım keske eve,cok morelim bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?