Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O şey degilmiydi ya beni ne doktorlar mühendisler istedide ben varmadim ne ara benim oturduğum apardumanda ne doktorlar ne mühendisler varda köylülere döndü..her neyse gorgusuzlugun de bir sınırı olmali siz kkdaki bütün haklarınızı kullanmissiniz😄ayrıca başkasının kapısının önünde ki ayakkabı dan sizene yahu..bu ne işsizlik.

Herkes şehrin en lüks sitesinde oturuyormuş yav ☹️ şimdi benim oturduğum site tam lüks diil galiba kapıların önünde ayakkabı da yok.. ALLAH a şükür bugünde fakir olduğumu öğrendim 😢 site grubuna yazayım bakayım meslek grupları ne Ceo, müteahhit falan çıkmazsa oturup ağlıcam..

Bu arada tasindigin yeni lüks ve 5 yil önce yapilmis siteyi hic bilmiyorum canim.
Dünya türkiyeden ibaret degil cunki.

Sanirsin dünyaca ünlü bir siteye tasinmis :)

Avrupadan selamlar :KK49:

Sende haklisin bir nebze tabisi ..
sen gene mi geldin ya :27:
sen de onun farklı versiyonusun, yeme bizi şimdi.

ayy bana gul kokulu poşet deme 😂😂
kaynanam bir gun yaptigi baklavanin ustunu kapatmak icin temiz cop poseti istemisti.
bende kokusu siner anlaminda cop poseti var ama kokulu demistim
nolmuş bizde de var kokulu poset demisti bana 😂😂😂😂
Ahahhahha süperrrrr. Bn de kokulu poşeti sarmış sandım ama daha iyiymiş

Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.

Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.

kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.

Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.

Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.

Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
Üslubundan ben kadar medeni olduğunuzu anladık köylü milletimizin efendisidir yazık size

Herkes şehrin en lüks sitesinde oturuyormuş yav ☹️ şimdi benim oturduğum site tam lüks diil galiba kapıların önünde ayakkabı da yok.. ALLAH a şükür bugünde fakir olduğumu öğrendim 😢 site grubuna yazayım bakayım meslek grupları ne Ceo, müteahhit falan çıkmazsa oturup ağlıcam..
Lüksünü geçtim sitede bile oturmuyorum 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X