Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanane? sana hesap verecek degilim.
site senin degil haddini bil

Size neee?

Bunlar nasıl bir aşağılama,bunu mu dert ettiniz

Şu korana döneminde ben dışardan gelen kıyafetlerimi balkında bekletiyorum kirli sepetim bile balkondaykem sizin ayakkabıyı içeri alma mantığınız..
Ayakkabilarinizi da keza balkonda bekletebilirsiniz. En azindan merdivenden cikan insanlar koronali diye korktugunuz ayakkabıların kirini solumak zorunda kalmazlar.
Belki koronali tükürüğe bastin ve havasiz ortam olan merdiven ayagi senin yuzunden korona kayniyor. Millet geçerken soluyor.
Havadar yer falan mi saniyorsunuz yoksa nasilsa kapiyi kapatiyorum pisi disarda kaliyor mu saniyorsunuz.
E gene siz ve evinizdekilerde soluyor ayni yolu gecerken.
Bencil degilim hepsi bu.

Evet kapıda ayakkabı birakilmamali,hem görüntü kirliliği,hem ayak kokusu,hem de temizlik görevlisinin işini zorlastirmasi vs.

Kurallar hayatımızi kolaylaştırmak ve daha tertipli yaşamak için var...Herkesin kapıya ayakkabı koymasi,istediği herşeyi koyabilmesi anlamına gelir,bu da zamanla kaosa sebep olur,kimse önüne geçemez.En iyisi baştan işi sıkı tutmak ve kurallara uymak.
Bu kadar normal karsilayani görünce şaşırdım açıkçası.

Her apartmanda balkon var mı? Benimki sadece küçül bir dışa doğru çıkıntı. Nasıl tüm ayakakabılarımı koyayıö mesela?

Siz türkiyedekiler fesat hasetci ve algisi bozuk insanlarsiniz.
Bunuda birdaha genelleme yapmayın lütfen biz Türkiyedekiler mükemmel insanlarız algımız gayet açık ve zekamız zehir gibidir. Almanya hep hazır gıda tüketiyor hep fabrikasyon hormonal ondan Almanlarda genelde hep koyun gibidirler İnanmazsan Merkele sor bak geneli donuk böyle

Her apartmanda balkon var mı? Benimki sadece küçül bir dışa doğru çıkıntı. Nasıl tüm ayakakabılarımı koyayıö mesela?
Tüm ayakkabılarınızı koymanıza gerek yok ki, o gün giydiklerinizi havalandırıp dolaba kaldırabilirsiniz. Zaten tüm ayakkabılarınızı da kapı önüne koymuyorsunuzdur herhalde.

Tüm ayakkabıları toptan giyip cikmiyorsunuz herhalde?
Küçük rafli banyoluklar is gorecektir.
Balkon yoksa da tum ayakkabilar merdiven ayagina yigilir mi allasen.
Sonra ayak kokusundan kırılıyor merdivenler.
Korona dediniz olmadi simdi yer sıkıntısı surekli bir seyler mi bulmaya calisacaksiniz?
Dusuncemi curutmeye calismak zorunda degilsiniz. Adi ustunde kendi dusuncem.

arkadaslar bu kadar kavga etmeye gerek yoktu

corona ılk cıktıgı sıralar uzmanlar vırusun tam etkınlıgını durumunu net belırleyemedıgı ıcın ayakkabıları ıcerı almayın dıyordu genele soyledıler emekleyen bebegı olanlar vardır cocuklu aıleler vardır ıcerı ayakkabıyla gırenler vardır dıye

sokak ayakkabılarını eve alınca koynumuzda yatırmıyoruz şoka gıren abartılı yorumlar cok enteresan
dısarda 1 cıft ayakkabı degıl zaten mevzu
bellıkı cok cıft var
kalabalık mısafır gelse bıle cıftler duzeltırsınız
sızde tum sokak ayakkabılarınızı dısarda tutmuyorsunuzdur gıyersınız degıstırecegınız zaman vestıyerde sokak ayakkabıları ıcın ayrılmıs bolum vardır ona koyarsınız
yok ben pıslıge belenıyorum camurlarda debelenıyorum dıyorsanız kapının onunde dezenfektan sıkıp posete koyup ıcerı ayakkabı dolabına yıne koyarsınız

Almanlar koyun gibi degil.
Almanlar medeni anlayisli insanlar.
A dan z ye herseyi yanlis yere cekmeyen insanlar.
Sükür ki türkiye de yasamiyorum..
Herkes öyle olmasa da cogu medeniyetten yoksun. Tipki konu sahibi gibi kendini elit sanan varoslar. Cahil olduklarini dahi bilmez iken karsisindaki insana cahil deme lüksünü kendilerinde görüyorlar.
Gidalardan da insan olunsaydi türkiyede herkes birbirini kesip bicmezdi vahsice :)

Ayrica cogunuzun zekasi kurnazlik ..
Zeka bambaska birsey :)

Arkadaslar kimsenin kapisinin onu kendisine ait degil, apartmanin ortak alani sayilir. Dolayisiyla benim kapimin onu kimse karisamaz diyemeyiz. Nasil ki sitenin bahcesine ya da otoparkina ayakkabi birakamayacagimiz, camasir asamayacagimiz ve hatta hali silkeleyemeyecegimiz gibi.
Ustelik her sitenin yonetim plani vardir. Kimi balkona saksi bile koydurmaz, kimi duvara klima motoru astirmaz vs vs.
o yuzden benim kapim kafama gore takilirim demeyin bosuna

Bence çoğu insan yanlış buluyor ama konu sahibinin yazdıklarına muhalif olmamak elde değil. Sadece ayakkabıları deseydi sorun yoktu ne herkesin bildiği siteyi ne elit insanları bırakmış nede köylülerin kapisini. Sinir olmamak elde değil. Ne güzel insanlarımız var sınıflandırmayi sevmiyen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…