Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buram buram cehalet kokuyosunuz. 7 kuşak Almanya’da da kalsanız da yetiştirdiğiniz nesil böyle olacak. Siz hep “Alamancı” kalacaksınız üzgünüm

Buram buram cehalet kokuyosunuz. 7 kuşak Almanya’da da kalsanız da yetiştirdiğiniz nesil böyle olacak. Siz hep “Alamancı” kalacaksınız üzgünüm
Gidiyorum bu konudan son yazışım nerden çıktı gene Almanya Türkiye kavgası anlamadım.konu bambaşkaydı nerelere geldi

ben alamanci degilim almanim
herkes haddini bilse iyi olur bence! iftira itham varsayim ne varsa uyduruyorsunuz bilmemezlikten.
aciyorum size... zavallilar :)

hasta misin sen ya? ne kocasi
ben almanyada dogdum ve yasiyorum evli de degilim..
git sinirini baska biryerden cikar iftiraci zavalli
zavallımı bacım sen orda almanlarin pisler diyip aşsagilayarak kazandirdigi paralarla burda gelip hava atiyorsun birde banamı zavallı diyorsun

Bizde kapida ayakkabi bırakmıyorduk ama pandemiden beri iceri almiyoruz medeniyetsizin dik alasiyiz
Aynen valla yurt dışında yaşıyorum adamlar eve ayakkabı ile giriyor muhtemelen çoğu kapı önünde ayakkabı bırakanı daha önce görmemiştir ama corona dan dolayı bırakıyorum artık

zavallımı bacım sen orda almanlarin pisler diyip aşsagilayarak kazandirdigi paralarla burda gelip hava atiyorsun birde banamı zavallı diyorsun
ne havasi ya ruh hastasi seni deli ciktin sende.. uydurup uydurup durma.
ben alcakgönüllü bir insanimdir. beni kurdugum iki cümleden mi taniyacagini saniyorsun cahil misin

ne havasi ya ruh hastasi seni deli ciktin sende.. uydurup uydurup durma.
ben alcakgönüllü bir insanimdir. beni kurdugum iki cümleden mi taniyacagini saniyorsun cahil misin
Ama sizi şikayet etmekten yoruldum aaaa hep hakaret ediyorsunuz insanlara..ban size gelmiyor adetaaa koşuyor

Bende kapı önüne ayakkabı ve ayakkabılık koyulmasına karşıyım bi kere leş gibi ayak kokuyor. Ama düzgün bi kaç adet olursa idare edilebilir. Acil bi durum için terlik gibi şeyler. Kalabalık dağınık bi şekilde olmaz tabiki.
Ama konu sahibi üslubunuz hiç hoş değil. O sitede oturanlar ultimate mi bu hayatta zenginlikle görgü bağlantılı değildir.

Aynen valla yurt dışında yaşıyorum adamlar eve ayakkabı ile giriyor muhtemelen çoğu kapı önünde ayakkabı bırakanı daha önce görmemiştir ama corona dan dolayı bırakıyorum artık
Ayakkabıyı birakin ben hala disardan gelince giysileri balkonda bekletiyorum. Önce resmen kirli sepetini balkona koymustum dışarda giyilen giysiler için balkonda, evdekiler icerdeydi onu hallettim ama ayakkabıyı daha alamadim iceriye

Çok şükür o moddan çıkabildim çünkü iş kötü yerlere gidiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…