- 20 Ocak 2015
- 9.578
- 13.986
- 448
- 40
- Konu Sahibi lou salome
-
Buram buram cehalet kokuyosunuz. 7 kuşak Almanya’da da kalsanız da yetiştirdiğiniz nesil böyle olacak. Siz hep “Alamancı” kalacaksınız üzgünümya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
herkese hak ettigi gibi cevap verdim icim rahat.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
ayrica size ne sizin ne haddinize?!
almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
Gidiyorum bu konudan son yazışım nerden çıktı gene Almanya Türkiye kavgası anlamadım.konu bambaşkaydı nerelere geldiBuram buram cehalet kokuyosunuz. 7 kuşak Almanya’da da kalsanız da yetiştirdiğiniz nesil böyle olacak. Siz hep “Alamancı” kalacaksınız üzgünüm
ben alamanci degilim almanimBuram buram cehalet kokuyosunuz. 7 kuşak Almanya’da da kalsanız da yetiştirdiğiniz nesil böyle olacak. Siz hep “Alamancı” kalacaksınız üzgünüm
zavallımıhasta misin sen ya? ne kocasi
ben almanyada dogdum ve yasiyorum evli de degilim..
git sinirini baska biryerden cikar iftiraci zavalli
Aynen valla yurt dışında yaşıyorum adamlar eve ayakkabı ile giriyor muhtemelen çoğu kapı önünde ayakkabı bırakanı daha önce görmemiştir ama corona dan dolayı bırakıyorum artıkBizde kapida ayakkabi bırakmıyorduk ama pandemiden beri iceri almiyoruz medeniyetsizin dik alasiyiz
He de geç bencezavallımıbacım sen orda almanlarin pisler diyip aşsagilayarak kazandirdigi paralarla burda gelip hava atiyorsun birde banamı zavallı diyorsun
ne havasi ya ruh hastasi senizavallımıbacım sen orda almanlarin pisler diyip aşsagilayarak kazandirdigi paralarla burda gelip hava atiyorsun birde banamı zavallı diyorsun
Ama sizi şikayet etmekten yoruldum aaaa hep hakaret ediyorsunuz insanlara..ban size gelmiyor adetaaa koşuyorne havasi ya ruh hastasi senideli ciktin sende.. uydurup uydurup durma.
ben alcakgönüllü bir insanimdir. beni kurdugum iki cümleden mi taniyacagini saniyorsun cahil misin
bana hakaret edenleri unutuyorsunuz hayirdir?Ama sizi şikayet etmekten yoruldum aaaa hep hakaret ediyorsunuz insanlara..ban size gelmiyor adetaaa koşuyor
Haha oda iyiymisHani var ya behlüle aşık behlüle beni beni bihterini diyip canına kıyan işte o bihterin gecesini yapcamcanım sıkıldı seyredeyim bari
Başımızın üstünde yeri var aşkolsun..bana hakaret edenleri unutuyorsunuz hayirdir?
sizlere de ban geliyor !
Ayakkabıyı birakin ben hala disardan gelince giysileri balkonda bekletiyorum. Önce resmen kirli sepetini balkona koymustum dışarda giyilen giysiler için balkonda, evdekiler icerdeydi onu hallettim ama ayakkabıyı daha alamadim iceriyeAynen valla yurt dışında yaşıyorum adamlar eve ayakkabı ile giriyor muhtemelen çoğu kapı önünde ayakkabı bırakanı daha önce görmemiştir ama corona dan dolayı bırakıyorum artık
Çok şükür o moddan çıkabildim çünkü iş kötü yerlere gidiyorduAyakkabıyı birakin ben hala disardan gelince giysileri balkonda bekletiyorum. Önce resmen kirli sepetini balkona koymustum dışarda giyilen giysiler için balkonda, evdekiler icerdeydi onu hallettim ama ayakkabıyı daha alamadim iceriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?