- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Biz de kendi mahallemizin ‘en elit, en lüks’ binasından sesleniyoruz mune, öyle deme amaAy çok özür dilerim valla kusura bakmayın hanımlar ama raporlara baktıkça gülme tutuyor, medeniyetten, elit olmaktan bahsedilen topikteki kavgalar bildiğimiz mahalle kavgası yahu
Ay Sacide yengem o işteBi tane tontis teyze vardı ayakkabisini iceri alır.Tasli pullu tahta saplı cantasindan da ev terligi cikartirdi.
Eski insanlar nezaketlilerdi be :)
Pilavı pıçağnan yiyorsunuzdur kesinBiz de kendi mahallemizin ‘en elit, en lüks’ binasından sesleniyoruz mune, öyle deme ama
Mahalle elitliği bu kadar oluyor, henüz herkeslerçe bilinen bir lükslüğe erişemedik.
Hele ben, tepemden eline geçeni atan atana
Mune abla bu konularda hiç bilgin yokAy çok özür dilerim valla kusura bakmayın hanımlar ama raporlara baktıkça gülme tutuyor, medeniyetten, elit olmaktan bahsedilen topikteki kavgalar bildiğimiz mahalle kavgası yahu
Ben yaşlıdan korkarım, gerçekten korkarım.Ay Sacide yengem o işte
Pilavı pıçağı bilemiyorum da ben bayağı yukarıdan atılanı yiyorumPilavı pıçağnan yiyorsunuzdur kesinbirbirinizi tırmıklarken oceleriniz manikürleriniz de bozulmuştur Allah bilir, hepinize anneannemin basma eteğinden hediye edeceğim söz :))))
Benim yaşlılığım o model olucak kesinBen yaşlıdan korkarım, gerçekten korkarım.
Konu içinde ayakkabı olduğu için anlatacağım
Çalıştığım dönem, iş yerim bir binanın 1. Katında.
Bir gün kapı çaldı, ben açtım yaşlı bir teyze elinde baston.
Sen kimsin minvalinde sorular soruyor, ben gerizekalı tabii güzellikle cevap veriyorum ve içimden de ‘ne sevimli tonton bir teyze, girerken gördü herhalde merak etti kim olduğumu’ diyorum.
Çalışan herkes de o an odasına kapandı.
Teyze bana baston sallayarak ‘çıkar o ayağındakileri, bunu kafana indiririm’ dedi.
Birkaç saniye baktım, anlamadım.
‘Ben senin tepende onlarla yürüsem iyi mi, bir daha giy de gör bak neler oluyor, çıkar çabuk’ diye nasıl bağırıyor, ben kalakaldım.
Hayatımın ayarını yedim, içeriden kahkaha sesleri geliyor.
‘Tamam teyze kusura bakma’ diyebildim sadece.
Ayağımda kısa topuklu bir bot vardı ve alt katın daire olduğunu bilmiyordum.
Kapıyı kapatmamla herkes başıma üşüşüp bir güzel azarıma güldüler ve teyzenin bayağı takık olduğunu izah ettiler.
Çıkaraydım kapıda ayakkabımı, bunlar başıma gelmezdi
Mune abla bu konularda hiç bilgin yok
Allah korusun ya, böyle bir azarlama yok amaBenim yaşlılığım o model olucak kesin
Varmi halâ ondan onun o tontis ellerinden öperim :))Ay Sacide yengem o işte
Ay gecen arabaya bi bindim esim arabaya sopa koymuş bu ne dedim bi baktim ki ustunde kas gevsetici yaziyor ama bu haydardi eskiden dedim :) o haydarin adı degismis meger.Mahalle kızıyım :))) kavga kısmını biliyorum, biz eteği bele dolama kısmını öğrendik hahahahaha bir de gelin gezmeye gidince kaynana saydırmasını öğrettiler, uzun tırnağım bile yok direkt sopayla dalıyorum ismi haydar
Genc kız iken bir arkadasimla yaşli bakim evine gittik, kandildi.Bir kac ton ton yasli teyze ile sohbet ettik oturduk ilgilendik derken tam cikarken bir teyzeye de ,kandiliniz mubarek olsun dedim.Demez olaydim...O bizimle sohbet etmemisti.Yanina gitmeye cesaret ister bir yuz ifadesi vardı..Sen ne anlarsin be kandilden diye bagirmisti. :))) Utana sıkıla cikmistim oradan.Allah korusun ya, böyle bir azarlama yok ama
İş hayatından soğuttu kadın beni, fobim oldu teyzeler ve topuklu botlar
Ben 40 yıllık dostumun adını değiştirememAy gecen arabaya bi bindim esim arabaya sopa koymuş bu ne dedim bi baktim ki ustunde kas gevsetici yaziyor ama bu haydardi eskiden dedim :) o haydarin adı degismis meger.
Belki de yapisina gore vucuda kattigi tedavi sekli farklidir :) haydar ihtisamliydi bu ciliz geldi zaten gozume.Allah kullandirtmasin :))Ben 40 yıllık dostumun adını değiştirememgeçmişine bağlı biriyim:))) yıllardır yatak odamın kapı arkasında kuzu kuzu yatar, yıllar sonra ona arkadaş getirdim o da giriş kapısının orada duruyor, evdeysem Haydar'la, sokaktaysam Camoka'yla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?