- Konu Sahibi lou salome
İlk ben banlanıcam galibaçok acayip bi sessizlik çöktü konuya banlaya banlaya geliyor sanirim gelmekte olan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ben banlanıcam galibaçok acayip bi sessizlik çöktü konuya banlaya banlaya geliyor sanirim gelmekte olan![]()
Sen kimsin be görgusuz asil sen ve senin gibi insanlari siniflandiran assaliyan assaliklar siz gorgusuzsunuz .. senin atalarin acaba saraydanmi cikmis . Ne saniyorsun kendini .köylü milletin efendisidir o begenmedigin köye git misafir olarak nasil agarlarlar birde o sehirde düs bayil kim bir bardak su verir .gece gece sana bayramlik agzimi bir acar o kacmis ayarini düzeltirim senin hadsiz sana ne milletin ayakkabisindan derdi seni mi gerdi bu neyin issizligi milletin kapisinin onune saracak kadar acabaYeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı.
Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına.
kapılarının önünde ayakkabı bırakıyorlar.
Köydeki murtaza efendinin kapısının önü gibi bizim kat. Yani insan o ayakkabıları içeri almaz mı. Bu kadar mı mağaradan getirdiğiniz kültürden vazgeçmezsiniz. Çocuklar da görgüsüz anababalarından ne öğrenirlerse onu yapıyorlar. Pes.
Yönetime söyledim. Hocam, haklısınız, uyarıyoruz diyorlar. Ama değişen bir şey yok. Çöp poşeti alıp bütün ayakkabıları çöpe at diyor şeytan.
Ya da duvara yazı mı asayım. Napayım.
lüks sitesinin balkonunda çaýinı yudumlarken aşşagidakilere bakıp pis fakirler medeniyetsizler diyordur belkiİlk ben banlanıcam galibaYalnız konu sahibi hiç oralı değil, hatta hiç oralı olmadı da..
Ay o da karısını dövüyormuş, skandallara vesile olsunEveeeeettttt kıvanç tatlıtuğun yakışıklı olduğu dönemler![]()
Ay kavga çıktı birdenSen kimsin be görgusuz asil sen ve senin gibi insanlari siniflandiran assaliyan assaliklar siz gorgusuzsunuz .. senin atalarin acaba saraydanmi cikmis . Ne saniyorsun kendini .köylü milletin efendisidir o begenmedigin köye git misafir olarak nasil agarlarlar birde o sehirde düs bayil kim bir bardak su verir .gece gece sana bayramlik agzimi bir acar o kacmis ayarini düzeltirim senin hadsiz sana ne milletin ayakkabisindan derdi seni mi gerdi bu neyin issizligi milletin kapisinin onune saracak kadar acaba![]()
hahahahaDaha da görüşemezsek kendinize iyi bakın gari, kokusuk ayakkabılarınızı da içeri alın az medeni olun
Sen buraya gelince lüksün dibini yaşıyorsun, karıştırma alanlarıyaff benim tepkilerim konu sahibi gibi olanlara
ironi den anlamiyorsaniz ben napiim
kapimin önünde ki cift ayakkabim sahit bende lüks yok![]()
neyyy geeçekten miAy o da karısını dövüyormuş, skandallara vesile olsun
Ama çok güldüm bunaAvrupadan selam yollayıp durcaaniza yuro yollayın azcuk, görgüsüzlük diz boyu sekerim
Valla inanmamAy o da karısını dövüyormuş, skandallara vesile olsun
Valla billaValla inanmam
Kusura bakmayın ama birazcık doktorları dinlerseniz en azından corona varken ayakkabıları eve sokmamayı tercih edin diyorlar. Alıcaksanız da temizleyerek alın. Ayrıca bir sitenin modern olup olmadığı kapının önündeki ayakkabılardan mı anlaşılır oldu. Siz hangi mağaradan geldiniz? İnsanları aşşalıyorsunuz?
Ayol hamburger poşetinin içi çöplerle doluyok bencefilmdelisi komşuları cips hamburger falan atıyomuş öyle bir sitede oturuyor
ben hamburgeri bulunca ekmegin susamlari bosa gitmesin diye parmagimi yalayip islatip susamlari topluyorum ayol adamlar yukardan atıyor bence en zengin ultra lüksümuz o
![]()
Hiii o zaman fasfakir derler sana bu avrupa görmüş şehrin en lüks sitesinde oturan yan komşuları steve jobs olan ablalarLüksünü geçtim sitede bile oturmuyorum![]()
al işte bir medeniyetsiz site dahaAyol hamburger poşetinin içi çöplerle dolu
Rüzgarla uçamaz bağlamında belirttim doluluğu.
Yemek olsa onu da yerim, Allah nasibimi gökten yolluyor heheytt![]()
OyyyHiii o zaman fasfakir derler sana bu avrupa görmüş şehrin en lüks sitesinde oturan yan komşuları steve jobs olan ablalarLouis Vuitton giyen ablalar püüü..
Siz başka bir konuda ağzınızdan köpükler saçarak; kudurunn ben alışverişe gidiyorum ve ne kadar harcayacağımı hiç düşünmiicem, siz fakirler de peynir reyonunda 10 saat düşünün anca, nihahahha diyen modern abla değil misiniz? Avrupalı. Almanlara ağzının suyu akarak bakan, hep bir Alman olma çabasında olup içindeki varoşluğu sıkıştığında kurduğu ilk cümlesinde belli eden, hangi avrupa ülkesine tatile gidimm fakirler diye soran medeniyet timsali kişi?... Bir de konu sahibine giydirmişsiniz aklınızca.
Onlar zengin site bi kere, alemin üst kat komşusu hali silkeler, çöp düşürür, bunlarda havada hamburgerler, raviolileer uçuşuyo, bence çok medenial işte bir medeniyetsiz site daha