Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir komsu var. Evini her gece temizler ceker her seyi gecenin 1 inden sonra. Tum gece onu dinleriz. Sonra supurduklerini balkondan atar, balkondan halisini cirpar. Her seyini silkeler balkondan alttaki evlere. Onun yüzünden cam acamiyorlar. Kiyafetlerini merdiven ayagina asar. Sorsan cok titizim der.
Ayakkabilarini ve ayakkabiligini saymiyorum bile merdiven ayağında.
Hic sevmiyorum evini temizleyip disarsi ne olursa olsun kaparim kapimi otururum evimde deyip ,kendini temiz sanan insanlari.
Aynı benım komsum. Ama bende bişey demiyorum cumku 20 aylık bır bebegım var baxen ses cıkartıypr oda benı asla kırmadı bu konuda bende onu

Aynı benım komsum. Ama bende bişey demiyorum cumku 20 aylık bır bebegım var baxen ses cıkartıypr oda benı asla kırmadı bu konuda bende onu
Ben demiyordum. Hadi diyordum seytan git başımdan. Bir gün yanlışlıkla elimden bir sey dusene kadar. Baktim bana laf atıyor. Sen misin diyen verdim veristirdim. Ama yuz yok tabi eskiyecek. Bir sey mi cekiyor bende cekiyorum inadina.
Ama bu tarzlar astarsiz oluyor tabi.

Bende avrupada yasiyorum ama aksini dusunuyorum
Avrupa eskidendi herseyin en iyisini bilen en iyisini yiyen giyen bir topluma sahipti ama gel gorki turkiye avrupadan Kat Kat onde her konuda. Bende aksine keske bir an once turkiyeye donus yapabilsem diyorum.
Bunu su covid olayinda bile gorduk hissediyoruz
Ama bu tamamen benim dusuncem
Aynen kanka her konuda kat kat öndeyiz hatta her yerimizden o kadar zenginlik fışkırıyor ki ülkenin başına son 20 yılda gelen doğal afetinden, hastalığına halkın devletine ihtiyacı olduğu her an dilenci misali garibanın cebindeki 10 liraya göz dikip hadi devir birlik olma zamanı diyoruz. Size neden güzel olmasın ki? Ne bileyim Belçikadan emekli falan olsan alsan 2k euro ile gelsen türkiye ye 20 bin eder krallar gibi yaşar gidersin tabii cennettir. Arkadaşların tartışmaları okudum alamancı lafına üzülmenize üzülmüştüm çünkü gerçekten avrupada yaşayıp vatanını, milletini seven burdaki insanların çektiği çileyi gören bunu göz ardı etmeyen, ülkeden alacağı yazlıkların, arsaların hesabını yapmayan insanların, gurbetçi, alamancı gibi tabirlerle dışlanıyor oluşlarına üzüldüklerini bilhassa biliyorum sizi de onlardan sanıp üzülmüştüm taa kii türkiye her konuda avrupadan üstün bende "dönmek" istiyorum diyişinize kadar...
Keşke siz gibiler sürekli cennet vatana dönmek istediklerinden bahsetmek yerine bir kerede dönseler neler olur acaba xd

Son düzenleme:
Bende avrupada yasiyorum ama aksini dusunuyorum
Avrupa eskidendi herseyin en iyisini bilen en iyisini yiyen giyen bir topluma sahipti ama gel gorki turkiye avrupadan Kat Kat onde her konuda. Bende aksine keske bir an once turkiyeye donus yapabilsem diyorum.
Bunu su covid olayinda bile gorduk hissediyoruz
Ama bu tamamen benim dusuncem

Türkiye kat be kat önde olsa ne olucak insanlari insan olmayi beceremiyor iken?
Birsey dersin evirir cevirir yanlis anlar sana cikisir. Sonra cevap verirsin aa bakin ne dedi diye seni kötü yaparlar. Herkesin isine nasil gelirse :)

Millet birbirine saldiriyor türkiyede.
Kendini elit yerine koyanlar da saman altindan eltice laf sokuyor kendini kötü duruma düsürmeyecek ya hani! Bu da kadinlarin versiyonu. Erkekler de sokakta tekme tokat gidiyor.
Bana uslupsuz yorum yazana cevap veriyorum ama yine uslupsuz ben oluyorum düsünsene :KK70:

Aklin varsa avrupada kal. Türkiyedekiler ruhunu ve benligini satar senin yerine gecmek icin kuzum sen ne diyorsun :)
Ha cok istiyorsan en az aylik onbin maasin ve saglam bir rezidans lazim.
Böyle insanlar arasinda yasamak icin korunakli cevre sart..
Ve zeki insanlarla iletisim! Gerisi muhttap dahi alinmamali..

Bende bir komsu var. Evini her gece temizler ceker her seyi gecenin 1 inden sonra. Tum gece onu dinleriz. Sonra supurduklerini balkondan atar, balkondan halisini cirpar. Her seyini silkeler balkondan alttaki evlere. Onun yüzünden cam acamiyorlar. Kiyafetlerini merdiven ayagina asar. Sorsan cok titizim der.
Hic sevmiyorum evini temizleyip disarsi ne olursa olsun kaparim kapimi otururum evimde deyip ,kendini temiz sanan insanlari.
benım ust komsum boyle
ozellıkle benım cam sılmemı bekler halısını sılkelemek ve yıkayıp kenara atmak ıcın kırlenmesın halısı dıye

cam balkonum var odalarımızda nerdeyse yere kadar cam yanı basıt bır toz veya leke olmuyor boyumdan buyuk cam boydan boya batıyor

ustelık sıtede halı sılkelemek balkonda yıkanmıs halıyı kenara atmak falan yasak yonetıcı de esım bu arada
ısrarla kadın gece 3 gıbı yerlerı supurup sabaha karsı balkonda halı yıkayıp kenara atıyor ve bunu ısrarla benım cam sıldıgım gun yapıyor
eskıden camlar buyuk dıye kırlenmesını beklemeden sılerdık esımle cunku kırlenınce zor oluyor temızlemek , normalde basıtce tozunu alıp gecerdık yanı
bu ust komsu tasındıgından berı aylardır cam sılmıyorum cunku bılıyorum kı ben sılersem basıma tum pıslıgını sılkeleyecek kadın ve sılersem de daha beter batacak
oyle tozumuzla oturuyoruz sımdı o pis ben pis

bu konu göreceli bence.mesela benim katta 4 daire var yangın merdiveni hepimize uzak ayrı bir bölümde.çokk geniş sahanlığı var karşılıklı daireler bile uzak birbirine.ve komşularla görüştük kimse karşı çıkmadı ondan bir iki ayakkabı 7 8 saatliğine koyuyoruz ayrıca scooter bisiklette var ama çok düzenli hepsi .bisiklet koyacak kısım var çünkü kimsenin kapı önüne yakın değil.herkes de ayakkabılık aldı aynı model görüntü kirliliği de yok .böyle olmasa ben de çok kızardım ayakkabıları dışarda dizi dizi görmeye ama kimseye de hakaret etmezdim tabiki. yönetime bildirirdim resimleyip

Birsey dersin evirir cevirir yanlis anlar sana cikisir. Sonra cevap verirsin aa bakin ne dedi diye seni kötü yaparlar. Herkesin isine nasil gelirse :)

Kendini elit yerine koyanlar da saman altindan eltice laf sokuyor kendini kötü duruma düsürmeyecek ya hani! Bu da kadinlarin versiyonu. Erkekler de sokakta tekme tokat gidiyor.
Bana uslupsuz yorum yazana cevap veriyorum ama yine uslupsuz ben oluyorum düsünsene :KK70:

Aklin varsa almanyada kal. Türkiyedekiler ruhunu ve benligini satar senin yerine gecmek icin kuzum sen ne diyorsun :)
Ama siz neden Türkçe konuşuyorsunuz? Türk mileetini yerin dibine sokarken diliyle iletişim kuruyorsunuz?

Ben demiyordum. Hadi diyordum seytan git başımdan. Bir gün yanlışlıkla elimden bir sey dusene kadar. Baktim bana laf atıyor. Sen misin diyen verdim veristirdim. Ama yuz yok tabi eskiyecek. Bir sey mi cekiyor bende cekiyorum inadina.
Ama bu tarzlar astarsiz oluyor tabi.
Benım komsum cok ıyı oglum ses cıkardıgında bıle polo bırak enerjisını doksun dıyor. 😊😊

ya birileri kalkmis bana seni almanyadan atsinlar desin veya alaksiz ithamlarda bulunsun bende susayim öyle mi?
öyle insanlara aciklama yapma geregi bile duymam aksike kiskancliktan hasetten bana saldiran suclayan insana tabiki o tarz cevap veririm. cunki fazlasini hak etmez duymak da istemez.
herkese hak ettigi gibi cevap verdim icim rahat.
beni bilen biliyor bende kendimi biliyorum. benim verdigim cevaplar yerini de buldu.
ayrica size ne sizin ne haddinize?!

almanlara agzimin suyu akarak bakmiyorum ayrics. benim kapicim alman tatlim. ben türkiyeye tatile geldigimde sagolsun ciceklerimi suluyor eve bakiyor :KK66:) senin gibiler iftiraci ve haset. evet simdi tekrar diyorum : Kudurun!
Kudurduk mutlu oldun mu?

Aklin varsa almanyada kal. Türkiyedekiler ruhunu ve benligini satar senin yerine gecmek icin kuzum sen ne diyorsun :)
Neden giriyorsun bu siteye, böyle terbiyesizlerin arasina?

Evini temiz tutup ayni titizligi disarida gostermeyen insanlardan hoslanmiyorum. Evinde ortalik derli toplu olsun isterken kapi onunde ayakkabi yiginiyla ici rahat olan insanlari anlamiyorum. Ya da evinde yapmadigi seyleri disarida yapan, yere cop atan, alisveris merkezleri gibi yerlerde tuvaletleri pis birakan, parka oturup cekirdek kabuklarini yere atan, piknige gittiginde tum coplerini orada birakan ama etrafa da temizlik satan insanlari anlamiyorum. Kendi evini temizleyecegim diye asagiya hali cirpan insani da anlamiyorum. Bu goruntu kirliliklerine bir de gereksiz gurultu kirliligi de eklenebilir.

Bu arada 20 aylik bebek tabii ses cikaracak. Bu insan dogasi onlarda konusuyor sonucta degil mi? Neden pisligine goz yumuyorsun ki
Carsaf falan sırkeler benım balkonum kapalı. Seslenir bana polo camın acıkmı dıye carsafı sırkeleyecegım.. Pıslık olacak bısey yokkı

Benım komsum cok ıyı oglum ses cıkardıgında bıle polo bırak enerjisını doksun dıyor. 😊😊
Benimkiler tepeme cikmaya çalışır. Cok sirretler zaten kimse sevmiyor onlari apartmanda Herkesle kavgalilar.
Tabi beni de digerleri gbi sessiz sandilar 😀 asla susmam ben hakliysam sende kulsun bende hadi bakiyim derim 😀

Benimkiler tepeme cikmaya çalışır. Cok sirretler zaten kimse sevmiyor onlari apartmanda Herkesle kavgalilar.
Tabi beni de digerleri gbi sessiz sandilar 😀 asla susmam ben hakliysam sende kulsun bende hadi bakiyim derim 😀
🤣🤣🤣🤣🤣

Lüx sitelerde, kapı önleri merdiven ağzında olmazki, hatta bir evin kapısıyla diğer evin kapı aralığı bayağı bi mesafeli olur.
Normal apartman olsa, yani kapıyı açarkenden kısa bir mesafede merdiven başlarsa evet insan rahatsız olur ama böylesine değil, bu rahatsızlığınıda bu üslupta dile getirmez.
Siz normal apartmanda kalıpta Lüks site olarak adlandırmış olabilirmisimiz? :KK64: diye soracam ama lüx site olduğunu ve herkesin bilebileceği bi yer olduğunu ısrarla yazmışsınız.
Ayrıca köyde yaşayan insanları nasıl bu konuyla bağdaştırdığınızı hiç anlamadım. Çok yersiz-manasız olmuş.
Yetmemiş birde çocuklara görgüsüz demişsiniz:duduk: çok ayıp etmişsiniz.

Bence konunuzu dışarıdan biri gibi bir okuyun.
Sıkıntınız gerçekten kapı önündeki ayakkabılar mı yoksa sıkıntı sizde mi?
Bu duruma bu tepkiyi veriyorsanız,Belliki mutsuz bir insansınız, ruhsal sıkıntılarınız var, bi terapistle görüşürseniz sizin için iyi olacağı kanaatindeyim.
Ve eğer terapiye giderseniz mesala bu ayakkabı muhabbetinin, sizi bu denli öfkelendirdiğini anlatmayı ihmal etmeyin.

Carsaf falan sırkeler benım balkonum kapalı. Seslenir bana polo camın acıkmı dıye carsafı sırkeleyecegım.. Pıslık olacak bısey yokkı
Pislik olacak bir sey yoksa neden benim komsumda ayni yazdiniz yahu :KK53:
Ben mi dedim durduk yere komsunuz benim komsuyla ayni.. Siz benimki ayni deyince benimkiler pislik yapinca bende sozunuze istinaden yaziyorum.

Bu forumu bu ara hic anlamiyorum 😀

Pislik olacak bir sey yoksa neden benim komsumda ayni yazdiniz yahu :KK53:
Ben mi dedim durduk yere komsunuz benim komsuyla ayni.. Siz benimki ayni deyince benimkiler pislik yapinca bende sozunuze istinaden yaziyorum.

Bu forumu bu ara hic anlamiyorum 😀
Benım komsuda sılkeler ama pıslık degıl bacım 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X