• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapısında ağlamak

Aslında olumlu bi sonuc cıkmayacağını giderken biliyordum ama artık içimde kalmasın hissettiklerimi o da bilsin ve böylece bitsin diye gittim. Bilmiyorum belki acımıstır belki de vay be kız kapıma geldi sevdiğinden yürek ister bunu yapmak falan demistir. Bilmiyorum..

Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum

Aferin çocuğa en azından karakterliymiş, var deyip hem seni hem de o kızı beraber idare edebilirdi.Bak sana olmaz demiş, kendince sana kapıyı kapatmış.

Ah canım yaaa...Şuan başkasıyla olduğunu kabullenemiyosun ve canın yanıyor.Zamanla yavaş yavaş da olsa diniyor sadece birdaha arama sormamaya çalış uzak durmaya çalış bu söylediğim hiç kolay değil yaşadığım için biliyorum ama zaman neyi unutturmuyor ki:KK14:

Ah canım yaaa...Şuan başkasıyla olduğunu kabullenemiyosun ve canın yanıyor.Zamanla yavaş yavaş da olsa diniyor sadece birdaha arama sormamaya çalış uzak durmaya çalış bu söylediğim hiç kolay değil yaşadığım için biliyorum ama zaman neyi unutturmuyor ki:KK14:
İlk defa böyle bisey oluyor yani gözümün önünde oluyor. Üçümüzde aynı fakültedeyiz ve sürekli karşılaşıyoruz. Bakalım onları ilk defa beraber görünce tuvalette ağlicak mıyım :(

İlk defa böyle bisey oluyor yani gözümün önünde oluyor. Üçümüzde aynı fakültedeyiz ve sürekli karşılaşıyoruz. Bakalım onları ilk defa beraber görünce tuvalette ağlicak mıyım :KK43:

Ağlamayacaksın tabiki. Lütfen güçlü ol. Aynısını yaşadım evet gıcık bir durum ama geçiyor hiç umursama. Onun egosunu da bh kadar tavan yaptırma. Bırak o seni merak etsin. Süslen püslen musmutlu görün gerçekten mutlu ol. Kimbilir kimler çıkacak karşına hatırlamıycAksın bile ilerde

Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Yoluna bak emin ol daha iyileri çıkar karşına sakın peşinden koşma sakın eğerki seni sevmişse bir gün geri döner ve ağlar kapında ama peşinden koşarak sen kaybedersin hemde gururunu

Ayni duygulari bende yasadim. Seni en iyi anlayanlardanim. Su an benim sozlerim belki sana uslasmaz ama sabret ve bekle yeniden ayaga kalkacaksin.
onun durumuna gelince baska birisini bulmasi vs degil mesele, mesele seni birakmayi goze zaten almis. Ayse olmasa fatma illa birisi olacak hayatinda.
yoluna devam et inan degmez beklemene.
Nasil geri dondururum degilde nasil bjju atlatirim atlatmaliyimimin yollarini ara artik.
Brn o zamani zamaninda cok kaybettim degmez. Baskalri soyledigi halde de dinlemedim sen dinle bak yoluna.

Hehehe hey gidi gençlik:)

Geçiyor.. Kaldı ki uzun süreli bir ilişki değilmiş, inan böyle yaparsan kendine daha çok zarar verirsin.

Yarın savur saçlarını, gir binaya:)

Yoluna bak emin ol daha iyileri çıkar karşına sakın peşinden koşma sakın eğerki seni sevmişse bir gün geri döner ve ağlar kapında ama peşinden koşarak sen kaybedersin hemde gururunu
Umarım bi gün pisman olmazsın dedim dün yanından ayrılırken hiç bir sey diyemedi yere baktı bilmiyorum belki olur, kapıma gelir mi gelmez mi napar bilmiyorum. Umarım gelir eğer hâlâ bitirememiş olursam salak gibi kabul eederim sazan gibi atlarım, annem de beni bıçaklar kesin :):))))

Hehehe hey gidi gençlik:)

Geçiyor.. Kaldı ki uzun süreli bir ilişki değilmiş, inan böyle yaparsan kendine daha çok zarar verirsin.

Yarın savur saçlarını, gir binaya:)
Simdiye kadar hep öyle yaptım, bakıyo bana karsılasınca göz göze geliyruz. Ben bakmayınca onun baktığını farkediyorum ama çoktann yeni kız arayışına girmis ben de umursamaz takılıyodum sözde ta ki düne kadar... Saçları savuruyoz bi ise yaramadı, gururu çiğnedik o da yaramadı :(

Adam heyecan peşindeymiş size dönse bile aynı yöne bakmadığınız için yine ayrılırsınız. Uzun ilişkilerin adamı gerek size yok vazgeçmem derseniz de acı çekmekten başka bir şey olmaz.

Adam heyecan peşindeymiş size dönse bile aynı yöne bakmadığınız için yine ayrılırsınız. Uzun ilişkilerin adamı gerek size yok vazgeçmem derseniz de acı çekmekten başka bir şey olmaz.
Vazgeçmek zorundayım artık bu zorunluluk... İki gün sonra başkasıyla görünce illa vazgeçicem üzülücem ama vazgeçicem. Belki depresyona giricem ama vazgeçmek zo run da yım. Nasıl düzelicem bilmiyorum.

İlk defa böyle bisey oluyor yani gözümün önünde oluyor. Üçümüzde aynı fakültedeyiz ve sürekli karşılaşıyoruz. Bakalım onları ilk defa beraber görünce tuvalette ağlicak mıyım :KK43:
Çok kötü bir duygu ama gid gide aşıcaksın zamanla görmiceksin bile güçlü dur kendin için umarım cabucak atlatırsın canım :110:

Çok kötü bir duygu ama gid gide aşıcaksın zamanla görmiceksin bile güçlü dur kendin için umarım cabucak atlatırsın canım :110:
Dışardan çoook güçlüyüm herkes umursamıyorum barısmak istemiyorum sanıyo. Kantinde yan masama oturunca kahkaha bile atabildim umursamadım. Ama eve gelince yalnız kalınca aklıma sadece o geliyor ve ağlıyorum. Dışı seni içi beni yani... Kime söylesen inanmaz

Dışardan çoook güçlüyüm herkes umursamıyorum barısmak istemiyorum sanıyo. Kantinde yan masama oturunca kahkaha bile atabildim umursamadım. Ama eve gelince yalnız kalınca aklıma sadece o geliyor ve ağlıyorum. Dışı seni içi beni yani... Kime söylesen inanmaz
Bu daha iyi güçlü görün ve üzülüyorsun anlıyorum ama biraz biraz gün geçtikce azalıp yok olucak inş senin de karşına sevebileceğin biri çıkar kimse vazgeçilmez değil ki :KK68:

Bu daha iyi güçlü görün ve üzülüyorsun anlıyorum ama biraz biraz gün geçtikce azalıp yok olucak inş senin de karşına sevebileceğin biri çıkar kimse vazgeçilmez değil ki :KK68:
Güçlğ olmadığımı o biliyor ama iste hahahjsdjks bundan sonra bana hep acıyarak mı bakıcak ben onu sevmesem de o seviyorum zannedicek belki hep, illa anlaması için başkası mı olmalı hayatımda
İnan çevremde kiiimmse yok dikkatimi çeken kafama göre kimse

Simdiye kadar hep öyle yaptım, bakıyo bana karsılasınca göz göze geliyruz. Ben bakmayınca onun baktığını farkediyorum ama çoktann yeni kız arayışına girmis ben de umursamaz takılıyodum sözde ta ki düne kadar... Saçları savuruyoz bi ise yaramadı, gururu çiğnedik o da yaramadı :KK43:

Onun egosunu okşadın şimdi, kendini bir halt sanacak:) bence eğlenmene vs takıl, hafif kıskandır, önüne bak. Platonik aşık moduna girme. Onun derdi aşk değil, boş kalmamak olsa gerek. Boşta kalınca sana bile yazar.

Belalısı gibi ürkütme, boşvermiş takıl o merak etsin seni:)

Onun egosunu okşadın şimdi, kendini bir halt sanacak:) bence eğlenmene vs takıl, hafif kıskandır, önüne bak. Platonik aşık moduna girme. Onun derdi aşk değil, boş kalmamak olsa gerek. Boşta kalınca sana bile yazar.

Belalısı gibi ürkütme, boşvermiş takıl o merak etsin seni:)
Artık ister boşvermiş takılıyım ister aşık oliyim dikkatini çekmem yörüngesine girmiş başkası OF DELİRCEK GİBİ OLUYORUM DÜSÜNDÜKÇE o kız dördüncü sınıf bu beş ben üç
E sen zaten dörtttt sene bu kızı farketmemissin simdi nerden çıktı
Beni birinci sınıfta farkedip bi kaç işaret çakmıştı ama hiç aklımdan bile geçmedi düsünmedim hiç
İkinci sınıfta cazibesine kapıldım bi sene rötarlı basladık
Sonuccc dörttt senedir farketmediği kızla çıkacak şaka gibi
Kız çok silik bi kız dün ilk defa gördüm hiç dikkat etmemisim daha önce

Back
X