Kapıya gelen polis

Dadlimidadli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
109
180
18
33
Komşu, komşuya en son bunu da yaptı.
Dün akşam eşimle umreden gelen arkadaşını ziyarete gittik. O kadar mütevazı ve kendi halindeki arkadaşlarımız aile dostumuz desem daha dogru olur. Eşimin arkadaşı doktor . Insan ilişkileri de gayet uyumlu. Kadın da benim gibi meslek sahibi ama çalışmayanlardan .

Kültürlü ve nazik olan bu insanlara , alt komşusu o kadar psikolojik rahatsızlık veriyor ki.

Çok uzattım asıl konuya giremedim kusura bakmayın her şeyi anlatmaya çalışıyorum.

Arkadaslarimizin alt komşusu , Sanki yemin etmis bıktırıp evden kaçırmaya.

Evlerine yeni girdik. Oturduk. Sakin ve ses tonumuz da kısık şekilde bir giriş yaptık evlerine. Oturduk.

5 dakika geçmedi alt kat komsu sanki eline bir oklava almış duvara tak tak vurmaya başladı.
Ayağımızın altından hem hissediyoruz sesi ve şiddeti.
5 dakika duraksiz devam etti. Biz eşimle birbirimize baktık . Sanki o şekilde bize uyarı gönderiyordu. Sonra adam tebessüm etti. Neyse karşılık verim bende o zaman dedi. Ayağının topuguyla 10 defa karşılıklı vurdular. Tabi biz güldük komik geldi.

Sonra kadın pencereye çıktı. Başladı beddualar savurmaya bağırmaya tüm apartman duymuştur biz bile çok net duyduk.
Ev sahibi kadın yani arkadaşım çok üzüldü eşine de kızdı niye karşılık verdin bak yine bağırıyor deyip ağlamaya başladı. Çok uzuluyordu.

10 dakika sonra kapı çaldı polis geldi şikayet var diye. Çocuk var mi diye sordu ben de 2 tane arkadasimda da 2 tane ama uslu uslu oyun oynuyorlar oturduklari yerde. Içeri buyur ettik polisleri gelin misafirimiz olun izleyin bizi dedi ev sahipleri. Onlar da hepimize tek tek bakti "sizde sorun yok biz anladık" dediler ve gittiler.
Arkadaşım, o kadar üzüldü ki " bu kaçıncı dedi benim ne zaman misafirim gelse muhakkak bir olay çıkarıyor " dedi. Eve her geleni kaçırmak icin bir strateji belirlemiş kafasında amacına ulaşıyor. Biz de fazla oturmak istemedik çayımızı içip kalktık.
Ama bu yasadiklarimiz dünden beri kulağımda çınlıyor kadının beddualari ne oldu biz insanlara bu kadar nasıl değiştik?

Son düzenleme:
Burda komşum gürültü yapıyor diyene normal saatler içindeyse tolerans gösterin diyorum diye her seferinde linç yiyorum. Çoğunluk polisi ara diyor, buyrun polis aranmış işte.
Arkadaşınıza söyleyin cama çıkıp beddua etmeye başladığında kameraya alsın, polise şikayet etsin. Karşılıklı şikayetçi olurlar.

eğitimli insanlar nerde nasıl davranılacağını daha iyi bilir olarak anladım ben. ben de aynı minvalde duşunuyorum.

Yok canım o şekilde demedim. Okumuş cahil de çok ne yazık ki.
Hani demek istediğim hem iyi kariyerleri var hem mütevazı ve iyi kalpliler.
Hani bazıları çok havalı olur insanları küçümser ya oyle değiller demek istedim.

bizim bir alt komşumuz var evlerine misafir geldiği zaman her odamızdan ayrı ayrı sesler geliyor, yazın balkonda oturup telefonla konuşmaya bir başlıyor susmuyor :)))

biraz sabır, biraz terbiye, edep,ahlak her şeyi çözecek aslında

Alt kata benim üst kattakileri versem katil olurlar demek ki

Evime gelir gelmez ben de alt katima dualar ettim ne iyi alt komşum varmış da haberim yokmuş. benim çocuklar çok küçük koşturup duruyorlar bazen .
ikizler 3 yasindalar. Oyuncak atıyorlar birden mani olamıyorum. Her defasında uyarıyorum bazen paspas cezası da veriyorum ama çocuk iste çocukluğunu yine yapıyorlar . Benim komşu bir defa şikayete geldi bana bende ona sadece şunu söyledim
"Canım ben de şikayetçiyim inşallah bu huyları değişecek uslanacaklar çok uğraşıyorum ama bundan fazlası olmuyor " dedim.
Kadın benim de üzgün olduğumu görünce bir daha hiç gelmedi.

Gürültü gidiyor demek. Hiç empati yapmıyorum, ex üst komşum beni sinir hastası yaptı. Ondan öncekinden çok memnundum, bu resmen ceza olarak gönderildi. Dava açtım tespit sonra tazminat, evden gitti. Ama kurtulamayacak, davadan vazgeçmeye niyetim yok. Ayda yılda 1 evine gittiğiniz kişilerin ne kadat gürültü yapıo alt komşusuna cinnet geçirttiğini bilemezsiniz. Dua etsinler bana denk gelmemişler.

M Mutlak Butlan , mesaj kutunuzu açar mısınız? ben konuyla ilgili bilgi almak istiyorum. aynı sorunu yaşıyorum ve nereye şikayet edersem edeyim çözüm bulamadım. Bu tarz konularda üyeler yöntemlerini analtırsa biz de rahatlarız.

başlık sahibi, biz de üsttekilerden çekiyoruz, utanmadan polis çağırırsan çağır, ne yapacaklar diyor. Arsız insanlara her yer cennet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Siz bu konuda kimi haklı gördünüz alt komşusu mu ?

Olayın altında başka sebeb var bence. Eve misafir geldi dur şunlara bir rahatsızlık vereyim duvara vurayım yapılmaz yani. Ya komşu şizofren yada sizin arkadaşlar insanları yıldırmış. Polisi de aramak arkadaşınıza düşer kadın rahatsız ediyorsa. Bence başka konu geçmiş aralarında

Canım biz oradaydık hiç bir rahatsızlık vermedi arkadaslarimiz

Kadın ruh hastası. Tek mi yasiyor bu kadin, esi, ogullari veya kizlari felan yokmuymus? Onlarla bir konussun arkadaslariniz.

Canım biz oradaydık hiç bir rahatsızlık vermedi arkadaslarimiz
O anlık bişeye şahit olmamışsınızdır ama vardır bişey. Annemlerin üst komşu çocukları resmen bıktırmışlar. Çocuklar sabah 8 de şovalyecilik oynuyorlarmış(bizimkiler ses etmez çocuk, mevsim kış ne yapsın lar parka bile gidemiyorlar derler) ama ben gittiğimde ses duymuyorum. Durduk yere insanlara saran ruh hastası kadın ise arkadaşlarınız niye şikayet etmiyor.benim misafirim gelecek kadın misarlerimi huzursuz edecek ama ben sakin karşılıcam olurmu hiç. Bide belirtmşssiniz eğitimli insanlar diye. Okumuş adam daha çok hakkını arar ezdirmez kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…