- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Hayırdır dıyıp kapı actıgı icin kapısından gecesiniz gelmiyor ama gene de gidiyorsunuz.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkün olduğunca gitmeyin..İşi düşünce sizi aradığında hayırdır Abla dersiniz.Zaten kapısını 7 /24 aşındırmıyorum..kırk yılın başı bi geçerken uğrayasım geliyor.. bu şekilde konuştuğu için sinirim bozuluyor.. emin olun 6 ay evine uğramadığım oluyor.. işi düşünce nasıl kibar nasıl kibar utanmadan arayıp çağırıyor ama
Evet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..
3 günde bir uğruyorum sandınız sanırım..!!son 3 senede toplasan 3 kere gitmişimdir. Üçünde de kendisi çağırmıştır..sürekli neden gelmiyorsun. Gel yeğenin seni özlüyor.. arayı açtık diyor bana.. sonra unutuyor herhalde çağırdığınıHayırdır dıyıp kapı actıgı icin kapısından gecesiniz gelmiyor ama gene de gidiyorsunuz.?
Yo bisey sanmadım, sakın olun3 günde bir uğruyorum sandınız sanırım..!!son 3 senede toplasan 3 kere gitmişimdir. Üçünde de kendisi çağırmıştır..sürekli neden gelmiyorsun. Gel yeğenin seni özlüyor.. arayı açtık diyor bana.. sonra unutuyor herhalde çağırdığını
Aynen öyle.. daha da yalvarsa gitmeyeceğim . Ne hali varsa görsünSurat asanlara geleni pismsn edenlerin evine gitmeyin mumkun mertebe
ılk hayırdır dedıgı zaman neden tekrar gıttınız kıEvet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..
Evet pek sık gitmiyorum hatta çok nadir gidiyorum.. toplasanız son iki senede işi düşmeden kalkıp gitmişliğim ikiyi geçmez. Bu şekilde davrandığı için gitmiyorum ya zaten ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor . Ben zaten hassas yaratılışlı alıngan bir insanım yani insan zoruna gidiyor . Yemin ederim insan öz kardeşinden soğur mu soğuyorSık gitmediğin için hayırdır diyor sanırım. :) Başıma bir felaket gelmedi hayırdır nasıl geldin gibisinden. Genelde işi düşmeden gitmiyormussun ya. Al ablanı karşına, ablacım derdin ne söyle de. Daha bacı bulamazsiniz kendinize fesatlık sokmayın araya müsaade etmeyin ablanizinda fesatlık yapmasına. Elin kızlarıyla baş başa kalınca anlarsınız birbirinizin değerini. 7 görümcem var 7si birbirinden fena. Bi bacım olaydı diyorum bazen şunların şerrinden kaçıp sığınacagım derdimi açacağım.
Sende gitme benceEvet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..
Hep böyledir ne yazıkki arana mesafe koy kesinlikle bidaha asla gitmeHamileyken kocası yanında yoktu bile. 9 ay başında ben bekledim. Yeğenim doğdu ona baktım.. yok anacım.. iyilik yaramaz !! Sonuç olarak karşıma geçip bana sen ne yaptın ki dedi..!! Nankörlük diz boyu !!