kapıyı hayırdır diye açan abla ?

Zaten kapısını 7 /24 aşındırmıyorum..kırk yılın başı bi geçerken uğrayasım geliyor.. bu şekilde konuştuğu için sinirim bozuluyor.. emin olun 6 ay evine uğramadığım oluyor.. işi düşünce nasıl kibar nasıl kibar utanmadan arayıp çağırıyor ama
Mümkün olduğunca gitmeyin..İşi düşünce sizi aradığında hayırdır Abla dersiniz.

Evet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..

Cevap bile vermiyorsa mesafe koyun, zaten mükemmel bi ilişkiniz de yokmuş. Kendi menfaatleri olduğu zaman çağır onun dışında gidince hayırdır de oldu canım. Ben gitmezdim şahsen bir daha

Hayırdır dıyıp kapı actıgı icin kapısından gecesiniz gelmiyor ama gene de gidiyorsunuz.?
3 günde bir uğruyorum sandınız sanırım..!!son 3 senede toplasan 3 kere gitmişimdir. Üçünde de kendisi çağırmıştır..sürekli neden gelmiyorsun. Gel yeğenin seni özlüyor.. arayı açtık diyor bana.. sonra unutuyor herhalde çağırdığını

3 günde bir uğruyorum sandınız sanırım..!!son 3 senede toplasan 3 kere gitmişimdir. Üçünde de kendisi çağırmıştır..sürekli neden gelmiyorsun. Gel yeğenin seni özlüyor.. arayı açtık diyor bana.. sonra unutuyor herhalde çağırdığını
Yo bisey sanmadım, sakın olun
Kimin çağırdığı önemsiz, gidiyor musunuz gidiyorsunuz mevzu bu.
Yardım et dedıgınde ediyor musunuz, olay bu.
Yegenınız sızı ozluyorsa, duzgun davransın hosgeldin teyzesi demek zor olmasa gerek.

Bana nedense siz gittigniz icin' hayirdir 'demiyor gibi geldi. Sanki surekli bi korku panik halinde kotu bisi var mi acaba diye hayirdir diyor sanki. Tabi sen daha iyi tanirsin ablani

Sık gitmediğin için hayırdır diyor sanırım. :) Başıma bir felaket gelmedi hayırdır nasıl geldin gibisinden. Genelde işi düşmeden gitmiyormussun ya. Al ablanı karşına, ablacım derdin ne söyle de. Daha bacı bulamazsiniz kendinize fesatlık sokmayın araya müsaade etmeyin ablanizinda fesatlık yapmasına. Elin kızlarıyla baş başa kalınca anlarsınız birbirinizin değerini. 7 görümcem var 7si birbirinden fena. Bi bacım olaydı diyorum bazen şunların şerrinden kaçıp sığınacagım derdimi açacağım.

Evet kızlar. Başlık çok net. Evli Ablamla aynı şehirde oturuyoruz.. aramız çeşitli ailevi sebeplerden dolayı mükemmel değil.. soğuğuz... evlerimiz yakın. Ne zaman kendisine gitsem kapıyı hoşgeldin diye değil de hayırrrddııırrr diye açıyor.. ve bunu her seferinde yapıyor.ama ne zaman bana işi düşse rica minnet hiç çekinmeden çağırıyor..!! Ama ben geçerken uğradığımda niye geldin der gibi hayırdır diyor..!!. cidden sinir bozucu.. böyle yapınca bidaha kapısından geçesin gelmiyor..Ve bir tek bana böyle yapıyor diğer kardeşlerimize bu şekilde hayırdırla karşılamıyor.. üstelik onlarla da arası mükemmel değil yani..bugün yine kapıdan girdim . aynı şeyi yaptı artık dayanamadım.. dedim her seferinde aynı şeyi yapıyorsun!! Hayırdır hayırdır.. bi daha gelmem dedim.. cevap bile vermedi hanım..
ılk hayırdır dedıgı zaman neden tekrar gıttınız kı

Sık gitmediğin için hayırdır diyor sanırım. :) Başıma bir felaket gelmedi hayırdır nasıl geldin gibisinden. Genelde işi düşmeden gitmiyormussun ya. Al ablanı karşına, ablacım derdin ne söyle de. Daha bacı bulamazsiniz kendinize fesatlık sokmayın araya müsaade etmeyin ablanizinda fesatlık yapmasına. Elin kızlarıyla baş başa kalınca anlarsınız birbirinizin değerini. 7 görümcem var 7si birbirinden fena. Bi bacım olaydı diyorum bazen şunların şerrinden kaçıp sığınacagım derdimi açacağım.
Evet pek sık gitmiyorum hatta çok nadir gidiyorum.. toplasanız son iki senede işi düşmeden kalkıp gitmişliğim ikiyi geçmez. Bu şekilde davrandığı için gitmiyorum ya zaten ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor . Ben zaten hassas yaratılışlı alıngan bir insanım yani insan zoruna gidiyor . Yemin ederim insan öz kardeşinden soğur mu soğuyor

Sende gitme bence

Hamileyken kocası yanında yoktu bile. 9 ay başında ben bekledim. Yeğenim doğdu ona baktım.. yok anacım.. iyilik yaramaz !! Sonuç olarak karşıma geçip bana sen ne yaptın ki dedi..!! Nankörlük diz boyu !!
Hep böyledir ne yazıkki arana mesafe koy kesinlikle bidaha asla gitme

Back
X