- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İyi fikirmiş bende liste yapayım. Neler var listedeBende böyleyim
Şimdi okuyanlar hep deli ilan edecek ama
Bi listem var
Evden çıkarken tek tek bakıp kağıda işaretliyorum
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Camlar kapalı vs gibi
Anca böyle rahat ediyorum
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Eşimde sinir hastası olacaktı
Fişler kontrol edildi çekildiİyi fikirmiş bende liste yapayım. Neler var listede
:) vana bendede takıntı. Evimi 2 defa su bastıdaFişler kontrol edildi çekildi
Ocak kapalı
Camlar kapalı
Kapıyı kilitledim
Vanalar kapatıldı
Çanta kontrol edildi
Gerisini yazmayayım utanç verici olabilir
Bende böyleyim
Şimdi okuyanlar hep deli ilan edecek ama
Bi listem var
Evden çıkarken tek tek bakıp kağıda işaretliyorum
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Camlar kapalı vs gibi
Anca böyle rahat ediyorum
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Eşimde sinir hastası olacaktı
evden çıkmadan, gece yatmadan önce evi şöyle bir kontrol ederim. ama tekrar tekrar bakmam, birini arayıp bakıver demem. bence sende takıntı var. ilerlemeden önlemini al bence.Sizlerde ne boyutta bilmiyorum ama bende had safhada..
Gece yatarken kapıyı kitliyoruz emin olmak için tekrar bakıyorum yatıyorum eşime kitlemişmiydik diye soruyorum
Dışarı çıkıp 6 kat inip geri çıktığımı bilirim kapıya bakmak için.
Ütüyü çektimmi diye odaya girip tekrar bakıyorum.
Sigarayı nereye söndürdüm diye emin olmak için tekrar bakıyorum.
Dışarı çıktığımda ocağın altını kapatmışmıydım diye aklıma gelir komşuyu ararım gazı kapattırrım. Yangın çıksa ararlardı zaten diyip kendimi avutuyorum. İyice cinsleştim.
Sizlerle aynımıyız yoksa ben takıntılımıyım.
Gittim daha önce doktora malum ilaç verdi
Ama ben ilaçlarla uğraşan biri olduğum için başka çarem var ise ilaç kullanmıyorum
Kendimce böyle çözebildim
Teşekkür ederim mesajın içinBu tip rahatsizliklar zamanla siddetini arttirir, yas ilerledikce tedaviside zorlasiyor. Babaannemde de ayni durum vardi bundan 10 sene evvel psikiyatriste gidelim dedigimde reddetti. Son bir senedir siddetli el titremesi var, bardak falan tutamiyor. Noroloji, fizik tedavi akliniza gelebilecek her turlu bolume gittik fizyolojik bozukluk cikmadi, psikiyatriste yonlendirdiler. Okb icin ilac kullaniyor, titremeleri psikolojikmis. Doktoru 70 yasindaki kadinin tamamen iyilesmesini beklemeyin, daha erken tedaviye baslanmaliydi gencliginden gelen bir sorunu var dedi akraba gorusmesinde.
Kaygilarinizi azalttiginizda ilaci birakmaniz sizin yarariniza olurdu. Umarim yeniden tedaviye baslarsiniz.
Obsesif kompulsif bozukluk canım.. annemde aynı senelerdir ilaç kullanıyorum. Bir psikiyatrist görmelisinBen o kağıda da inanmam dünkü listedir o diye yeni kağıt alırım
:)) sutyensiz ciktin demek.Ay cok yaşa emi cok güldüm yaBende öyleyim ayni takintilar bu telas yüzünden birkere südyensiz evden cikmisim sonradan fark etdim. Artik onuda kontrol ediyorum... yangin ciksa komsum haber verir diye avutuyorum kendini bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?