Kapıyı kitledimmi ütüyü çektimmi ocağı kapattımmı derdiii

İyi fikirmiş bende liste yapayım. Neler var listede

İyi fikirmiş bende liste yapayım. Neler var listede
Fişler kontrol edildi çekildi
Ocak kapalı
Camlar kapalı
Kapıyı kilitledim
Vanalar kapatıldı
Çanta kontrol edildi
Gerisini yazmayayım utanç verici olabilir

Ben de kirkkere kontrol ederim cunku eskiden basima oyle birsey gelmisti.Eskiden calıştığım firmada bayram tatilden onceki gun bir telas vardi ve o telasla elektrik sobasini unutup cikmisim en sonda ben cikmistim.Bayramin 2.gunu aklima geldi birden eyvah dedim.Apartopar tatili birakip sirkete gittim tabi anahtar vardi allahtan.Meger 2 gun boyunca yanmis soba allahtan kablosu filan eriyip yangin cikmamis.Ay bir kötü oldum anlatamam.O gunden bu yana kirkkere kontrol etmeden cikmam evden.Ocak ve eger utu yaptiysam ütünun fisi.

Ütü ve kapıyı kilitledim mi şüphesi bende de oluyor..Ütüyü yerine koyuyorum ,çektiğim kesin olsun diye.Ama kapıya henüz çare bulamadım.Bir de anahtar ,cüzdan nereye koyduğunu unutma varArtık Onlar için belirli bir yere koyuyorum ,aramaya gerek kalmıyor.

Fişler kontrol edildi çekildi
Ocak kapalı
Camlar kapalı
Kapıyı kilitledim
Vanalar kapatıldı
Çanta kontrol edildi
Gerisini yazmayayım utanç verici olabilir
:) vana bendede takıntı. Evimi 2 defa su bastıda bunlara ek olarak bende birde kızımın telaşı var. Onunda herşeyini aldığımdan emin olmam lazım

Ayyy aynı şey bende de vaaar Allahım anneme gittiğim gün sabahtan eşim bırakır akşam alır tüm gün orda olurum ama kafaya takacak bişey bulurum fişi çektim mi , su ısıtıcısını kapattım mı açık mı kaldı kapıyı kilitledim mi anahtarı nereye koydum fln yada dışardayım çantamı açar açar telefonumu fln kontrol ederim Bi yerde unuttum mu düşürdüm mü fln diye manyak mıyım ne

Aaa çok iyi yöntem ben de yapayım bunu. Bende de var çünkü eve gelene kadar içim içimi yiyor. Gittiğim yerde rahat duramıyorum. Her çalan telefonda yüreğim zıplıyor.

bendede var biraz.her disariya cikacagimda ayakkabimi giymis olmama ragmen cikarir kosar tekrar ocaga bakarim.sonra prizlere bakarim herhangi bir sarj cihazi v.s takili olmasin diye..aklim evde kalmiyor sukur o asamaya gecmedim henuz sükür..:)

evden çıkmadan, gece yatmadan önce evi şöyle bir kontrol ederim. ama tekrar tekrar bakmam, birini arayıp bakıver demem. bence sende takıntı var. ilerlemeden önlemini al bence.

Gittim daha önce doktora malum ilaç verdi
Ama ben ilaçlarla uğraşan biri olduğum için başka çarem var ise ilaç kullanmıyorum
Kendimce böyle çözebildim

Bu tip rahatsizliklar zamanla siddetini arttirir, yas ilerledikce tedaviside zorlasiyor. Babaannemde de ayni durum vardi bundan 10 sene evvel psikiyatriste gidelim dedigimde reddetti. Son bir senedir siddetli el titremesi var, bardak falan tutamiyor. Noroloji, fizik tedavi akliniza gelebilecek her turlu bolume gittik fizyolojik bozukluk cikmadi, psikiyatriste yonlendirdiler. Okb icin ilac kullaniyor, titremeleri psikolojikmis. Doktoru 70 yasindaki kadinin tamamen iyilesmesini beklemeyin, daha erken tedaviye baslanmaliydi gencliginden gelen bir sorunu var dedi akraba gorusmesinde.

Kaygilarinizi azalttiginizda ilaci birakmaniz sizin yarariniza olurdu. Umarim yeniden tedaviye baslarsiniz.

Teşekkür ederim mesajın için
Babaneye geçmiş olsun umarım iyileşme gösterir
O duruma gelme ühtimalimde var tabiki
Araştırıyorum sık sık
Şimdilik kendim çözümleme üzerine gidiyorum
İleride olmazsa tabiki tekrar giderim doktora

Bir an konuyu ben mi açtım dedim :)
Tam tamına senin gibiyim bende.
Elimde değil.
Kullanmadığım odanın bile camına bakarım.
Tüm fişler prizden çekilecek.
Kapının kilidine bakılacak.
Gaz vanadan kapatılacak.
Mutlaka yatıp tekrar kalkıp bakarım atladığım yer var mı diye.
Elimde değil bazen abarttığımın farkındayım ama.

canım ben bu kadar ilerlemesine izin vermeden çözdüm meseleyi çok şükür. mesela ütünün fişini çektim mi diye mi endişeleniyorsun o zaman beynine işaret koyacaksın. ya ütüyü kaldırıp yerine koyacaksın yada ütü hep açık duruyorsa fişini çektikten sonra kabloyu ütüye dolayacaksın ki acaba fişi çektim mi dediğinde o an gözünün önüne gelsin. birde şu var ne kadar vesveselerine yenik düşersen o kadar artıyor. mesela kapıyı kilitledim mi diye endişelendin diyelim, yukarı çıkıp bakma. kapı kilitli de olsa eve hırsız girecekse kilidi açıp girecek de kendi kendine. bende çok daha başka çeşitleri vardı ama sana yeni bişey eklememek için yazmıyorum. sadece ben kendime güveniyorum elbette ocağı kapattım, kapıyı kilitledim aman benim canımdan kıymetli mi de ve yoluna devam et. zamanla kesiliyor.

Ya bu genel olarak herkeste olabilir ama sizinki biraz takinti haline gelmis. Ben dış kapının ic tarafina bi not yazdim. Ütüyü ocagi ve fisleri kontrol et, telefonu ve anahtari unutma diye.
Disari cikacagim zman goruyorum. Unutma gibi bi sorun olmuyor

Bende öyleyim ayni takintilar bu telas yüzünden birkere südyensiz evden cikmisim sonradan fark etdim. Artik onuda kontrol ediyorum... yangin ciksa komsum haber verir diye avutuyorum kendini bende
:)) sutyensiz ciktin demek.Ay cok yaşa emi cok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…