- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
niye rahat olmayasın ki eşim öyle olsa bende rahat olurdum ohhh mis :)Ben de yok ama esimde biraz var sabah evden cikarken bütün odalari kontrol eder aygazi mutfagi ne varsa:) benden çok pimpirikli eşim.. Bende hic yok rahatim hihihi:)
Aynen öyle banane eşim kontrol etsin ben solee ayaklarimi uzatip sütlü cikolatami içerim :))niye rahat olmayasın ki eşim öyle olsa bende rahat olurdum ohhh mis :)
:)) sutyensiz ciktin demek.Ay cok yaşa emi cok güldüm ya
Sizlerde ne boyutta bilmiyorum ama bende had safhada..
Gece yatarken kapıyı kitliyoruz emin olmak için tekrar bakıyorum yatıyorum eşime kitlemişmiydik diye soruyorum
Dışarı çıkıp 6 kat inip geri çıktığımı bilirim kapıya bakmak için.
Ütüyü çektimmi diye odaya girip tekrar bakıyorum.
Sigarayı nereye söndürdüm diye emin olmak için tekrar bakıyorum.
Dışarı çıktığımda ocağın altını kapatmışmıydım diye aklıma gelir komşuyu ararım gazı kapattırrım. Yangın çıksa ararlardı zaten diyip kendimi avutuyorum. İyice cinsleştim.
Sizlerle aynımıyız yoksa ben takıntılımıyım.
Ütüm öyle zaten ama koyduğum yerde ya naylon kağıt takı kutusu vb şeylere temas edip sönene kadar onları yakarsa korkusu önüne geçemiyorumBir süre sonra kendi kendine kapanan ütüler var onlardan alın ve foto çekin.
Aynisini yapan tek ben degilmisim.Onceden resim cekerdim ama gecti sukur.bende tıpkı sizin gibiyim elli kere bakarım dışarı çıkınca yine aklıma takılır artık çözümü evden çıkmadan bu tür şeylerin (ütü,priz,gaz,ocak vs.) fotoğrafını çekip çıkıyorum.aklıma gelince bakıyorumkonuyu takipteyim
nasıl geçti peki?Aynisini yapan tek ben degilmisim.Onceden resim cekerdim ama gecti sukur.
Normal değil psikiyatri uzmanına görünmeniz lazım, tedaviler konusunda bilgilendirecektir sizi, geçmiş olsun.Sizlerde ne boyutta bilmiyorum ama bende had safhada..
Gece yatarken kapıyı kitliyoruz emin olmak için tekrar bakıyorum yatıyorum eşime kitlemişmiydik diye soruyorum
Dışarı çıkıp 6 kat inip geri çıktığımı bilirim kapıya bakmak için.
Ütüyü çektimmi diye odaya girip tekrar bakıyorum.
Sigarayı nereye söndürdüm diye emin olmak için tekrar bakıyorum.
Dışarı çıktığımda ocağın altını kapatmışmıydım diye aklıma gelir komşuyu ararım gazı kapattırrım. Yangın çıksa ararlardı zaten diyip kendimi avutuyorum. İyice cinsleştim.
Sizlerle aynımıyız yoksa ben takıntılımıyım.
aslında mantıklı bir çözüm. ama her gün listeyi tek tek yazıyor musunuz? zor olmuyor mu?Bende böyleyim
Şimdi okuyanlar hep deli ilan edecek ama
Bi listem var
Evden çıkarken tek tek bakıp kağıda işaretliyorum
Ocak kapalı
Fişler çekildi
Camlar kapalı vs gibi
Anca böyle rahat ediyorum
Yoksa in çık in çık
Yoldan geri dön
Eşimde sinir hastası olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?