Kaplama dişlerim

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
Merhaba benim ön tarafta tam ön dilerim 3 tanesi kaplama 2 yaşındayım buzamana kadar dişlerimi 3 defa yaptırdım 3 ündede sonuç berbat güldüğüm zaman kaplamalarım bariz ortada belli oluyor herkes soruyor ön dişlerin kaplamamı diye renk farkı istemiyorum ya ben doktorun kötüse gidiyorum yada ben anlatamaıyorum sizce burumdan kurtulmam için ne yapmam gerekiyor varmı tedavisi.

ya benimde ön 2 dişim yani süt dişlerim çürüktü ve dolgu yapıldı :S ama hiç beğenmedim dolguyu 3-4 senedir var ve yavaş yavaş dolgu düşecek gibi hissediyorum.Ortasını yine aşınmış durumda delinmişti zaten önceden çoğu zamanda kanıyor :/ :/ ne yapmak gerekli acaba ? :( bilginiz varsa paylaşır mısınız sizede geçmiş olsun

Merhaba benim ön tarafta tam ön dilerim 3 tanesi kaplama 2 yaşındayım buzamana kadar dişlerimi 3 defa yaptırdım 3 ündede sonuç berbat güldüğüm zaman kaplamalarım bariz ortada belli oluyor herkes soruyor ön dişlerin kaplamamı diye renk farkı istemiyorum ya ben doktorun kötüse gidiyorum yada ben anlatamaıyorum sizce burumdan kurtulmam için ne yapmam gerekiyor varmı tedavisi.

Kaplamaların metal mi zirkonyum mu canım?

Back
X