Kaprisli kayınpeder düsman basina

asliasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
115
1
46
herkes kaynana derken kp diyenlerdenim.biktim artik ondan üfff.ya arkadaslar öyle vicdansiz kati kurallari olan bir gelin degilim kendimce.hatta cok kez övgüler almisimdir hayirli gelinsin herhafta sonu burdasiniz diye kv min komsularindan.ki 60 km yakin yol var aramizda.dedigim gibi her hafta sonu gider günde en az en azzz 3 kez de telefonla konusuruz.kp arar durmadan 18 aylik kizimla konusmak icin ya da benimle.inanin bazen tvlette oluyorum veya cocugu yikiyor oluyorum vs vs ev hali annemler uzakta gelip gidemiyorum sene de 2 sefer ancak.o yuzden onlarmi acaba diye kosuyorum önemli bisey mi var diye..kp yine,bayy geldi derler ya gencler aynenn ondan geldi.her hfta sonu gideriz bu hafta pts de gelin dedi esim izinliydi.gelemeyiz baba dedi dinlenicem dedi.o oldu ne ariyor ne soruyor.üstelik kv ariyor bana babani ara diyor.neden dedim torunla konussun diyor.bende isteyen arasin dedim benim sucum ne ki dedim.neyse esim aradi bugün anne biz hafta sonu gelmiycez cts calisicam pazarda dinlenicem dedi.ne yani dedi kv.cts gelmiceniz,ee pazar bizdemi gelmiyelim dedi.gelmeyin anne tek gün izinliyim bu hafta dinlenicem dedi.kayinvalidem bir kizdi, biz varken dinlenemiyonmu sen vs vs.kendileri hic sormazlar müsaitmisiniz misafiriniz varmi yada bir yere gidecekmisiniz gelelimmi bile demezler.direk biz geliyoruz derler.ama biz cts gitmezsek mutlaka pazar bu sekilde emri vaki gelirler.kp her zaman kaprislidir.ve bu konuda ne yapicam bilmiyorum.dedigim gibi aslinda gelip gitmeyi sevmiyor degilim cocugum en azindan büyüklerini görüyor.ama özel hayati hayatliktan cikardilar.komple bir hayatimiz olsun istiyorlar.ne yapicagimi sasirdim.acaba cok gitmeklemi hata yapiyoruz .hergün tel cikmaktami hata bilemedim.cünkü inanin bana cok samimiyim bu sekilde bile gelmiyosunuz diyorlar.bazen nadiren esimin fazla izni oluyor hafta ici eee o gun gitmiyoruz o günlari bile onlara ayirmamizi istiyorlar.ve ayirmadikmi böyle küsüyor kp.beyfendi.kv de arayip bana baski yapiyor sen ara diye.ki ben kim olursa olsun haksizssa asla aramam aramadimda.ne yapmaliyim sizce disarin birisi olarak siz nasil görüyorsunuz durumu.yapilmasi gereken ne dir sizce.soncta olayin icinde olunca kisi hep kendini hakli görür.hata bizde mi.

valla okurken içim bayıldı, bence artık sizin, izin günlerinde sadece çekirdek aile olarak vakit geçirmek isteyebileceğinizi düşünmeleri lazım, bence yavaş yavaş arayı soğutun, çocuk uyuyo diye telefonu kapat, pazar buraya davetliyiz, bugün şu var falan filan diye araya resimiyet sokun biraz ya, sürekli telefon her haftasonu beraber, kim olsa bunalır
onlarıda anlıyorum belki torunlarını özlüyolar ama sizin ayrı bi aile olduğunuzu, bazen ailecek yanlız kalmak isteyebileceğinizi kabullenmeleri lazım artık
şanslısın ki eşinle benzer düşünüyosunuz sanırım, eşinde onlarla aynı fikirde olsa yanmıştın

Hatayı cok gıtmekle yapmıssınız bu koca aılelerı boyle yaptıkca fazlasını ısterler malesef kocanda ısterse eger mesafenızı koyun artık

haklisin bahanelere ihtiyac var aslinda iyi fikir.aslinda anlayis denen sey herkeste mevcut olsa gerek kalmayacak yalanve bahanelere ama allah affetsin artik.esimde sagolsun mantikli birisi.asla taviz vermez sürekli gitmemizin sebebi kendi iyi niyetimizden.ama biz yipranmaya basladik.

Hatayı cok gıtmekle yapmıssınız bu koca aılelerı boyle yaptıkca fazlasını ısterler malesef kocanda ısterse eger mesafenızı koyun artık

ah ahh birde sagolun cocuklar gelip gidiyorsunuz evimizi dolduruyorsunuz deseler insan hihh kiymet biliniyor en azindan diyecek .fakat birde gitmiyormusuz bu sekilde bile..

valla canım bahaneler olmadan olmuyo bu işler, kırmadan başka türlü halledemezsiniz, doğru söymeşsiniz kızmışlar küsmüşler, bence bahanelerle alıştırmak daha tehlikesiz bi yol, keşke yalana gerek kalmasa ama boşuna dememişler yalanı söyleyene değil söyletene bak diye, yalanı mazur göstermiyorum elbet ama bazen diplomasi için gerekiyor

Okurken bile bunaldım, siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum.

Bu arada her hafta sonu oradasınız ne güzel, peki sizin aileniz ne alemde?Hafta içi de onlarda takılıyorsanız bravo, bu tempoya can dayanmaz.

Son düzenleme:
Bu insanların tüm dünyası siz olmuşsunuz yok mu eş, dost, akraba?
Size sarmışlar resmen..

bence araya mesafe koymalısınız. herhafta insan gitmek zorunda değil.sanırım böyle alıştırmışsınız ama hata yapmısıınız. benimde annemler 60 km mesafe uzaklıktalar ama ayda 1 anca gider görürüz. ve hiç demezler buhaftada gelin diye. sonuçta bizimde özel bir hayatımızın olduğunu bilirler.

zor bir durum sadece bir gün evde eşiniz dinlenmek sizinle vakit geçirmek ister tabii ama büyüklerin bunun düşünmesi lazım çocuklar evde bırakalım dinlensinler diye.. Allahtan eşiniz durumun farkında yine gelmiyeceğim dinlenicemm diyebiliyor benim arkadaşımda aynı sizin durumunuzda hatta 2 çıta sizden yüksek her hafta sonu giderler orda kalırlar pazar günüde döndüklerinde kv,kp görümce hep birlikte dönerler bizim kızın evinde kalırlar pazartesi evlerine giderler bizim kız gitmek istemediğinde eşi ben gidioyorum ister gel ister gelme der ve kızda mecbur gider anlayacağın beterin beteri var sanırım...

canım öyle insanların kaprislerine bakarsak yandık:))
bende eskiden sen gibiydim.. kimseyi kırmamaya çalışırdım.. Ama ne kadar verirsen maalesef o kadar istiyolar.. sadece eş tarafı değil kim olursa olsun.. yavaş yavaş kendinizi soyutlayın canım.. bide milletten örnek ver falanca ayda 1 zor gidiyomuş felanca şöyle yapıyomuş bide siz şikayet ediyosunuz tarzında :))
insan ister istemez yalan söylemek zorunda kalıyo Allah affetsin

Kusura bakmayın ama hata sizde olmuş.Hiç kayınpeder de suc arama.Siz bastan alıstırırsanız her hafta sonu oraya gitmeye 60 km yol yapıp onlarda beklerler hep bırlıkte olmayı,haftasonları eşiniz ve çocuğunuzla başbaşa vakit geçirmeyim ailece takılırsanız olucağı bu olur.Şimdi birden görüşmeyi kesmeye kalkarsanız siz kötü olursunuz çok normal.Haftada 2-3 kez cok konusmussunuz,kayınpeder sizi aramakla haklı sıkayet etmeyin bence...

Okurken bile bunaldım, siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum.

Bu arada her hafta sonu oradasınız ne güzel, peki sizin aileniz ne alemde?Hafta içi de onlarda takılıyorsanız bravo, bu tempoya can dayanmaz.

benim ailem maalesef uzakta gelip gitme olmuyor yani her zaman.yilda 2 kez sadece .bu yüzden bos buldular yeterince meydani.

cok yakin komsularinin oglu var o da bizim oldugumuz sehirde onlar 3 ayda bir geliyorlarmis.birde kendileri söylüyorlar.söylemeselerde komsusu bize dert yaniyor yani duyuyoruz bu sekilde.ama nafile.dün yine cocugu göremiyoruz dedi esime .bende sizde görmüyorsaniz diyecek birsey yok anne dedim.sabrim tasti cünkü.

görüsmeyi kesmeye kalmiyoruz sadece 2 haftada bir yapalim dedik.bu da sundan kaynaklandi.acikcasi sinirlendik.o kadar gidipte karsiliginda gelmioyrsunuz dedikleri icin..ahh ben ahh haftada 2-3 kez olsa iyi canim.biz günde 2-3 kez konusuyoruz.inan bana denedim tele cikmadim vs vs ama sonrasindada hesap sorup insanin sinirini bozuyorlar.nasil yapmaliyim peki siz olsaydiniz nasil davranirdiniz cikamiyorum isin icinden

Görüşmeyi kesmeye kalkarsanız derken:)bende azaltmaktan kastetmiştim ama yanlış bir kelime olmuş haklısınız.Zaten normali 2 haftada 1 hatta ayda 1 görüşmek,hafta bir konuşmak yani sizin için söylüyorum.Eşiniz konusur istediğinde tabi.Yani dediğim gibi basta cok sıkı fıkı olmussunuz,keske önceden mesafe koysaydınız.Eşinizin ailesi çok iyi bile olsa sevseniz bile her zaman arada mesafe iyidir.Böylelikle hem seviyenizi,saygınızı korumuş olursunuz.
Ben olsam bahaneler bulup zararın neresınden dönersem kar dır diye düşünür görüşmeyi 2 haftada 1 e düşürürüm.Bu bahaneler ve bazen kucuk yalanlar eşinizle,bebeğinizle ve sizinle ilgi olabilir.Eşinizlede konusun biz bir aileyiz(hafta sonlarını seninle ve bebeğimle gecirmek istiyorum)diyebılırsınız.Konusmayı da yavas yavas azaltın gunde 1 e indirin,2 gune 1 e indirin o sekılde,bir adım atın.
Gerçi ben eşimin ailesiyle tüm bağları kopardımesım kendı görüsüyor karısmıyorum sonucta ailesi.Ama görüşürken 15 gunde 1 görüşürdüm o da 1 saat çay içmeye giderdim.Her zaman mesafelıydım buda avantajdı.

çok uzun yazmışım..

Son düzenleme:
insanlar neden müsait değiliz den anlamazlar yaa biz varken dinlenemiyormuymuş da ne demek dinlenemez tabii çeneler durmaz mecbur dinliceksin kafan şişecek

fikirlerin icin cok tesekkur ederim .isime yarayacagini düsünüyorum.en azindan cesaretimi topluyor ve tecrübeli insanlardan ders aliyorum.

arkadaşlarla komşularla gün yapıcaz. güne katıldım hafta sonları de. dinlenmiş olursunuz hem. canınız isterse zaten gidersiniz.
bir küser iki küser üçüncüye alışırlar. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…