Canım benım bazen falcılar ya da yorumcular en nıhayetı goruruler oyle canını sıkma benım de canım cok sıkkın sımdı baska bır yere tayın olmussun ama belkı bır muddet sonra tekrara eskı calıstıgın ofıse doneceksın ve orada kalacaksın ve belkı de nısanlann erkek nısanlısından ayrılıp senınle evlenecek oyle dusunme zaman ver bılırım cok zor bılırım cok acıdır dayanmk ben de yasadım ynılarını ve ben benım sevdıgımın esınden ayrılması ıcın 6 yıl sabrettım ezdi de gecti deldı de gectı ama oldu cok sagol ınsallah yuergındekı hersey gerceklesır.
Canım benım bazen falcılar ya da yorumcular en nıhayetı goruruler oyle canını sıkma benım de canım cok sıkkın sımdı baska bır yere tayın olmussun ama belkı bır muddet sonra tekrara eskı calıstıgın ofıse doneceksın ve orada kalacaksın ve belkı de nısanlann erkek nısanlısından ayrılıp senınle evlenecek oyle dusunme zaman ver bılırım cok zor bılırım cok acıdır dayanmk ben de yasadım ynılarını ve ben benım sevdıgımın esınden ayrılması ıcın 6 yıl sabrettım ezdi de gecti deldı de gectı ama oldu cok sagol ınsallah yuergındekı hersey gerceklesır.
teşekkürler, umarım senin de istediklerin gerçekleşir. Fakat dediğin şeyler benim için olmayacak, şöyle ki; burayı ben yeni kazandım kadrolu devlet memurluğu, yani öbür işimle alakası yok, ancak evime yakın bir yere 1-2 sene sonra kurumiçi tayin yaptırabilirim belki, 2. konuysa yakında evleniyor ve asla ama asla onunla artık bir hayatım olamaz, çok geç artık, belki büyük konuşuyorsun diyeceksin ama bana çok zor günler yaşattı benden uzak olsun. Zaten o da mutludur ki evlenicek diye düşünüyorum
Fal baktırmıyorum artık ve çok rahatım gerçekten:) ona da baktırayım buna da baktırayım derken maddi manevi zarar veriyor 'bence'
Evet, yazdıklarını okudum. Ben Tarık'a önceden birkaç kere baktırmıştım ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı. Sana dedikleri çıkmış. Ben de şu falcının dedikleri çıktı diyebilsem keşke. Şu ana kadar öyle bir durum olmadı.Senin adına sevindim. Arayı soğutma yine gel.:1hug:
ben rosa ya baktırmıstım bırden ısımlerı sıraladı nokta atışlaı yaptı tarıhler verdı aaama fıyasko
annesı tam bı olay hele hele yanında ayrıca bı falcı ıle bakıyor tasula
hıc ıyı elektrık almamıstım
ama tavsıye edebılıcegım
falcılar
bakırkoy fıncan cafe zuhal
eskı dejavu falcısı sımdı kı yesılkoyde modanın caprazında kı melıs
ve onun arka tarafında bı cafe daha var ısmı suan aklımda degıl ordakı gulden abla
bunlar ıyı geldı bana
yaklaşık 4 ay evvel ablamlarla gitmiştik eğlence amaçlı bu kafeye..tasula(türkan) önce ablama baktı ve dediğine göre hakkaten bilmiş herşeyi, ardından bana baktı ama hiç bişeyi de tutturamadı, tutmadığını da söyleyince bayaa bi kızdı bana :))) nerdeyse dövecekti :)) orada çalışanlar memnun kalmadıysanız başka birine de baktırabiirsiniz dedii..onur adlı birine baktırdım ve o an benim için imkansız gibi görünen şeyleri söyledi ve akşamında söylediklerini yaşadım..buna inanıp inanmak sizin tercihiniz ama beni söyledikleri ve söylediklerinin çıkması çok şaşırttı..şu an da o 4 ay önce yaşadığım olaylar nedeniyle başka bir şehirdeyim en kısa zamanda istanbula tekrar gideceğim ve onura yenidenfalş baktıracağım, ne söyleyecek gerçekten merak ediyorum..umarım hakkıma hayırlısı olur...
yaklaşık 4 ay evvel ablamlarla gitmiştik eğlence amaçlı bu kafeye..tasula(türkan) önce ablama baktı ve dediğine göre hakkaten bilmiş herşeyi, ardından bana baktı ama hiç bişeyi de tutturamadı, tutmadığını da söyleyince bayaa bi kızdı bana :))) nerdeyse dövecekti :)) orada çalışanlar memnun kalmadıysanız başka birine de baktırabiirsiniz dedii..onur adlı birine baktırdım ve o an benim için imkansız gibi görünen şeyleri söyledi ve akşamında söylediklerini yaşadım..buna inanıp inanmak sizin tercihiniz ama beni söyledikleri ve söylediklerinin çıkması çok şaşırttı..şu an da o 4 ay önce yaşadığım olaylar nedeniyle başka bir şehirdeyim en kısa zamanda istanbula tekrar gideceğim ve onura yenidenfalş baktıracağım, ne söyleyecek gerçekten merak ediyorum..umarım hakkıma hayırlısı olur...
onur tasula fal bakarken yanında oturan şişman uzun saçlı adammı
tasula çok berbat fal bakıyor biz de iki kişi baktırdık yanımdakine şu anı bildi desek sadece tahmin etti ama gelecekle ilgili hiçbir dediği tutmadı bana ne gecmiş ne gelecek ne isim hiçbirşey tutturamadı
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli..hatırlarmısınız bilmem beni, son durumu yazayım dedim Tarığın bahsettiği kişiyle evlendim , çok mutluyum hatta 1 ay önce Tarığa uğradım yine tahminleri çıktı, bakalım 1 yıl içinde anne olucakmışım bu da tutucakmı herkes iyidir umarım, sevgiler...
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli..hatırlarmısınız bilmem beni, son durumu yazayım dedim Tarığın bahsettiği kişiyle evlendim , çok mutluyum hatta 1 ay önce Tarığa uğradım yine tahminleri çıktı, bakalım 1 yıl içinde anne olucakmışım bu da tutucakmı herkes iyidir umarım, sevgiler...
Merhabalar, Sırf bu konu için üye oldum, çok zaman olmuş ama hayatında neler oldu gerçekten çok merak ettim? Devamında her şey çıktı mı? Ve bu Tarık'a ulaşma imkanımız var mı? Bi yorumda vefat ettiğini duydum ama aynı kişi mi bilmiyorum..
Merhabalar, Sırf bu konu için üye oldum, çok zaman olmuş ama hayatında neler oldu gerçekten çok merak ettim? Devamında her şey çıktı mı? Ve bu Tarık'a ulaşma imkanımız var mı? Bi yorumda vefat ettiğini duydum ama aynı kişi mi bilmiyorum..
Merhabalar. Bu konudan bildirim gelince tuhaf oldum,Tarık kimdi ya diye düşündümo tarihten sonra hiç gitmedim bilmiyorum şimdi nerdedir.Vefat etmiş demişsin Allah rahmet eylesin çok gençti 1 yıl içinde anne olucağımı söylediğini yazmışım ama olamadım