Kapriss Cafe

kaydirigubbakcemile3 Evet biraz öyle oldu ama doğru ne yazık ki.

dün arkadaşımın ısrarıyla fal baktırdım, bir daha da fal baktırmam, işte buraya da yazıyorum, baktırırsam dövün beni:) Ticaretten başka birşey değil, yok büyü varmış, 500 e bozarmış, erkek arkadaşım geri gelirmiş, onu yemeyince nazar falı varmış 30 tl ye , 21 gün nazarı bozarmış, o süre içinde geri gelirmiş. Ne hikmetse benden önce ki kızada aynılarını satmaya çalışıyordu. Herkeste bir nazar bir büyü sormayın. Taksim Sea cafe burası, Naz adı.

Chloes gitmeyi düşünüyordun, gitme. O paraya güzel bir yemek yerim daha mutlu olurum.

Ne yazıkki gittim canım. Bana da aynı şeyleri söyledi. Ama ben yalan olduğunu bile bile denemek için, bio enerjiyi de yaptırdım.15+15 TL. verdim. Yani 30 TL. Bana büyü bozmak için bir hoca olduğunu, kendisinin aracı olduğunu 750 TL. ye şu anda bozacağını söyledim. 21 gün süresince büyü geçici olarak bozulduğundan hayatımın daha güzel olacağını falan söyledi. Bio enerji sırasında enerjim sana geçince birazdan telefonun çalacak dedi ama çalmadı. Hayatımda 3 gündür bir değişiklik olmadı. Gördüğün rüyayı sabah beni ara ve anlat dedi ama aramadım.
Falımda ise hiçbirşey bilemedi.

Tüh ya gitmeseydin keşke. Neyse olan olmuş. Aynı şeyleri söylemiş sana da. Mehmet hocaydı galiba o yönlendireceği adam, sana 750 dedi ha, maşallah 500 ler 750 ler.. Bana da bu gece rüya gör, yarın öğleden sonra ara anlat dedi, aramadım ben de. O da sanırım aran kazan ile kontör kazanmak için!!

Kendisi birkaç yıl önce bu hocaya 300$ a bozdurmuşmuş. Şimdi zamlanmış olmalıymış. (Desne büyü bozmayı da enflasyon vurmuş.) Dışarıdan kimsenin büyüsünü bozmaşmış ama o arcı olacakmış. Parayı alıp, gerekli bilgileri bir kağıta yazıp ona verecekmiş. Yani biz hocayı görmeyecekmişiz. Etiler'deymiş.
Bu bayan adının meşhur olduğunu televizyonlara çıktığını falan söyledi. Adı Nazan Tezcan'mış. Baktım, Ankara^'daymış daha önce.
Madem bu kadar yetenekli Ankara'da da iş bulurdu kendine, hadi İstanbul'a geldi diyelim, o kadar iyi madem neden tek tük müşterisi var, en azından kendi özel müşterileri olurdu.
Müşterileri telefonla görüşür, buluştukları yerde bakabilirdi. Böyle cafede dirsek çürütmezdi.

Eğer büyüyü bozmazsam evlenemezmişim. Daha doğrusu evlenirmişim ama bir yılda boşanırmışım, hiçbir işim rast gitmezmiş falan filan. Bana kötü bir alışkanlığın var onu bırak dedi. Ben de hiçbir kötü alışkanlığım yok dedim. Yaa dedi. Hayatımda sadece bir kişiyle flört eden bana daha önce unutamadığım 2 sevgilim olmuşmuş.

Tavsiye eden arkadaş onun bir yakını mı bilmiyorum. Falcıya tavsiye eden arkadaşın ismini söyleyinece onun arkadaşı mısın yoksa internetten mi beni buldun deyince, dikkatimi çekti. Nedeen böyle bir soru sorsunki?

hep aynı laflar:) Bana da eski erkek arkadaşın da sen de başka insanlarla evlenirseniz mutlu olamayacaksınız bu büyü yüzünden dedi. Bide işin komik tarafı, bu büyü olayına falan geçmeden önce fincanı gösterdi bak erkek arkadaşın başı önünde sana geliyor dedi. Sonra bu büyü olayına geldi, büyüyü bozmazsak sana dönmeyecek dedi, e hani demin gelicek diyordunuz dedim, gelir ama büyü olduğu için tekrar gider dedi:) bana da dedi 3 yıl önce onda büyü varmış, bozmuşlar, 300 tl mi dolar mı ne.Çok ucuzmuş 500 TL :)) Bana aşık 3 kişi varmış, haa bu arada kısmetim de kapalıymış büyü bozmak lazımmış. 3 aşık var ama kısmet kapalı:))) Bide ben burdan gidicem, beni bir daha nerde bulucaksın falan dedi. Baktığım falda nazar açısından %50 rahatlatır seni şimdi dedi, başım ağrıdı iyice ne rahatlaması.Bide diyor ki 500 tl ne ki, çalışıyorsun nasıl olsa. Tabii para sayma makinası ile dolaşıyorum zaten ben de, ne ki 500 tl. Ben de tavsiye eden arkadaş hakkında aynı şekilde düşündüm.

Son düzenleme:

Yuuuhhh yaaa nasıl para tuzağı bunlar böyle. Amaaan amaan uzak dur zaten. Çok iyi bir karar almışsın.vereliniortak Bundan sonra ısrar fln dinleme. Hepsi yalancı. Tecrübe ettin artık iyice.

Ayy bayılıcam şimdii.kafamçokkarıştı Allah'tan hiçbir zaman böylelerine rastlamadım. Yoksa parçalardım herhalde. Piss yalancılar.

Yuuuhhh yaaa nasıl para tuzağı bunlar böyle. Amaaan amaan uzak dur zaten. Çok iyi bir karar almışsın.vereliniortak Bundan sonra ısrar fln dinleme. Hepsi yalancı. Tecrübe ettin artık iyice.

Fal mal yok artık, fal bakılan cafe de bile oturmam mümkünse.

Bende ask acısı cekıyordum gıttıgmde aglaya aglaya gıttım hatta. orda tanıstım ben cok memnun kaldım dedıklerı cıktı dıy sıze tavsıye ettım sasırdım su an.

Son düzenleme:
olur valla hem daha eglnclı gecer ksın:)gercı bn anlamıyorum atma tutma kabılıytımde yok ama ben kahvelerı yaparım :)evı anca tasıımda ılk ısım buraya damlamak oldu gordugum yerlerde lafa dalıyorum::) bende akrep burcuyum hıslerım kuvvetlıdır dusundugum seyler gnlede olur ve onemlı seylerı ruyamda gorurum benden gızlennelerı msela:) bı arkadasımın ılışkısı baslamadan once gordum o bahsetmemıştı bahsettıgınde sozunu kesıp anlattım sonra camı actık msn de garıbın betı bnzı atmıştı:)

Sağol chloes... Her olumsuzluğa, kırgınlığıma, kızgınlığıma rağmen duyunca kalbime bişey saplandı
canım senı cok ıyı anlıyorum aynını gecen yıl bu zamanlar yasadım ama ınankı gecıyor sadece bıraz zamana ıhtıyacın var bu arada sakın duygusal sarkılara falan sarma ılışkınız hakkında yorum yapacak densızlerdende uzak dur ben o hatayı yaptım canımı en cok yakanlar onlar oldu..bak bıraz neselendıreyım senı..gcen yıl ıs yerım bıraz uzaktı bıde ısım geregı erken mesaıye baslıyorum malum ıst trafıgı sabah 5 ,30 falandı kalktım sac bas makyaj kahvaltı vs vskıyafet secıyorum dolapta bı yandan face actım bı sarkı vardı o dınleyım dıye actıgım gıbı sabahın korunde dugun ılanını okudum facede ..aynen ıcıme bısey saplandı bı anlık bışy gozumden yas suzuldu ayagını surude gıt dedım darısı basıma falan dedım..ıse gıttım ama yolda aglamamak ıcın kndımı zor tutuyorum..işe gıttım numune alacam ymeklerın kapagını acmısım aynı posete 2 ymek numunsı almışım usta dıyor ıyımısınız:)ofıse gctım yemekcı oldugum ıcın bıkac gun onceden gıdıyor ıslerın takıbı..pazartsıydı o gun carsamba turlu var mustrıye tatlı yazmısım menuy falan tatlıyı salı gunu oglen farkettım ustayla kapısa kapısa yaptırdım son anda nıye soyledın dıye carsamba sabah gıttım gunaydın dedım usta tıp tıp bakıyor:) dedım ydım bı halt gene numune almak ıcın uretıme gctım kapagı bı kaldırdım benım turlu olmus soslu kızartma:) turlu ıcın fasulye sıparısı gcmemışım..o sabah bı kahkaha attım o gun son oldu sadece 2 gun bak eve dondugumde

face actım sılmek ıcın baktım o sılmış..o gun bıttı kı ugruna yıllarımı verdıgım adam dı ayrılıgı kabullnmdım o depresyon bana 25 kılo aldırdı bana kalan sadece kılolar sımdı:) ama umrumda bıle degıl o yuzden sadece canını sıkacak ınsanlardan uzak durman yterlı ınan bana n kadar sevsende senden onemlı kımse yok

Umudunu yok edebildiysen çok büyük bir adım bu. Falların ne kadar yalan olduğunu da anlamış olduk. Boşver biri gider biri gelir..

aynen canım o fallar dogru olsaydı su an gecmıstkıyle evlıydım cıglıde lojamnlardaydık:) ama ıstanbuldayım fal sadece eglnce malzeme toplamasını bılene..yeter bana bı keresınde gecmısınden bırı arayacak cok yakın zamanda bıkac gune demıştı bn guldum gctım aksam msnde arkaddasla geyık yapıyoruz bu konuda guluyoruz falan bı anda bırı selam verdı gcmısımden bırı :)kaldım oyle aa dedım suprız yumurtadan sen mı cıktın anlamadı cocuk da..arkadasa dedım bu cıktı falan arkadas dıyo olmaz arayacak demış msn olmaz soyle ona telefon etsın sana..amma geyık yapmıştık o aksam cok gulmuştuk..

Çok kısa baktı Emre, mayıs ayıyla ilgili şeyler söyledi, bakalım mayıs ayındayız çıkacak mı :) şimdiki durumla ilgili söylediği şeyi bildi;ama dediğim gibi çok kısa baktı

Kalliope82, canım Emre'nin mayıs ayı için dediği şey oldu mu?

ben rüyamda sayısal loto ve milli piyango büyük ikramiyesini görmüştüm. Gerçekten . Çok ilginç dimi. Bir gün kalktım miili piyango da çıkacak rakamları gördüm ve kağıda yazdım,o akşam çekilicekti. Daha o zamanlar rüyalarımın öneminin farkında değiliim:) neyse arkadaşa da gösterdim yazdığım kağıdı, Kadiköye gittik bir kaç biletçiye sorduk ama üstünde de durmadık, bide adamlar deliymişim gibi baktı, rüya olayını anlatınca:) Tabi zaman kısıtlı olduğu için bileti bulamadık. Ertesi sabah gazeteyi açtım, aldım yanıma rüyamda gördüğüm sayıların olduğu kağıdımı, büyük ikramiye benim gördüğüm sayılardı gerçekten de...

Bir gün de 6 tane rakam gördüm, tamam dedim bu sayısal:) ama uyandığımda 3 ünü hatırlayabildim sadece üçünü oynadım mecburen diğerlerini salladım, gördüğüm üçü de çıktı.

sağol, kendimi kötü yapmak için herşeyi yaptım farkında olmadan, artık iyi olmaya çalışıyorum, duygusal şarkılar, face a bakmak, fotoğraflara bakmak gibi şeyleri yapmıyorum artık, yoksa nişanıydı, düğünüydü bu böyle uzar gider hiç kendime gelemem

oldu oldu olduu, şükürler olsun oldu, Chloes Emrenin dediği bomba haber belli oldu, beklediğim şey nihayet oldu, işle ilgili, hayatımı değiştirecek şey sonunda oldu

oldu oldu olduu, şükürler olsun oldu, Chloes Emrenin dediği bomba haber belli oldu, beklediğim şey nihayet oldu, işle ilgili, hayatımı değiştirecek şey sonunda oldu

Senin adına çok sevindim. Olmayacak birşey miydi? Yeni bir işe mi başvurmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…