teşekkür ederim, evet olmayacak bişeydi :) hiç umudum yoktu, yeni bir iş :) kadrolu memurluğu kazandım:)
Yeni işin hayırlı olsun canım.
teşekkür ederim, evet olmayacak bişeydi :) hiç umudum yoktu, yeni bir iş :) kadrolu memurluğu kazandım:)
tebrıkler canım hayırlısı olsun:)
çok sağol Jua:)
çok sevindim senin adına canım...umarım zamanın hep gülerek geçer...
cok sevindim senin adına hayırlısı olsun :)
ha bu arada kızlar, yazdığım gibi ben artık fal baktırmıyorum;ama bundan 1 ay kadar önce Tarığa gitmiştim, yazmıştım buraya sanırım, bana geçen sene söylediği şeyler çıkmıştı diye ona gitmiştim.Neyse , bu son baktırdığımda Tarık iş le ilgili değişiklikler olacak demişti, sabit bir işin olucak son işin olucak ve kendini yenileyeceksin, burdaki gibi olmayacak, burda ne uzar ne kısalırsın sen demişti. Burda ki işim dediği gibi yükselme olanağının olmadığı ve kendimi geliştiremediğin bir işti. Tarif ettiği yeni iş te şimdi kazandığım yeni iş aynı.
Diğer dediklerini de yazayım, çıkarsa görmüş oluruz:) 2 ay sonra hayatına biri girmek isteyecek tam o sırada eski sevgilinden haber alıcaksın dedi ve 6-8 ay içerisinde de hayatıma girmek isteyecek kişiden evlenme teklifi alıcakmışım.
Böyle işte...:) Tarıktan sonra biliyorsunuz Naza baktırmışım ve o fiyaskodan sonra fal konusunu kapattım. Artık baktırmayı da düşünmüyorum , Tarığın işle ilgili dedikleri çıktı, diğer konuları da göreceğiz, ama hayatın akışına bıraktım ben herşeyi, dedikleri için bir beklentim yok. Çıksada çıkmasada artık baktırmayacağım kimseye.
ben de vazgeçebilsem ....o kadar rahatlayacağım ki...fal olayı uyuşturucu gibi zararlı olduğunu bile bile vazgeçemiyorsun...
ha bu arada kızlar, yazdığım gibi ben artık fal baktırmıyorum;ama bundan 1 ay kadar önce Tarığa gitmiştim, yazmıştım buraya sanırım, bana geçen sene söylediği şeyler çıkmıştı diye ona gitmiştim.Neyse , bu son baktırdığımda Tarık iş le ilgili değişiklikler olacak demişti, sabit bir işin olucak son işin olucak ve kendini yenileyeceksin, burdaki gibi olmayacak, burda ne uzar ne kısalırsın sen demişti. Burda ki işim dediği gibi yükselme olanağının olmadığı ve kendimi geliştiremediğin bir işti. Tarif ettiği yeni iş te şimdi kazandığım yeni iş aynı.
Diğer dediklerini de yazayım, çıkarsa görmüş oluruz:) 2 ay sonra hayatına biri girmek isteyecek tam o sırada eski sevgilinden haber alıcaksın dedi ve 6-8 ay içerisinde de hayatıma girmek isteyecek kişiden evlenme teklifi alıcakmışım.
Böyle işte...:) Tarıktan sonra biliyorsunuz Naza baktırmışım ve o fiyaskodan sonra fal konusunu kapattım. Artık baktırmayı da düşünmüyorum , Tarığın işle ilgili dedikleri çıktı, diğer konuları da göreceğiz, ama hayatın akışına bıraktım ben herşeyi, dedikleri için bir beklentim yok. Çıksada çıkmasada artık baktırmayacağım kimseye.
o kadar sınır olmustum falı bktıgında ımam a ama dedıklerı cıkmaya basldı 14 temmuz demıstı hakıkten o gun aynı anda 2 iş teklıfı bırden aldım bırı yurt dısı baglantılı..ve bahsettıgı hatta ondan oncekılrın d ebahsettıgı kışıyle tanıstım sanırım yanı oyle gozukuyor agustosta baslayacak demıstı kasımda adını koyacksınız dedı..kı ben ılk gorusmemızden sonrasını erteledım agustos a atmıştım dedıgı gıbı oldu gıcık bırı ama onyargılı olmayım modundayım dedıgı gıbı yurt dısıyla clışıyor..tıp yas hepsı aynı..ha bı yandandan da fal aklıma geldıkce acaba mı dıyorum,en son ımam bakmıstı cok oldu baktıralı ama keske baktırmasaydım dıyorum sımdı..dedıgı gıbı mı gelışır olaylar bılmıyorum ama sankı ben bu ruyayı onceden gormustum gıbı bı durum var.. uzun zamandır bu baslıkta yazan yoktu ondan yzmamıstım bnde sımdı yorum gorunce dedım hareket gelmıs baslıga yazayım bende olanı bıtenı:)
valla bılmıyorum bende zaman gosterecek ne olcagını ama soyle bı durum var kı o kısının tarıfını bana daha once fal bakan bıkac kısı yapmıştı olayı sadece ımam a yuklmek yanlış olur bu durumda..sadece tarıf ettıgı durumu yasıyorum bırde aynı anda 2 iş teklıfı alacaksın demıstı onun gunu tuttu.. amannn fal işte ama bazı seyler cıkıncada ınsan tereddutte kalıyo baktırmamak en ıyısı sanırım...
imam bana aynı işyerinde kalıcaksın demişti:) ne işi tutturdu ne aşkı:)
Boşver baktırma, maddi manevi zarar. O paraya güzel bir yemek ye daha mutlu olursun. Toplanıp bir yere gidip yemek yiyip kahve içelim :)
Kalliope82, nasılsın canım? Sesin soluğun çıkmıyordu. En son yeni işe girmenle ilgili görüşmüştük(şu Naz olayı). Hayatında herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Merhaba chloes. Evet yazmıyordum uzun zamandır, yeni bir iş yeni bir hayatım başladı, evime çok uzak bir yere atadılar beni, hergün 4 saat sürüyor gidiş geliş, yollarda geçiyor ömrümama onun haricinde iyiyim. Bikaç gün önce, nişanlanan eski sevgilimle karşılaşınca biraz kötü oldum ama işlerin yoğunluğundan kendimi işe adapte ettim.
Tarıkla ilgili şeyler yazdım okudun mu canım, sen baktırdın mı ona. Ben fal baktırmıyorum hala, Naz hanım sayesinde bayağı soğudum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?