Kapriss Cafe

ha bu arada kızlar, yazdığım gibi ben artık fal baktırmıyorum;ama bundan 1 ay kadar önce Tarığa gitmiştim, yazmıştım buraya sanırım, bana geçen sene söylediği şeyler çıkmıştı diye ona gitmiştim.Neyse , bu son baktırdığımda Tarık iş le ilgili değişiklikler olacak demişti, sabit bir işin olucak son işin olucak ve kendini yenileyeceksin, burdaki gibi olmayacak, burda ne uzar ne kısalırsın sen demişti. Burda ki işim dediği gibi yükselme olanağının olmadığı ve kendimi geliştiremediğin bir işti. Tarif ettiği yeni iş te şimdi kazandığım yeni iş aynı.

Diğer dediklerini de yazayım, çıkarsa görmüş oluruz:) 2 ay sonra hayatına biri girmek isteyecek tam o sırada eski sevgilinden haber alıcaksın dedi ve 6-8 ay içerisinde de hayatıma girmek isteyecek kişiden evlenme teklifi alıcakmışım.

Böyle işte...:) Tarıktan sonra biliyorsunuz Naza baktırmışım ve o fiyaskodan sonra fal konusunu kapattım. Artık baktırmayı da düşünmüyorum , Tarığın işle ilgili dedikleri çıktı, diğer konuları da göreceğiz, ama hayatın akışına bıraktım ben herşeyi, dedikleri için bir beklentim yok. Çıksada çıkmasada artık baktırmayacağım kimseye.

Son düzenleme:

ben de vazgeçebilsem ....o kadar rahatlayacağım ki...fal olayı uyuşturucu gibi zararlı olduğunu bile bile vazgeçemiyorsun...

ben de vazgeçebilsem ....o kadar rahatlayacağım ki...fal olayı uyuşturucu gibi zararlı olduğunu bile bile vazgeçemiyorsun...

vazgeçersin, neden vazgeçemeyesin. Ben gerçekten o kadar soğudum ki falcılardan...

Önce biliyorsunuz İmam'ın sana dönecek dediği sevgilimin o tarihte başkasıyla nişanlanması, sonra o Naz denen kadının yok büyü varda bozalım da şöyle de böyle de deyip sallaması beni çok soğuttu. Eğlencesine çok bunalırsan ara sıra git ama dediklerini öyle ciddiye alma. Bak ben daha bugün Tarığın dediklerini hatırladım. Dediği gibi bir işim oldu ve a Tarık böyle böyle demişti bak oldu diyip geçiyorum, onun dediklerinin olması için umut etmiyorum.

Kızlar merhaba:) uzun bir aradan sonra:) işle ilgili dedikleri çıkmıştı biliyorsunuz Tarığın, diğer söylediklerini de yazmıştım size. Dedikleri yine çıkıyor yazayım dedim. Yeni işime başladım ve burda birinden hoşlanıyor gibiyim , o da benden öyle gibi :) ve Tarık eski sevgilinden haber alıcaksın tam o sırada demişti, geçen gün eski sevgilimle 11 ay sonra karşılaştık.. konuşmadım ben suratımı çevirdim hemen, hızlı hızlı yürüdüm takip etti beni, kaçtım girdim biryere vs vs(nişanlanmıştı , hala nişanlı, anlatmıştım burda)

yani arkadaşlar dediği gibi zaman olarakta tuttu, hayatıma yeni biri girmek istiyor ve eski sevgilim karşıma çıkıyor... gerisinin tutacağını pek sanmıyorum gerçi , 6-8 ay sonra evlenme teklif edicek demişti, bu kişi askere gidicek zaten ancak 6 ay sonra gelicek, gelir gelmez bana evlenme teklif edecek hali yok:) arkadaşız şu an çünkü

Tarığın geçen sene dedikleri de tuttu bunlarda... Ama yazdığım gibi ben artık hiç fal baktırmıyorum, kendime verdiğim sözü tutuyorum hala:)

o kadar sınır olmustum falı bktıgında ımam a ama dedıklerı cıkmaya basldı 14 temmuz demıstı hakıkten o gun aynı anda 2 iş teklıfı bırden aldım bırı yurt dısı baglantılı..ve bahsettıgı hatta ondan oncekılrın d ebahsettıgı kışıyle tanıstım sanırım yanı oyle gozukuyor agustosta baslayacak demıstı kasımda adını koyacksınız dedı..kı ben ılk gorusmemızden sonrasını erteledım agustos a atmıştım dedıgı gıbı oldu gıcık bırı ama onyargılı olmayım modundayım dedıgı gıbı yurt dısıyla clışıyor..tıp yas hepsı aynı..ha bı yandandan da fal aklıma geldıkce acaba mı dıyorum,en son ımam bakmıstı cok oldu baktıralı ama keske baktırmasaydım dıyorum sımdı..dedıgı gıbı mı gelışır olaylar bılmıyorum ama sankı ben bu ruyayı onceden gormustum gıbı bı durum var.. uzun zamandır bu baslıkta yazan yoktu ondan yzmamıstım bnde sımdı yorum gorunce dedım hareket gelmıs baslıga yazayım bende olanı bıtenı:)

İmam benim geçmişime çok güzel bakmıştı şaşırtmıştı ama gelecekle ilgili hiçbir dediği olmadı, tam tersi dediği tarihte eski sevgilim nişanlandı, yakında evleniyor bile. Bana onunla evleneceğimi söylemişti:)

Tarık gelecekle ilgili yanılmadı hiç. 6-8 ay sonra evlenme teklifi alırsam yuh diyeceğim artık:))

valla bılmıyorum bende zaman gosterecek ne olcagını ama soyle bı durum var kı o kısının tarıfını bana daha once fal bakan bıkac kısı yapmıştı olayı sadece ımam a yuklmek yanlış olur bu durumda..sadece tarıf ettıgı durumu yasıyorum bırde aynı anda 2 iş teklıfı alacaksın demıstı onun gunu tuttu.. amannn fal işte ama bazı seyler cıkıncada ınsan tereddutte kalıyo baktırmamak en ıyısı sanırım...

imam bana aynı işyerinde kalıcaksın demişti:) ne işi tutturdu ne aşkı:)

Boşver baktırma, maddi manevi zarar. O paraya güzel bir yemek ye daha mutlu olursun. Toplanıp bir yere gidip yemek yiyip kahve içelim :)

imam bana aynı işyerinde kalıcaksın demişti:) ne işi tutturdu ne aşkı:)

Boşver baktırma, maddi manevi zarar. O paraya güzel bir yemek ye daha mutlu olursun. Toplanıp bir yere gidip yemek yiyip kahve içelim :)

Kalliope82, nasılsın canım? Sesin soluğun çıkmıyordu. En son yeni işe girmenle ilgili görüşmüştük(şu Naz olayı). Hayatında herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Kalliope82, nasılsın canım? Sesin soluğun çıkmıyordu. En son yeni işe girmenle ilgili görüşmüştük(şu Naz olayı). Hayatında herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Merhaba chloes. Evet yazmıyordum uzun zamandır, yeni bir iş yeni bir hayatım başladı, evime çok uzak bir yere atadılar beni, hergün 4 saat sürüyor gidiş geliş, yollarda geçiyor ömrüm ama onun haricinde iyiyim. Bikaç gün önce, nişanlanan eski sevgilimle karşılaşınca biraz kötü oldum ama işlerin yoğunluğundan kendimi işe adapte ettim.
Tarıkla ilgili şeyler yazdım okudun mu canım, sen baktırdın mı ona. Ben fal baktırmıyorum hala, Naz hanım sayesinde bayağı soğudum:)

Son düzenleme:

Evet, yazdıklarını okudum. Ben Tarık'a önceden birkaç kere baktırmıştım ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı. Sana dedikleri çıkmış. Ben de şu falcının dedikleri çıktı diyebilsem keşke. Şu ana kadar öyle bir durum olmadı.Senin adına sevindim. Arayı soğutma yine gel.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…