Kara Listedeki Erkekler Bu Sitede Yayınlanıyor

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
0
Eskişehir
Kadınlar kendilerine yalan söyleyip aldatan erkekleri bir internet sitesinde isim ve fotoğraflarıyla afişe ediyor. 'Dikkat bu adamla çıkmayın' diye hemcinslerini uyaran 170 bin üyeli site günde 580 bin kere tıklanıyor.

Buna etme-bulma dünyası derler. Yani kötülük yapan bir gün bedelini mutlaka öder. Ama artık uzun yıllar beklemeye gerek yok, ödeşmek isteyenler bu işi internet sayesinde kolayca hallediyor! Aldatılan, kötü deneyimler yaşayan, kalbi kırılan kadınlar eski sevgililerinden intikamlarını almak için yeni kurulan bir internet sitesine akın ediyor şimdi:
'Kızlar bu adamla sakın çıkmayın' anlamını taşıyan Don't Date Him Girl adlı site sadece intikam değil aynı zamanda kadınların erkeklere karşı güçlerini de birleştirdikleri bir ortam. Çünkü bu site kadınlara, kendilerine acı veren, kötü davranan, aldatan, yalan söyleyen erkekleri isimleri, soyadları, hatta fotoğraflarıyla afişe etme imkanı sunuyor. Dahası kadınlar bu siteye, afişe ettikleri 'ilişkilerde sabıkalı eski sevgililer'inin nasıl bir kötülük, haksızlık, sadakatsizlik ya da yalancılık yaptığı konusunda anektodlar da girerek hemcinslerini bu adamlara karşı uyarıyor.

*Alıntıdır.

bu sıteyı duymustm hatta büyük bir cogunlugunu türk erkeklerı olusturuyormuş kaydirigubbakcemile3

anammmm yeminle bu benim aklıma geldiydi:)
fikrimi çalmışlar
ama olsun site açılsında aklinialirimsmile

valla böyle bir site olsa memlekette dogru düzgün erkek kalmaz hoş yokta ...klava:
deşifre olunca güvenecek kimse olmaz...akannehirakannehir
birde bakarsınız ki onun sevgili önceden en yakınınız sevgilisiymiş...mesela kk tanıdıgınız kişini sevgilisi diger kk üyenin sevgilisi çıkarmış....
sevgililer birbirine karışırmış...ohaoldumsmile
ooooo ne matrak bişi olur..

kazen duysada açsa bari...bence :lepi:

oo süpermiş ya lazımdı böyle bişii
düşünsenize bi erkekten hoşlanıyorsunuz zırt yazıyorsun google gibi çıkıyor 2004te sevgilisini eski sevgilisiyle aldattı fln diye
böylece vaktimizi boşa harcamazdık!
sitenin urlsi ne acaba ki :))

bir açıdan iyi fakat bir açıdan kötü...
bunu kötüye kullanıp kendisini istemeyen erkeği de bu tarz afişe etmek isteyenler olacaktır,o zaman bu kişilik haklarına saldırı olur..
nedense Türk deyince bu tarz şeyler olabileceği geliyor aklıma:S
bunu gören Türk erkekleri de boş durmaz aynı şeyi bayanlar için de yapar,sonra gelsin dayaklar gitsin cinayetler...
yani demem o ki bir müddet sonra her canı sıkılan yurdum insanı yalan yanlış yere yapabilir bu tarz şeyler ve sonuçları güzel olmaz...
aynı facebook gibi amacının dışında kullanılır gibime geliyor yani,bir kaç gerçeklik de o kadar yalan arasında önemini yitirir...

Bu ne kadar doğğru bir fikir ki arkadaşlar !!! Ben eduk'un söylediklerine katılıyorum... Bi açıdan iyi olabilir böyle davrananları görmüş oluruz; ama bi açıdan düşündüğümüzde de kendisi suçlu olduğu halde terk edilmeye tahammül edemeyen fesat bayanlar da masum isimlerin lekelenmesine sebep olabilir. Zaten site de zamanla amacından sapar ve kişi hakları ihlal edilir.tabi bu arada erkekler de boş durmayıp daha da beter içerikli kadınlar için olan bi site açıcaklardır. Elde edemedikleri kadınları, edip de ilişkiye girdikten sonra başlarından def ettiklrinin boy boy resimlerini hatta belki de videolarını yayınlarlar.Kesinlikle karşıyım lmaz: Kimse güvenemiyeceği bir erkekle çıkmasın, site site dolaşıp da mukaatları marmı acaba die de aramak zorunda kalmasın... yoksa bu işten yine zararlı çıkan biz oluruz yerimseniben

Manyak bir fikir süper ötesi yapılmalı böyle şeyler yapmasınlar diyicem ama yapıyorlar ... :mymeka:

kesinlikle katiliyorum sana. bizim milletimiz bunu kötüye kullanir, erkegide kadinida. kadinlar bunu erkekler icin yaparsa, erkeklerde kadinlar icin yapar, mesela onlari reddeden kadinlar hakkinda atip tutarlar. herseyi de internete tasimaya gerek yok bence.

Şimdi siteyi gezdim de süper vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…