Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

Elidoru sevmiyorum ben. Sactan kolay arinmiyor. Tamam saci yumusacik yapiyor ama yapisiyor kaliyor saca. Silikon miktari fazla herhalde. Benim hic sevmedigim sey yapis yapis sampuanli kalmis sac, kremi bile bu yüzden az kullanirim. Bitkisel sampuanlari tercih ediyorum artik. Simdi Tresan papatya özlü almayi düsünüyorum bakalim iyi gelecek mi, bi de saclarimin rengini acarsa ne mutlu bana. :8:

Elidoru sevmiyorum ben. Sactan kolay arinmiyor. Tamam saci yumusacik yapiyor ama yapisiyor kaliyor saca. Silikon miktari fazla herhalde. Benim hic sevmedigim sey yapis yapis sampuanli kalmis sac, kremi bile bu yüzden az kullanirim. Bitkisel sampuanlari tercih ediyorum artik. Simdi Tresan papatya özlü almayi düsünüyorum bakalim iyi gelecek mi, bi de saclarimin rengini acarsa ne mutlu bana. :8:

Tresanı daha denemedin mi canım ?

pantene uzun yıllardır kullanmıyorum ve kullanmayıda düşünmediğim tek şampuan,şu sıralar bioblas kullanmaya başladım iyi gibi sanki

Son düzenleme:
clear mentollü, blendax, dove. bu şampuanlar benim yağlı saçımı hem iyi arındırmadı hem de kepeklendirdiler...

down under naturals nude, bitkisel diye tresanın yerine aldım ama berbat bir şampuan, saçı resmen söndürdü ve matlaştırdı.

en kötü şampuan en pahalı şampuan bana kalırsa :63::63::63:çünkü ne kdar kimyasal varsa o kadar maliyet yüksek yani...ve saça da o denli zarar..piyasaya göre en ucuzunu kullanıyorum...ve yumuşack saçlarım.canlı aynı zamanda.çoğu zaman taramam bile çünkü gerek kalmıyor kayıp gidio saçlarım..çok seviyom saçlarımı yaaa:66::66::66::66:

Asla saçıma sürmeyeceğim şampuanlar ; dove,elseve,blendax,
1 yıla yakındır bioblas kullanıyordum çokta memnundum fakat son kullanımlarımda aşırı kuruttu saçlarımı zaten saçlrımın uçları fena kuru kuruluktan kırık meydana geliyo resmen
şu aralar gliss shea yağlı olanını ve kırık ve yıpranmış saçlar için repeair serisi olan şampuanını kullanıyorum 3 kutu bitirdim çok memnunum krem kullanmasam yeri yani okadar besledi saçımı dökme de yapmadı süper iyi anlaşıyoruz yanii :7:
hee bide shea yağlı olanını kullnırken farkettim aşırı bi uzama sağladı çok hoşuma gitti :))

Son düzenleme:
pantene... saçlarım avuç avuç elime geliyordu. 2 yıldır head&sholders kullanıyorum çok memnunum. her yıkamada sadece 2-3 tel saçım dökülüyor.

Son düzenleme:
Bioblas 2si 1 arada ve elseve hacim şampuanı dışındaki hiç bir şampuan bana iyi gelmedi.. Yani liste uzun...:5:

elidor, panten, dove özellikle berbat bi şampuan. Tresan diye bir şampuan varmış dökülmesini önleyici acaba nasıl birşey kullanan varmı ? :)

Back
X