Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

head and shoulders döküyor
pantene yağlı saçlara hiç iyi gelmiyor
elidor elektiriklendiriyor sanki saçlarım yapışmış gibi hissediyodum
clear iyi diye duymuştum

Elseve çok kötü,saçları iki yılda kendine zor gelebildi..

elidor başta olmak üzere duru ,clear,blendax,hacı şakir.. bunlar saclarıma hiç iyi gelmedi.
yıllardır pantene kullanıyorum çok ta memnunum ben hem parlak hem saglıklı cok sukur. ahhh o kokusu yokmu :32:

elseve,clear bnm saçlrıma iyi gelmedi hiç ....elidor kullanıyorum şimdi ama pantene geçecem geri ..en iyisi o galiba:50:

Bebek şampuanları ve doğal yeşil sabunlar hariç hepsinin saçıma zararı oldu...Dalin ve yeşil sabundan şaşmayın derim ben. Hacı şakirden uzak durun bi de doğla göründüğüne bakmayın...

sls içeren bütün şampuanları çöpe atın kızlar, dön dolaş aynı şey, dünya bakım dünya para harcıyoruz ama sonuç aynı, nedeni gayet basit, kalitesiz şampuanlar. şu an banyonuzda bulunan şampuanla tuvaletteki sıvı sabunun aynı olduğunu biliyormuydunuz. inanmayan açar bakar arkasındaki içindekiler bölümü yüzde 70 aynı. ben daha birşey demiyorum...

elidor ve panthene

elidorun hiçbir urununu kafama surmem... gecenlerde sac dibine surulmuyor neyse diyip durulanmayan sac kremlerinden almıstım.. o bile rezalet saclarımı 1 haftadır yıkmıyormusum giibi yaglı pis bir goruntu olustu 2 dkk da o kadar da az surdugum halde..

bidaha tobe :19:

Elidorun sarı şampuanını kullanmıştım kokusu güzel diye, içine etmişti saçımın. Dokununca yağlı gibi geliyordu böyle ayrılıyordu bi garipti. Bırakınca hemen düzeldi saçım. Kimseye de önermem..
Rejoice en iyisiydi sanırım kullandıklarım arasında. Bi arkadaşım John Freida kullanıyor, memnun. Ama pahalı John Freida ben her gün saçımı yıkıyorum maddi bakımdan göçerim:61:

Elidorun sarı şampuanını kullanmıştım kokusu güzel diye, içine etmişti saçımın. Dokununca yağlı gibi geliyordu böyle ayrılıyordu bi garipti. Bırakınca hemen düzeldi saçım. Kimseye de önermem..
Rejoice en iyisiydi sanırım kullandıklarım arasında. Bi arkadaşım John Freida kullanıyor, memnun. Ama pahalı John Freida ben her gün saçımı yıkıyorum maddi bakımdan göçerim:61:

Elidor'un sarı şampuanı benim için de tam bir faciaydı,kutuyu bitirmeden bıraktım.Her gün saç yıkamak gerekiyor,sürekli yağlı saçla gezdim bayramda.

"ELİDOR" (pembe ) : saçımı hacimsizleştirdi. Güzelim saçlarımı mahvetmişti
"DOVE" : saç derimde felaket bir kaşıntı yaptı.
"HEAD&SHOULDERS" (kadınlar için yazanı) : hiç ama hiçbirşeye yaramadı. saçımı hacimsizleştirdi. donuklaştırdı. ayrıca dökülmesine katkıda bulunduğunu düşünüyorum.

Back
X