Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

clear............hayatımda bunun kadar berbat bir şampuan kullanmadım diyebilirim dove bile bundan güzeldir herhalde.....
saçınızı yıkıyosunuz ama daha kurularken saçtaki yağlanmayı farkediyosunuz .....
eğerki clear kullanıyosanız günlük saç yıkamanız lazım yazın zaten hergün yıkanıyosunuz ama kış olunca 2 güne çıkıyor sağolsun bu şampuan sayesinde günlük yıkamaya devam ediyorum saçlarımı...........
bitsede kurtulsam bide eşim gitmiş kiloluk olandan almış bereket düştü mübareğe

:roflol::roflol::roflol: sen çok yaşa e mi,gülmekten öldürdün beni.inşallah hemen biter de kurtulursun.gerçekten de kötü çıkan şampuanlar nedense bir türlü bitmek bilmezler kafamçokkarıştı

kesinlikle dove ve elseve berbat saçı felekat döküo ve karmakarışık oluyo ben 2 senedir glis kullanıorum sarı olanı uzun saclar için olanı cok ii geldi şimdi glis in boyalı saclarına dönücem belki aramızda kullanan varmı :/

gliss in sarı olanı özellikle yaz aylarında çok iyi geliyor saçlara ama kışın yağlandırabilir
boyalı saçlar için olanının kremini kullanıyorum ve memnunum şampuanını bilemiciiim

bitkisel şampuanlar da beş para etmez boşuna o kadar para dökmeyin.saçlarınız mı dökülüyor gidin test yaptırın nedeni çıksın ortaya.

valla ben uzun süredir defne şampuanı kullanıyorum gayet bitkisel ve gayette memnunum üzerine tanımam genellemeyelim yani hepsini ;)

kesinlikle pantene kokusuna vurulup almıştım ama keçe gibi yaptı saçlarımı düğüm düğüm oldu

eLidoorr ne kadar duruLarsan duruLa sac yapış yapış kaLıo resmen :bbo:

kızlar elidorun yeni serisi inci parlaklığı pembe renkli olan, harika kokuyor ve benim kuru saçlarımı yumuşacık yaptı. çok memnun kaldım. saç kremini de elidorun badem yağlısını almıştım oda çok güzel. daha önce organıx şampuan ve saç kremini kullanıyordum. onun da kahverengi espresso lu olan çok iyiydi , saç diplerini uyararak saçı uzatıyor. bu arada pantene'nin nem maskesini aldım berbat.

Elidorun bir süre sonra saçları berbat edip dökmesi meşhur, onun birde merdivenaltı çakma Holywood benzeri var organix :enbuyukkk:

ben hemen hemen her şampuanı kullandım. bioblas hayatımda ki en iğrenç şampuandı. otacı da ha keza öyle. organicumu denedim onda da bi numara yok bildiğin şampuan yağlandırdı saçlarımı. clear ağarlaştırdı, panthane berbat, dove yapış yapış, elsev çok saç döktü. schauma schwarzkopf fena değildi ucuz olmasına rağmen. elidor saçımdan arınmıyo temizlemiyo gibiydi. blendax saçımı elekrtiklendirip kabartıyodu. ve bitmeyen bütün şampuanları el sabunu olarak kullanılmak üzere rafa kalkıyodu. şaşırtıcı ama kuaförümün kullandığı şampuandan çok memnundum yıkarfön çeker saçlarım hiç yağlanmazdı. ne kullandığını sordum ipek dedi. hööönnkkk die kaldım. şaka gibi geldi. içinde en az kimyasal bulunan şampuan olduğu için zararı yok onca zamandır hem bunla yıkıyorum saçlarını bi şikayetin oldumu dedi mantıklı geldi. korka korka aldım bi kutu ipek denicem eğer beğenmezsem bi koca kutu daha el sabanum olur en fazla

ben şimdiye kadar neredeyse bütün şampunları denedim.biçok para verdiğim şampuanlar bile saçımı mahvetti.şimdi şu reklamlarda kavak yellerindeki aslının oynadığı komili şampuanı merak ettim aldım ve .çok memnunum.tabi birine ii gelen şampuan diğerine yaramaybilir bunuda unutmamak lazım.zemuszemuszemuszemus

GLıSS kırılma karşıtı mükemmel yeni aldım kullanıyorum; sarı renkte yağ şişesine benziyor elinize ilk aldığınızda ama ben çok memnın kaldım 2 haftada fark etti kırık saçlarım..

ben hemen hemen her şampuanı kullandım. bioblas hayatımda ki en iğrenç şampuandı. otacı da ha keza öyle. organicumu denedim onda da bi numara yok bildiğin şampuan yağlandırdı saçlarımı. clear ağarlaştırdı, panthane berbat, dove yapış yapış, elsev çok saç döktü. schauma schwarzkopf fena değildi ucuz olmasına rağmen. elidor saçımdan arınmıyo temizlemiyo gibiydi. blendax saçımı elekrtiklendirip kabartıyodu. ve bitmeyen bütün şampuanları el sabunu olarak kullanılmak üzere rafa kalkıyodu. şaşırtıcı ama kuaförümün kullandığı şampuandan çok memnundum yıkarfön çeker saçlarım hiç yağlanmazdı. ne kullandığını sordum ipek dedi. hööönnkkk die kaldım. şaka gibi geldi. içinde en az kimyasal bulunan şampuan olduğu için zararı yok onca zamandır hem bunla yıkıyorum saçlarını bi şikayetin oldumu dedi mantıklı geldi. korka korka aldım bi kutu ipek denicem eğer beğenmezsem bi koca kutu daha el sabanum olur en fazla

annem yıllardır onu kullanır o da çok memnundur bak... önce tasarruf diye giriştiği bir tutkusudur ipek şampuan

Back
X