Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

vay bee :bbo: düşündüm de ''çakma Holyvwood benzeri şampuan'' nasıl oluyor anlamadım CADIARZU

Şöyle oluyor güzelim daha önce de yazdığım Organicum'un reklamını yapan arkadaşların yeni taktiği oluyor. Organix'i rakip görüyorlar sanırım ona takmış durumdalar. alkisalkisalkis

organicum bi halta yaramıyo bence. saçlarımı ağırlaştırıp yağlandırdı. beğenmedim ben. dün kuaförümün lafına uyup ipekle yıkadım normal saçlar için kremsiz olanı ve saçımı da kremlemedim. buna rağmen saçımı taramakta hiç güçlük çemedim. ki kalın telli gür sık ve boyadan dolayı biraz kurudur uçları buna rağmen ben gayet memnun kalktım sabah yataktan kalktığımda dalga dalgaydı saçlarım o kadar hoşuma gitti ki anlatamam.

pantene :) saçlarımı her seferinde yumuşacık yapar ama top top dökülen saçlarımla kıyaslanamaz heralde

ben dikkat ettim kremli şampuan kullandığımda saçlarım daha çok dökülüyo onun için kremsiz şampuan kullanıyorum kremi de uçlarına ama her seferinde değil arada bir uçlarına sürüyorum.

bebek şampuanları yetişkinlerin saçlarını temizlemeye yetmiyo dermotolog öyle demiiti bana zaman içinde saç dökülmesine sebep oluyomuş saç dipleri tıkandığı için

kesinlikle loreal elseve diorum bende...
hem çok dökülme yapıohemde inanılmaz elektiklenme yapıo saçlarımda...

ıyyy aynen elidor ya ben bu kadar ıgrenc bı sampuan gormedım.sabahları banyo yapmadan evden cıkmam ben kızlar ve sampuanm btmıstı elıdor kullanım dedım hayyy nerden elımı attıysam o tıksınc seye akannehir sacımı hıc temızlemedı bole bı garıp yaptı seklınıde.en fecı seyıyse okula gıdıyorum otobuste bole bı balık kokusu gıbı bıse gelıyo ama ne ıgrenc bır kokudur o sagıma bakıorm soluma bakıorm kımden gelıyo dıye megersem BENIM SACIMDAN GELIYOMUS!!!!!!!!!!! :kızgın: 3derse grdım eve gttım kendımı nası banyoya attım bılemedım bıdaha elıdor mu ASSSSLAAAAA !!!! :oklava:

ıyyy aynen elidor ya ben bu kadar ıgrenc bı sampuan gormedım.sabahları banyo yapmadan evden cıkmam ben kızlar ve sampuanm btmıstı elıdor kullanım dedım hayyy nerden elımı attıysam o tıksınc seye akannehir sacımı hıc temızlemedı bole bı garıp yaptı seklınıde.en fecı seyıyse okula gıdıyorum otobuste bole bı balık kokusu gıbı bıse gelıyo ama ne ıgrenc bır kokudur o sagıma bakıorm soluma bakıorm kımden gelıyo dıye megersem BENIM SACIMDAN GELIYOMUS!!!!!!!!!!! :kızgın: 3derse grdım eve gttım kendımı nası banyoya attım bılemedım bıdaha elıdor mu ASSSSLAAAAA !!!! :oklava:

normalde hangi şampuanı kullanıyorsun?

kullanmadığım şampuan kalmamıştır ama dove saçlarımı mahvetti. sitedeki ismimin dove olmasına bakmayın. yerimseniben
tülertti, kabarttı, yağlandırdı!! !!

aynen katılıyorum kişiden kişiye değişir ama ben dove şampuandan nefret ediyorum açıkcası :olmaz:

ilginçtirki bende elidordan çok memnunum , açık sarı renkli olanı kullanıyorum 2-3 aydır , saç uçlarım önceden çok kırılırdı ve saçlarım matlaşıdı , bu şampuan çok iyi geldi bana , herkese aynı etkiyi göstermiyor elbette

ıyyy aynen elidor ya ben bu kadar ıgrenc bı sampuan gormedım.sabahları banyo yapmadan evden cıkmam ben kızlar ve sampuanm btmıstı elıdor kullanım dedım hayyy nerden elımı attıysam o tıksınc seye sacımı hıc temızlemedı bole bı garıp yaptı seklınıde.en fecı seyıyse okula gıdıyorum otobuste bole bı balık kokusu gıbı bıse gelıyo ama ne ıgrenc bır kokudur o sagıma bakıorm soluma bakıorm kımden gelıyo dıye megersem BENIM SACIMDAN GELIYOMUS!!!!!!!!!!! 3derse grdım eve gttım kendımı nası banyoya attım bılemedım bıdaha elıdor mu ASSSSLAAAAA !!!!
bu dediğin elidorun hangi çeşidi??

pantene :) saçlarımı her seferinde yumuşacık yapar ama top top dökülen saçlarımla kıyaslanamaz heralde

bir süredir pantene kullanıyorduk ailecek hemen hemen 6 aydır falan...aman allahım saçlarım dökülmeye hemde ailecek kepeklenmeye başladık ee kaşıntıda çabası tabi ki değiştirdik şuan blendax kullanmaya başladık şimdilik kuruluk kepeklenme olayı kalmadı ama henüz çok yeni off yaaa tamam kabul ediyorum süper yumuşaklık veriyor bu panten süper parlatıyor ama kızlar cidden döküyor saçları zayıflatıyor......benim saçlarım çok sağlıklıdır kendimi bildim bileli görenler gittiğim kuaförler bayılır saçlarıma şuan azalmasına çok sinirim bozuluyor hep bu panten yüzündenohaoldumsmiledelikafadulden

dove ve hacı şakir berbat.otacıda kremsiz şanpuanı almama rağmen saçlarımı yumuşacık yaptı bence var ondada bir numara çünkü bitkisel sampuanlar asla saçı yumuşatmaz. ancak tresan ı tek geçerim, harika!!!

Back
X