Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

Dove hani gri olan çok kötü hayatımda ilkkez saçım bir şampuandn dolaı böle oldu..tvsiye etmem..blkide saç tipnden kaynaklann bi sorundur.. önerilen şmpuanlardn alıcam

Bioblas, hayatımda ilk kez bu şampuan yüzünden aşırı dökülme problemim oldu. Hafif dökülmeyi durdurması için almıştım. Gördüğüm yerde lanet okuyorum kendisine

elidor saç döküyor,çevremde biçok kişide duydum ve bende de aynı etki oldu. panthene doğru yazmamşı olabilirim o iyi.

Head & Shoulders şimdiye kadar gayet iyi sonuçlar vermiştir, etrafımdan gelen yorumlar bu şekilde en azından ama kara listelik varsa o da blendaxtır sanırım ve dove iice ayağa düştü bu dove reklamla allanıp pullanıp piyasaya sürüldü oysaki çok kötü.

walla ben enson head shoulders kullanıyodum kepek oldu bu defa clear aldım yine kepek şimdide elidor aldım sacıma tarak gecmiyoo sonuc mu yine kepek.....bıktım wallaaa yaaaa
ama head shouldersın kokıusuda yumusaklıgıda muhtesemdiiiii

Head&Shoulders,Dove,Elseve,Elidor,Blendax.. Aslında market şampuanları diye nitelendirdiğimiz bütün şampuanlar kara liste olmalı.. Ben kullanmıyorum artık. Kesinlikle eczanelerden bitki özlü şampuan alıp kullanmak gerekiyor.. Yada bebek şampuanı.. Diğerlerini at çöpe.

elidor,dove,bioblas,ipek,hacı sakir,pantene hepsi berbat ötesi yaptı saclarımı,özelikle elidor bir türlü durulanmıyo yaa:oklava:

dove kullandım iğrençti öyle duruyo hala koca kutu
elidor yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar önce sürdüydüm saçıma sonra hemen çöpe attım
pantene kabarttı-tatlicadiarzu-
elseve kullanıyordum güzel yapıyo ama döküyo :S benneyaptımki
şimdi organicumdayım dökülme azaldı ama saçlarımın uçlarını kuruttu

Blendax saclarımı yağlandırdı.her ne kadar yumusak olsa bile cok cabuk yaglandırıyordu
Pantene sacıma tarak gecmez oldu cok zor taranıyor guya sac kremiyle birlikte kullanınca cok iyi sonuc verirmişmişmiş ! yalaaaan..
Elidor haytta kullanmayın tavsiye etmem hem sacları cok döküyor hem de kimyasal olarak zararlı bir madde icinde varmıs allah korusun kel bile kalabiliriz yani!!!! Bnu 1-2 yıl önce kimyacım söylemişti..
Şimdiye kadar 1. günün tamamı ve 2. günün sabah saatleri iyi bi etki gösterip 2 günden sonra yaglandıran bunlar arasında eh işte diyebileceğim Head&shoulders ve Dove var.onlar da bunlar arasında eh işte.. yani cok da iyi oldugundan değil içlernden secm yapmak gerekrse diye söyledim :) hepsi birbirinden beter aslnda :sinifsinif:
En iyisi organik saç bakım ürünleri kullanmak.Defne sabunu kullanan birinden duymustum 3-4 gün yaglanma yapmıyormus saclar tertemiz görünüyormus.Ben de kullanmayı düşünüyorum açıkçası..

bende yeni pantene aldım bi kaç sefer kullandım kepek yaptı yaa halbuki ii şampuan diye almıştmalsanaalsanasmile

elidor qercekten cok kötu thomas tom 'un katkılarıyla uretılern zytın yaglı kullandım saçlarım her yıkyısta dokuldu artı bı tek bnm dııl kardesımın kını de doktu ki o hiç saclarını düzlestırmez ve saçlaarı cok uzun dokulmesdı :( :oklava:

elseve iğrenççç
o kadar öve öve bitiremedikleri şampuandı aldım
saçlarım kafama yapıştıı yağlı gibi duruodu

selamlar kizlar ben almanca bi kadin sitesi olan go feminin diye bi sitede silikon iceren sampuanlari yazmislar gördüm tesadüfen gliss vardi silikon zararli degilmi saci kurutuyomus ben öyle okudum
gliss silikon iceriyomus

Back
X