Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

ipek şampuan vardı bizde yıllar önce onu kullanırken bitlendim annem direk şampuana bahane buldu koca kutuyu çöpe attı. eğer okul zamandı olmuş olsaydı okuldan gelmiş derdi ama yaz tatili olduğu suçlu olarak şampuanı buldu :)

loreal elseve arı sütlü şampuan saçımı yapış yapış yaptı resmen.bebek şampuanlarını denedim onlarda kazık gibi yapıyor.elidor,blendax,rejoice den hiçbir fayda görmedim.pantene in kokusuna hastayım ve hint kınalı saçlarımı bile yumuşacık yapıyordu.şu an dove kullanıyorum o da iyi diyebilirim onarıcı kremi çok iyi geliyor saçıma.oldum olası saçlarım çok dökülür o yüzden bu şampuanların hiçbiri dökülme konusunda bi fark yaratmadı benim için.

kesinlikle dove berbat saçları hiç temizlenmemiş gibi yapıyor...asla kullanmam ...

başlarda öyle yapıyor ama benimkiler alıştı ..şimdi krem bile kullanmama gerek kalmıyor ..

Hangi sampuani kullandigini sorabilir miyim? Nedense organik/bitkisel olan o kadar cok marka denedim ama hepsi saclarimi kece gibi yapti,yogun sac kremi kullanmadan saclarimin acilmasi mumkun olmuyor, simdiden tesekkurler.

Hangi sampuani kullandigini sorabilir miyim? Nedense organik/bitkisel olan o kadar cok marka denedim ama hepsi saclarimi kece gibi yapti,yogun sac kremi kullanmadan saclarimin acilmasi mumkun olmuyor, simdiden tesekkurler.

canım,
benim kullandığım mecitefendi ısırganlı şampuan ve arada da bioblas normal saçlar için olanını kullanıyorum..
benim saçlar da boyalı ve yıpranmış ..ona rağmen krem gerekmiyor,ve kolayca açılıyor saçlarım..
:16::16::16::16:

canım,
benim kullandığım mecitefendi ısırganlı şampuan ve arada da bioblas normal saçlar için olanını kullanıyorum..
benim saçlar da boyalı ve yıpranmış ..ona rağmen krem gerekmiyor,ve kolayca açılıyor saçlarım..
:16::16::16::16:

Cnm su bitkisel/organik sampuan fikrinden bikmis durumdayim, Mecitefendi/Isirganli'yi daha once kullandim ama cok memnun kalmadim..Bioblass'i cok goruyorum ama denememistim,ilk firsatta almak istiyorum,bilgi icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Cnm su bitkisel/organik sampuan fikrinden bikmis durumdayim, Mecitefendi/Isirganli'yi daha once kullandim ama cok memnun kalmadim..Bioblass'i cok goruyorum ama denememistim,ilk firsatta almak istiyorum,bilgi icin tesekkur ederim.

açıkçası bioblastan daha memnun kaldım canım...
inşallah senin saçlarına da iyi gelir :71::71:

kızlar hepimiz birçok marka şampuan denedik kullandık.bazılarından memnun kaldık bazılarından illallah edip çöpe attık.diğer arkadaslara da yardımcı olmak amacıyla kara listemizi yapalım.herkes kendine iyi gelmeyen,saçlarını mahveden,döken vb. ,memnun kalmadığı şampuanları paylaşsın kaydirigubbakcemile5

tabikiii avon benim güzelim saçlarımı mahvetti o marka yüzünden nerdeyse kel kaldım suan bakıyorumda 750 ml şampuanları 4 5 tl bu kadar kalitesiz yazık etmişim valla asla evime sokmam

açıkçası bioblastan daha memnun kaldım canım...
inşallah senin saçlarına da iyi gelir :71::71:

Canim sana bir sorum olacak, dun markette Bioblas'i inceledim ama dokulen saclari hedefleyen bir urun galiba oysa benim -cok sukur- oyle bir sorunum yok, buna ragmen kullansam mi acaba??

bugüne kadar hiç bir şampuandan memnun kalmadım. elimden gelse arap sabunuyla yıkayacağım saçımı. mecburiyetten şampuan kullanıyorum resmen

Canim sana bir sorum olacak, dun markette Bioblas'i inceledim ama dokulen saclari hedefleyen bir urun galiba oysa benim -cok sukur- oyle bir sorunum yok, buna ragmen kullansam mi acaba??

canım..benim de saçlarım dökülmüyor ..ama bu şampuan resmen saçları besliyor ve çabuk uzatıyor..
ben çok memnun kaldım..ben dökülme için değil de saçıma faydalı olsun diye aldım..
sürekli kullanıma uygum :))

Back
X