merhabalar öncelikle :) ben uzun süredir bu foruma girip sessiz sessiz bilgi alıp cıkıyordum. gecen gün de, artık üye olmalıyım diyerek katıldım. bu da ilk mesajım hatta :)
ben cok fazla sampuan değistirdim. her biten sampuanımı yenisiyle değistiriyordum nerdeyse.
dove iyi yumusatıyordu falan ama bana alerji yaptı. banyodan cıktıktan sonra deli gibi kasınıyor ve pul pul dökülmeler oluyordu akabinde. üstelik hassas da değildir derim, sacım. tabi yıllar önce kullandım, yenileri nasıldır bilemiyorum fakat yine de ben bir daha kullanmam.
blendax da cok kuruttu. cansızlastırdı, parlaklığını söndürdü.
en son elidor kullandım. parlaklık verendi sanıyorum, üstünde yazana göre jamal hammadi'nin gelistirdiği sampuan. yanlıs hatırlamıyosam benim kullandığım mordu. annem de hala pempe olanı kullanıyor. yine aynı kisinin adı geciyor üstünde. temizlemesi yetersiz geliyordu bana. icinde kücük kücük simler var, ısıltı veriyor evet. cabuk da yağlandırmıyordu üstelik. ama dediğim gibi, temizlik hissi yetersiz bana göre. annem de bitmesini bekliyor, o da değistirecek. annemin de dediğine göre sacını cok yıpratmıs, kurutmus.
bugün gliss aldım. ilk kez deneyeceğim. fikrim yok :)