Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

Elseve - Yumuşacık yapıyor ama çok döküyor:50:
Pantene AquaLight - Saçlarımı ağırlaştırdı
Pantene doğal sentez - Keçe gibi yaptı saçımı
İpek- Çok döktü
Gliss oil nutritive - Aşırı yağlandırıyor:43:

hiçbir şampuandan memnun kalmadım eskiden insanlar odunun külüyle yıkanırlarmış ne kepek ne dökülme ne kellik bu kadar deilmiş.kül bulsam onla yıkıcam bıktım şampuan bakım kremi saç maskesi vs vs vs kulanmaktan:20::19:

ben ipekten çok memunum ama ikide bir toplanıp ambalajı değişmelerine sinir oluyorum ne gerek var ki her yıl her yıl.şampuan lazım marketlerde bulamıyoruz yani soruyorum paketi değişmişler yenisi gelecek diye eskileri toplandı deniyor.ama hem ucuz hem de saçı yumuşacık yapıyor.dökülmem de olmadı çok şükür şimdiye kadar.

merhabalar öncelikle :) ben uzun süredir bu foruma girip sessiz sessiz bilgi alıp cıkıyordum. gecen gün de, artık üye olmalıyım diyerek katıldım. bu da ilk mesajım hatta :)
ben cok fazla sampuan değistirdim. her biten sampuanımı yenisiyle değistiriyordum nerdeyse.

dove iyi yumusatıyordu falan ama bana alerji yaptı. banyodan cıktıktan sonra deli gibi kasınıyor ve pul pul dökülmeler oluyordu akabinde. üstelik hassas da değildir derim, sacım. tabi yıllar önce kullandım, yenileri nasıldır bilemiyorum fakat yine de ben bir daha kullanmam.

blendax da cok kuruttu. cansızlastırdı, parlaklığını söndürdü.

en son elidor kullandım. parlaklık verendi sanıyorum, üstünde yazana göre jamal hammadi'nin gelistirdiği sampuan. yanlıs hatırlamıyosam benim kullandığım mordu. annem de hala pempe olanı kullanıyor. yine aynı kisinin adı geciyor üstünde. temizlemesi yetersiz geliyordu bana. icinde kücük kücük simler var, ısıltı veriyor evet. cabuk da yağlandırmıyordu üstelik. ama dediğim gibi, temizlik hissi yetersiz bana göre. annem de bitmesini bekliyor, o da değistirecek. annemin de dediğine göre sacını cok yıpratmıs, kurutmus.

bugün gliss aldım. ilk kez deneyeceğim. fikrim yok :)

clear okyanus etkili bir şampuanı vardı bir ara hala var mı bilmiyorum
ama dökülme sorunum hiç yokken tonla saçımı dökmüştü ilk kullanımda
bırakmıştım..

bioxin dökülme sorunumun olduğu bir dönem kullanmıştım
kokusu çok güzel ama temizlik hissi vermiyor vaadettiği gibi
dökülmeyi de durdurmuyor artı bitkisel diye geçiyor ama içerisinde
bi dolu kimyasal var

revigen da aynı bioxin gibi bir işe yaramıyor
kıvamı su gibiydi gereksiz bir şampuan

elidor içinde fazla oranda silikon var bir süre sonra saçı ve
saç derisini acayip kurutuyor kremleri de aynı şekilde

john frieda başlarda çok güzel kokusu da öyle ama
uzun süreli kullanımda saç derisinde birikmeler yapıyor içerisinde
fazla silikon olduğu için ama kremleri güzel

otacı bitkisel güzel bir şampuan aslında ama uzun süreli
kullanımda saç derisini kurutuyor sadece bende mi böyle oldu
bilemiyorum ama başka bir şampuanla dönüşümlü olarak kullanılabilir

Son düzenleme:
dove: iki kere kullandım ve iğrenç yaptı saçlarımı. nemlendirecekti ama sanki saçlarımı yağ dolu kovaa batırıp çıkarmışım gibi duruyordu ve inanılmaz ağırlaştırdı.

benim saçımda hiç bir şampuan bir problem yaratmıyor.tabii işlem görmemesi ve fön vs kullanmamam bunda etkili.:1: kırılıyor mu kırılıyor.işlem yapsam yıpranıyor mu yıpranıyor.ondan sonra hiç bir şampuan fayda etmiyor işte.bende de tek diğerleri kötü yapmasada bir tek hacı şakirin yağlı saçlar için olanı yapmıştı.çabuk saçımı yağlandırmıştı.saç tipim yağlı değildir.hatta bir hafta yıkanmasam :52: yağlı durmaz.

Gliss in koyu pembe renkli bir şampuanı vardı bir ara. Satin relax yazıyordu galiba. Kafamı çok kaşındırdı ve kaşıdıkça saç telleri gelmişti elime. Öyle aldığım birşeyi kullanmama huyum yoktur, çok kötü değilse kullanırım ama bir daha almam. Fakat bu sefer yapamadım artık öyle duruyor.

Yün badilerim var içime giydiğim onunla onları yıkayacağım elimde sanırım

Dove ve Headen Şhoulders kesinlikle berbat!! Kullandığım en iyi şampuan Rejoice mentollü, fakat bulamıyorum hiç biryerde, 3 il dolaştım ama bulamadım..!!!:ssz:

Dün 3M migrostan Down Under Naturals saç kremi aldım 500 ml, 8 TL, tabiki "No tested on animals" yani hayvanlar üzerinde test yapmıyor.Bir çok ürünü var, organik içerikli vs ürünler. Tavsiye ederim, çok işlem görmüş olmasına rağmen ışıl ışıl yaptı saçlarımı.
Uni marka göz temizleme diskleri de vardı test yapmayan, zaten Uni ürünleri Türk Markası ve asla test yapmıyor.
Uyumayalım, uyuyanları uyaralım efendim; saygılar.
Dip not: Bu bahsettiğim ürünler temiz-pak listede olmalı tabii ;)

Son düzenleme:
Blendax...

Nefret ettim,saçlarımı,saç diplerimi mahfetti.Bi tane bile kepek olmayan saçımda kepek yaptı,sanki o kadar durulamama rağmen yapış yapış gibi yapıyordu saçımı..

Ne kullanırsam kullanayım saç diplerim hep kaşınıyor :( sabah yıkasam akşama yağlanıyor kaşınıyorum uyuz gibi :( ne yapacağım ya :( şu an dove kullanıyorum ama burda bir çok kişi kötü demiş :S gerçi bana hiçbiri fayda etmiyor.. :(

Back
X