Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

herkesin saç yapısı farklı o kötü falan diyemeyiz bence

bana en iyi elidor turuncu olan iyi geliyor diğerliri döküyo solduruyo kepek yapıyo
:ssz:

ama her şampuan herkese iyi gelecek diye bi şey yok. saçın yapısına bağlı mesela ben kıvırcık saçlıyım elidorun koyu yeşil şampuanını kullanıyorum ve memnunum

ya ben kıvırcık saçlıyım ve saçımın neme ihtiyacı var. pantene in nem terapisindeki köpük nasıl ? kullanan varsa söyleyebilir mi lütfen

Yıllardır şampuan değiştirip dururum. Neredeyse hepsini denedim.
Benim kara listedeki şampuanlarım Elseve, Elidor, Duru.
Elseve çok döktü. Elidor ne kadar yıkarsan yıka ıslak gibi kalıyor. Duru da bildiğin market şampuanı.
Bitkisel şampuanlara da güvenemiyorum ne kadar doğru bilmiyoruz. :19:

Geçenlerde bir şampuan aldım alman şampuanı La Ligne adı.
Gayet memnun kaldım. Artık bu şampuana devam etcem. Öneriyorum :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben kıvırcık saçlıyım ve saçımın neme ihtiyacı var. pantene in nem terapisindeki köpük nasıl ? kullanan varsa söyleyebilir mi lütfen

Benim de saçım kıvırcık ve nemsiz. Ben kullandım ama hiç memnun kalmadım :20:

clear: kepek yaptı
duru: kazık yaptı:(
dove: ağırlaştırdı

listem kabarık ama sıkmayayım sizi dedim:) elseve iyi geliyor bana:)

peki saçına ii gelen memnun kaldığın güzel ürünler var mı. benim saçımın bukleleri hemen bozuluyo da :5:

Benim memnun olduğum 2 sampuan var ama bukleler için değil. Zaten kıvırcık olmaktan mutlu değilim. O yüzden takmıyorum kıvırcıklarını. Bukle için olmasa da normalde memnun olduğum şampuan var istersen söylerim.

Benim memnun olduğum 2 sampuan var ama bukleler için değil. Zaten kıvırcık olmaktan mutlu değilim. O yüzden takmıyorum kıvırcıklarını. Bukle için olmasa da normalde memnun olduğum şampuan var istersen söylerim.

peki sağol yinede :) kıvırcık için olsaydı olurdu

syoss
hiç temizlmiyo. saçlarımı düzleştirirken yağlı gibi oluyo. ama bi yarım saat sonra o görüntü kayboluo. garip bi şampuan
hiç begenmedimm

bana blendax diğerlerinden daha iyi geliyor. ama saçlarımı en berbat eden pantene oldu. ne zaman kullansam şu illet şampuanı mahvoluyor saçlarım. içeriğinde en fazla tuz ve kimyasal olan şampuan kendisi zaten. uzak durmak gerek aman.

merhaba,
öncelikle saç yapım hakkında bilgi vereyim : çok kalın telli ve yağlanmaya müsait :34:
aslında saç yapımı seviyorum... deli gibi dökülme problemim olsa da yine de baya sık, babamın deyimiyle 'kunduz gibi' saçım var :40:

ben hayatıma giren en büyük kara liste elemanımı size söyleyeyim şimdi;
$loreal-paris-elseve-kepek-karsiti-700ml-2-si-1-arada_3-x.webp

elseve kepeğe karsı 2si 1arada..
evet hayatımda bu kadar berbat bir şampuan kullanmadım.
benim için koca bir çarpıdır kendisi
6-7 ay önce 8-9 ay süren bir kepek sorunu yaşadım
saçımdan kepek akıyordu resmen :43::43:
medikal şampuanlar da dahil şampuanlar kullandım çokca
ne paralar verdim ben biliyorum... banamısın demedi saçım ama sadece kepek vardı
sonra loreal paris'dir candır deyip bu şampuanı aldım

sonuç : kel kalmadığıma şükrediyorum :43::43::43:
saçım resmen aktı... köklerinden koptu, elimde kalıyordu
3-4. yıkamadan sonra ağlayarak bıraktım kullanmayı :47::47:

sonra artık yıldığım ve saçımı kökünden kestirmek istediğim bir gün tv reklamını görüp
clear bayanlar için özel kepek şampuanını kullandım- pembe/kırmızı yazılı olan-
2.yıkamada kesti hem kepeği hem dökülmeyi :46::46::46::46::52::52::52:
maşallah diyeyim tabi darısı başınıza :54:

umarım yardımcı olmuşumdur :23::23:

Ben uzun zamandır sadece head shoulders hassas saç derisi bakımını kullanıyorum. Çok da iyi bir şikayetim yok.

Önceleri çok marka denedim olmadı ya kaşıntı yaptı ya kepek yada saç dökülmesi

Bunlar;
Elidor
Dove
Rejoice
Pantene
Clear

Saçıma iyi gelmedi bunlar bilmiyorum kişiden kişiden değişir tabiiki

bızım evın kara lıstesı
clear.
ben ne zaman bunu kullansam sıvılcelerım artıyor.. ve gıtmıyor.
head and shoulder fena değil.onu kullanıyorum.
ama öğrencıyken ipek kullanırdım herkes saclarımın cok güzel koktuğunu soylerdı.

Merhaba, arkadaşlar. Restorexi uzun zamandır kullanıyorum ve en son marketten hızlı uzayan saçlar için olanı ( ve sanırım yeni çıkmış bu seri.. ) aldım. Dökülmeyi önlediği gibi saçının daha çabuk uzamasını sağladı. Başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten uzamasını destekledi diyebilirim. Saça kattığı yumuşaklık için bile deneme değer.. Kesinlikle reklam değil süper bir şampuan ve limden geldiği kadar herkesle paylaşıyorum.

Back
X