Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

Astımı olanlar için Gliss. Adeta parfümle kafayı yıkamış gibi oluyor kutusunu görünce beni bi öksürük alıyor o kadar diyim :D

*Loreal Elseve ürünleri ile
*Elidor ürünleri malesefki kara listemde saçlara iyi gelmediği gibi saçları kökünden mahveden ürünler bu ikisi :34:

*elseve'in 3 4 çeşidini kullandım argigine direnç bile (dökülme karşıtıymış hesapta) çok döktü saçımı
*elidor'un nerdeyse hepsini kullandım hepsi çok kötü
*bioblas
*dove zaten söylemeye bile gerek yok
*down under naturals argan oil serisi
*pantene doğal sentez kokusu güzeldi bir tek
*doanınkinden de memnun kalmadım pek

son durağım sabun ve çok memnunum:21:

Ben schwarzkopf'un ürünü olan gliss ultimate repair'i kullanıyorum çokta memnunum :112:

Son düzenleme:
dove __ kepeklenme yaptı
blendax__ kabarttı da kabarttı saclarımı
panten_ kokusu dısında sıfır bi şampuan evdekı kazakları yıkadım ınanın verdıgınız paraya degmez!

schwarzkopf sampuanlarından memnunum parlak , yumusacık ve kolay taranıyor saclarım (roflelı oldugu ıcın mat ve yıpranıktı)

Head&Shoulders, Elidor, Dove, Elseve, Duru, Mindivan :20::20::20:

Bunlar kara listemde benim :19:

Pantene saçlarımı çatır çatır yapmıştı, zor taramıştım asla kullanmam :19:
Annem gençken pantene kullanırmış saçlarımız yumuşacık olurdu , mis gibi kokardı dediği için almıştım ama aradan yıllar geçmiş pantene o eski performansını yitirmiş :31:

Son düzenleme:
Pantene saçlarımı çatır çatır yapmıştı, zor taramıştım asla kullanmam :19:
Annem gençken pantene kullanırmış saçlarımız yumuşacık olurdu , mis gibi kokardı dediği için almıştım ama aradan yıllar geçmiş pantene o eski performansını yitirmiş :31:

Niye yahu ben pantene kullandım öyle olmadı :44::44::44: Sen hangi çeşidini kullanıyorsun ki ? :26:

Niye yahu ben pantene kullandım öyle olmadı :44::44::44: Sen hangi çeşidini kullanıyorsun ki ? :26:

Aqua serisi mi ne vardı ya canım mavi kapaklı , onu kullanmıştımm hiç beğenmemiştim :31:
Elidor'dan vazgeçemiyorum bi türlü , hiç biri onun yerini tutmuyor :1:

Son düzenleme:
Aqua serisi mi ne vardı ya canım mavi kapaklı , onu kullanmıştımm hiç beğenmemiştim :31:
Elidor'dan vazgeçemiyorum bi türlü , hiç biri onun yerini tutmuyor :1:

Ben Yoğun & Güçlü'yü kullanmıştım canım :26:
Elidor kullandım ıslak ıslak kaldı temizlenmemiş gibi hiç sevmedim.
Belki pantene doğal senteze geçerim :17: Saç tipine göre değişebiliyor. :31:

Ben Yoğun & Güçlü'yü kullanmıştım canım :26:
Elidor kullandım ıslak ıslak kaldı temizlenmemiş gibi hiç sevmedim.
Belki pantene doğal senteze geçerim :17: Saç tipine göre değişebiliyor. :31:

Aynen saçtan saça fark ediyor. Benim saçlarım gür ve kalın telli , sert bi yapısı var. Bazı şampuanlar daha da sertleştiriyor pantene onlardan biriydi.
Yalnız saçları benim gibi olanlara gliss'in kırmızı kutudaki saç kremini öneririm valla süper bişey , saçlar akıyo resmen taraktan :32:

Aynen saçtan saça fark ediyor. Benim saçlarım gür ve kalın telli , sert bi yapısı var. Bazı şampuanlar daha da sertleştiriyor pantene onlardan biriydi.
Yalnız saçları benim gibi olanlara gliss'in kırmızı kutudaki saç kremini öneririm valla süper bişey , saçlar akıyo resmen taraktan :32:

Ay bana gliss deme canım :20::20::20: Parfümle yıkamış gibi oldu :19::19::19: Öksürüp duruyorum hala.
Benim ince telli ve kuru :17:

Ay bana gliss deme canım :20::20::20: Parfümle yıkamış gibi oldu :19::19::19: Öksürüp duruyorum hala.
Benim ince telli ve kuru :17:

Hadi yaa şampuanını bilmiyorum ama kremi çok kokmuyo sanki :26: Eğer şampuanı çok kokuyosa alayım buram buram kokayım :1:

Hadi yaa şampuanını bilmiyorum ama kremi çok kokmuyo sanki :26: Eğer şampuanı çok kokuyosa alayım buram buram kokayım :1:

Şampuanı kokuyor hemde ne kokmak. Parfümle yıkamış gibi mübarek. Öksürüyorum hala. Alerjik olanlar kullanmamalı :19:

Şampuanı kokuyor hemde ne kokmak. Parfümle yıkamış gibi mübarek. Öksürüyorum hala. Alerjik olanlar kullanmamalı :19:

Bende alerjik bi durum yok canım :31: Alayım bi deneyeyim bakalım nasıl gelecek :16:

Back
X