Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astımı olanlar için Gliss. Adeta parfümle kafayı yıkamış gibi oluyor kutusunu görünce beni bi öksürük alıyor o kadar diyim![]()
Pantene saçlarımı çatır çatır yapmıştı, zor taramıştım asla kullanmam
Annem gençken pantene kullanırmış saçlarımız yumuşacık olurdu , mis gibi kokardı dediği için almıştım ama aradan yıllar geçmiş pantene o eski performansını yitirmiş![]()
Niye yahu ben pantene kullandım öyle olmadı :44::44::44: Sen hangi çeşidini kullanıyorsun ki ? :26:
Aqua serisi mi ne vardı ya canım mavi kapaklı , onu kullanmıştımm hiç beğenmemiştim
Elidor'dan vazgeçemiyorum bi türlü , hiç biri onun yerini tutmuyor![]()
Ben Yoğun & Güçlü'yü kullanmıştım canım :26:
Elidor kullandım ıslak ıslak kaldı temizlenmemiş gibi hiç sevmedim.
Belki pantene doğal senteze geçerimSaç tipine göre değişebiliyor.
![]()
Aynen saçtan saça fark ediyor. Benim saçlarım gür ve kalın telli , sert bi yapısı var. Bazı şampuanlar daha da sertleştiriyor pantene onlardan biriydi.
Yalnız saçları benim gibi olanlara gliss'in kırmızı kutudaki saç kremini öneririm valla süper bişey , saçlar akıyo resmen taraktan![]()
Ay bana gliss deme canımParfümle yıkamış gibi oldu
Öksürüp duruyorum hala.
Benim ince telli ve kuru![]()
Hadi yaa şampuanını bilmiyorum ama kremi çok kokmuyo sanki :26: Eğer şampuanı çok kokuyosa alayım buram buram kokayım![]()
Şampuanı kokuyor hemde ne kokmak. Parfümle yıkamış gibi mübarek. Öksürüyorum hala. Alerjik olanlar kullanmamalı![]()
Bende alerjik bi durum yok canımAlayım bi deneyeyim bakalım nasıl gelecek
![]()
Valla benden söylemesi canım sonra kokusundan boğuldum deme![]()
Eğer güzel kokusundan boğulacaksam sorun yok , kötü kokuyosa sevmem![]()