Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

canım sls olmayan bir şampuan arıyordum otacı da sls var sanırım.ama doğal içerikli dersen deneyebilirim sen kullandın mı memnun musun
canım benim bendeki olan sampuan limonlu zeytinyağlı olan çeşidi ve sls sles sülfat silikon paraben renklendirici sodyum içermediğini %100 doğal olduğu yazıyor bakabilirsin :):KK25:

Su ana kadar kullandigim hicbir sampuandan memnun kalmadim blendax head soulders elidor dove pantene :(

Elidor'un mor renkli düzleştirici şampuanı. Tamam saçlarımı gerçekten dümdüz yapıyor ama kesinlikle saç diplerimde yara yaptı. Dün hemen başka şampuanla yıkadım ve düzeldi.
Birdaha düzleştirici serisini kullanmam.

elidor,elseve,bioblas,clear,blendax bunlar berbat.:KK43: Dün down under natural's in nude serisinden aldım birde onu deneyeceğim. Ondan önce otacının naturals serisinden ıhlamur ve ballı olanını kullandım harikaydı. :KK55:Saçlara hacim,parlaklık ve sağlık kazandırıyor. :KK49: Bitkisel şampuan tercih etmek isterseniz kesinlikle deneyin derim. Haa şampuanlardan bıktıysanız sizde no-poo akımına katılabilirsiniz :KK45:

Hacı şakirle köpeğimi yıkıyorum tavsiye ederim süper Hacı şakirle köpeğimi yıkıyorum tavsiye ederim süper Hacı şakirle köpeğimi yıkıyorum tavsiye ederim süper Hacı şakirle köpeğimi yıkıyorum tavsiye ederim süper oluyor

loreal elseve bal özlü iğrenç bir şampuan sert yapıyor saçları döküyor sakın almayın

elidor,elseve,bioblas,clear,blendax bunlar berbat.:KK43: Dün down under natural's in nude serisinden aldım birde onu deneyeceğim. Ondan önce otacının naturals serisinden ıhlamur ve ballı olanını kullandım harikaydı. :KK55:Saçlara hacim,parlaklık ve sağlık kazandırıyor. :KK49: Bitkisel şampuan tercih etmek isterseniz kesinlikle deneyin derim. Haa şampuanlardan bıktıysanız sizde no-poo akımına katılabilirsiniz :KK45:
canım ben nüde şampuandan hiç memnun kalmadım memnun olmayanlar çoğunlukta haberin olsun.otacı almayı düşünüyordum ben de nerden aldın ve ne kadar kullandın canım

canım ben nüde şampuandan hiç memnun kalmadım memnun olmayanlar çoğunlukta haberin olsun.otacı almayı düşünüyordum ben de nerden aldın ve ne kadar kullandın canım
ban 5-6 ay kadar kullandım sanırım canım.bana çok iyi geldi yıkadığımda saçlarım pırıl pırıl parlıyordu. Tavsiye ederim. sac uzatacaksan eğer sarımsaklısını dene. Ben suan down underden yaglandırması dıısnda sıkayetcı değilim :):)

Tabi suyun etkiside büyük eğer su çok kireçliyse zaten saç kazık gibi oluyor şekle girmiyor

elseve saçlarımı inanılmaz döker oldu. elseve in neredeyse tüm renklerini kullandım. ilk zamanlar 3-4 yıl öncesine kadar iyi geliyordu.sonra çoğu markette kampanyada indirimle satılınca bence kalitesini düşürdü.hem çok yağlandırmaya başladı hem de çok döküldü. saçlarım boyalı ve ince telli. bugün bioblas aldım saç dökülmesine karşı bakalım bir faydası olacak mı görücez. blendax bana çok kötü gelmemişti. yıllar önce kullanıyordum. şu an değişti mi içeriğini bilmiyorum.

saçların nasıl canım? kuru,boyalı,yağlı,röfleli? düz,kıvırcık,dalgalı? şunu biliyorum ki saçlarımı boyamadan önce bitkisel şampuanlar saçıma çok iyi gelirken,boyattıktan sonra(özellikle röfle saçı mahvediyor) mutlaka diğer şampuanlara yönelmek zorunda kaldım. saç bakım kremi şart oldu. bu arada saçları doğal olan arkadaşlara herbal essences ın şampuanını önerebilirim.ben en soldaki şeffaf pembemsi olanını kullanıyordum.hem mis gibi kokuyordu hem de yumuşacık,tertemiz oluyordu. bu arada saçlarım düz ve boyasızken kullanıyordum.

Eklentiler

• Herbal_Essences_Hair_Treatment.webp
    Herbal_Essences_Hair_Treatment.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 113
Back
X