kara sevda

sinpalabrass

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
21
0
86
Kizlar merhaba. Direk konuya girmek istiyorum lutfen cevaplarınizi esirgemeyin. Su gune kadar daha dogrusu 1 sene öncesine kadar kimseye asik olmadim kimseyle cikmadim. Gonul bu ya 1 sene once bugunlerde birine asik oldum. Ya daha once de goruyordum ama hic umursamiyordum. Sonra bir gun yanima gelip sohbet etti. O an nolduysa oldu benim gonul kaydi ona. En basta kabullenmedim basit bi hoslantidir dedim. Sonra baktim aylar geçti benim aklimda hala. Tabi boyle durmadim ordan burdan takibe gectimm sanalda da olsa biraz konuştuk. Hatta gercek hayatta da. Ama cok sik degil. Hatta sik degil. Ara sira. Çünkü o zamanlar buyuk bi acısı vardi bi kaybi. Kimseyle konusmuyordu. Bi kac ay sonra tabi ben caktirdim. Tabi diyorum ya ilk napcagimi bilemedim. Cocuk daha da uzaklaştı. Bu tarz seylerle ugrascak vaktim yok diye.tabi ben durumu bildigimden pek alinmadim pek ustelemedim de. Yaklaskk 3 ay once bir tartisma yasadik. Acikcasi dalga gectigini dusundum. Ve hayatimdan defol dedim. (Cok kirilmistim ama) Ve 3 ay sonra yani bu siralar bana mesaj atti pisman olduğunu utandigini akillandigini soyledi. En baslari inanmadim. Sonra baktim ciddi. Baya kibar. Konustum bende. 10 gun falan her gun konuştuk. Sonradan anladimki o kayip haricinde baska şeyler de varmis kafasi yorgunmus. Ama geldiginde bana senden hoslandigimi falan dusunme tarzi bir sey söylemişti. Bende çoktan unuttum zaten diye yalan soylemistim tabi. Simdi size bir sorum var sizce napmam gerek. Fazla seviyorum. Sürekli aklimda ruyamda. Kisaca delirmek üzereyim. Lutfen yardim edin

Canim bence ilişkini kes çocukla emin ol senin için en iyisi bu olacak senden hoslandigimi düşünme ne demek ya ayrıca zaten senin ona hissettiklerini hissetse kaybı olduğu zaman sana gelirdi derdine derman ol diye başka birilerini sevmeye çalış bence bu cocuktan Hayır gelmez sana konuşmaya devam edersen de unutamazsin hic

Yaa canim benimm cok dogru demissin mantıklı dusununce de dedigin doğru cok doğru ama cok seviyorum kendime engel oluyorum o yazmadan yazmıyorum meselaa ama cikmiyo da aklimdan. Baskalarini sevmeyi de denedimm ama olmadii onlarin canini yaktim hep

Canim benim yaşadım bende bunu o yüzden söylüyorum en iyi arkadaşıma asıktım o bana seninle cikmiyorum cunku arkadasligimiz zedelenir diyordu o başkasını seviyodu çok uğraştım ama olmadı sonuç uğraştığımla kaldım bi zaman sonra konuşmayı kestim sonra başkasına aşık oldum şimdi gerçekten çok mutluyum ve o çocukla konuşuyorum yine en iyi arkadaşım ve en ufak bi his beslemiyorum içimde zamanla geçiyo bi yandan takıntı oluyo çünkü onun da seni sevmesini istiyosun bi inat oluyo ve onunla konuşmayı kesmeden geçmiyo o hayatında olduğu için başkasını sevmiyorsun çünkü olduğuna ihanet gibi geliyo yada hala bi umut var gibi geliyo

Haklisin canimm ama benimki bazen gondermeler yapıyo bu konuyla ilgili senle ciksaydim soyle olurdu falan diye. O yuzden umudum var haklisin ihanet konusunda da o varken olmuyo hic kimseyle. O umutta hic gitmiyor ama dedigini denicem tekrar

Haklisin canimm ama benimki bazen gondermeler yapıyo bu konuyla ilgili senle ciksaydim soyle olurdu falan diye. O yuzden umudum var haklisin ihanet konusunda da o varken olmuyo hic kimseyle. O umutta hic gitmiyor ama dedigini denicem tekrar

Tatlım çünkü elinde tutmaya çalışıyo direk senden hoslandigimi düşünme derken bile aciyo gibi kendini hatirlatmak istercesine gelmiş sana çıksaydim söyle olurdu diyen birisi zaten bunu dusunmuyordur dışarıda sevgili hak edecek seni mutlu edecek bi sürü erkek varken egoist biriyle vakit harcama canım benim

Iste gönülde laf dinlemiyo ki be tatliimmm :s yorumlarin icin cok sagoll deniycem bir şeylerrr dedigim gibi ilk askimdi hic unutulmaz olcak mutsuz sonla bitti benimki ama olsun

Iste gönülde laf dinlemiyo ki be tatliimmm :s yorumlarin icin cok sagoll deniycem bir şeylerrr dedigim gibi ilk askimdi hic unutulmaz olcak mutsuz sonla bitti benimki ama olsun

Kuzum ileride bakıp guleceksin ben bu çocuk için bu kadar ugrastim diye dalga geciceksin kendinle aman erkek mi yok elini sallasan ellisi o kaybetti bi kere

yukarıdaki cümleye katılıyorum. vakit kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…