- 14 Temmuz 2014
- 21
- 0
- 86
- Konu Sahibi sinpalabrass
Kizlar merhaba. Direk konuya girmek istiyorum lutfen cevaplarınizi esirgemeyin. Su gune kadar daha dogrusu 1 sene öncesine kadar kimseye asik olmadim kimseyle cikmadim. Gonul bu ya 1 sene once bugunlerde birine asik oldum. Ya daha once de goruyordum ama hic umursamiyordum. Sonra bir gun yanima gelip sohbet etti. O an nolduysa oldu benim gonul kaydi ona. En basta kabullenmedim basit bi hoslantidir dedim. Sonra baktim aylar geçti benim aklimda hala. Tabi boyle durmadim ordan burdan takibe gectimm sanalda da olsa biraz konuştuk. Hatta gercek hayatta da. Ama cok sik degil. Hatta sik degil. Ara sira. Çünkü o zamanlar buyuk bi acısı vardi bi kaybi. Kimseyle konusmuyordu. Bi kac ay sonra tabi ben caktirdim. Tabi diyorum ya ilk napcagimi bilemedim. Cocuk daha da uzaklaştı. Bu tarz seylerle ugrascak vaktim yok diye.tabi ben durumu bildigimden pek alinmadim pek ustelemedim de. Yaklaskk 3 ay once bir tartisma yasadik. Acikcasi dalga gectigini dusundum. Ve hayatimdan defol dedim. (Cok kirilmistim ama) Ve 3 ay sonra yani bu siralar bana mesaj atti pisman olduğunu utandigini akillandigini soyledi. En baslari inanmadim. Sonra baktim ciddi. Baya kibar. Konustum bende. 10 gun falan her gun konuştuk. Sonradan anladimki o kayip haricinde baska şeyler de varmis kafasi yorgunmus. Ama geldiginde bana senden hoslandigimi falan dusunme tarzi bir sey söylemişti. Bende çoktan unuttum zaten diye yalan soylemistim tabi. Simdi size bir sorum var sizce napmam gerek. Fazla seviyorum. Sürekli aklimda ruyamda. Kisaca delirmek üzereyim. Lutfen yardim edin