teşekkür ederimm.a.s.yarın sabah direk başlıcam adam akıllı dediğin gibi.ama bişe diyim mi relg dönemm değil ve 2gndr göğüslerim acıoo az şişti gibii:dance:bi de düzenli kullansamm ohh ne güzell olcekkkksositososito.niee kötü olsun 2-3 santimde iidirr daha devamı gelir inş.......şutarafagitti:jeyyar:
vallahi kızlar bende heveslendim şimdi inşallah yarın olsunda gidip şu saç için olan yağlardan birde bundan alıp kendime bi ayar vereyim vallahi daha bugün üye oldum ama tüm sorunlarıma çare buldum gerçi bütün günüm pcde geçti sırtım ağrıdı bayağı ama işime yarar bilgiler edindim sayenize teşekkür ederim..ha bu arada mersin yağını bende büyük ihtimalle bulamayacağım burdaki aktarda onun yerine ney kullanmalı etki gösteren bişey olarak
aktardaki adama göğüs büyütmeye yardımcı yağ diye soramam çünkü ben
sahşıma _münhasır buzu nasıl kullanıyorsun
arkadaşlar benim göğüslerim bu kara üzüm çekirdeği tozunu kullandıktan sonra gerçekten büyüdü.daha önce 75 numaralı sutyen kullanırken şimdi 80 kullanmaya başladım.dirileşti bi güzelleştiki.bu konuda bizi bilgilendiren gülşaha çok teşekkürederim.onun sayesinde süper oldu valla..sabah akşam 1 tatlı kaşığı suyla alıyorum.ama hergün hiç atlamadan..tavsiye ediyorum.ben tarafından test edilip onaylandı..yupiiiiiiiii.gülşah burdan sana kocaman öpücükler canım...:dance: :dance: :teytey: :teytey:
balla yesem olmuoo içim bayılıo yoğurtla yemeyin diosunuz nasıl yiycem ben bunuu yaaaaadelikafadulden.ne güzel bende rahat yiyebilsem çok ii çiğneyemediğimden canım yemek istemioo
bişey değil canım, linki bu :
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...10404-2-ayda-2-beden-buyuk-gogusler-icin.html
sadece ilk mesajı okusan yeterli, zaten diğer mesajlar nasıl yapılacağıyla ilgili sorular falan, genelde de başarıya ulaşmış
balla falan yemek için uğraşm canım.toz şeklinde yemekte çok zor.ben plastik tatlı kaşığıyla 1 bardak duyu beraber içiyorum.zaten suyla içmek vücuda dağılımını sağlıyo.çok zor deil tadı kötüde olmuyo.deneyin pes etmeden kesinlikle etkisini göreceksiniz....
yani yapabildiğin kadarını yap tabi canım, biyeri güzelleştircez derken biyeri sakatlamayalım, yada yavaş yavaş yapabilirsin, zorlamadan...
bencede yaradan yardım eder, bişeye o kadar emek verilip de sonuç alınamayacağına inanmam. mutlaka bir iyileşme olacaktır. hepimize yarasın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?