yeni arkadaşlar katılmış aramıza :)))) hoşgelmişler :) sahsima _munhasir 4 cm çok iyi ya tebrikler :))
sağol pokocumm :))) vallaha maşallah diyorum kendi kendime, sizde herşeyi yapın yaww büyüyo, ama küçük bi sorun var, bi göğsümü tahriş etmişim, bikaç gün onu rahat bırakıcam, sanırım buzdan kaynaklandı, uzun tuttum biraz.
meraklıcım bugün aktardan neler aldım neler, dediğin nar çayından bende aldım, sonra bisürü yağ aldım bide, bitek hurma için gitmiştim :))) rezene yağı, nar yağı, lavanta yağı, bide yine mersin yağı aldım, dayanamıyorum gördüğümü alıyorum yaaa :))) hurmalarımıda aldım, şimdi bi nar çayı yapim bari, hurmalarımı yedim, küçümü yiyim , ooh... buarada 1 cm daha büyümüş, hihhihih
aramıza hoşgeldin arkadaşım :)))
selam kızlar bende katıldım aranıza..1 haftadır yiyorum küçü..herhangi bi değişme yok:çok üzgünüm: inş olur..çillek yagıylada masaj yapmaya calışıyorum ama kışın biraz zor oluyor..siz üşenmiyormusunuz yafkaydirigubbakcemile3
ben sadece küc kullaniyorum, sabah akşam birer kaşık alıyorum bal' la beraber güzel lezzetli oluyor :dance:süper canım çok sevindim, aynı zamanlarda başladık galiba, bende de 4cm, kaydirigubbakcemile5 sadece küç mü içtin, başka bişey yaptınmı???
evet canım kızarmış, buz masajı yapıyoruz ya, geçen gün sabahtan bişey düşünürken dalmışım, baya bi orda kalmış, o andan beri biraz acıyodu, baktım kızarmış zavallıcık :))) önemli bişey yok ama acıyo işte, tahriş olmuş, izin verdim ona 1-2 gün dinlensin, isyan edicekler yakında yeter uğraşma benle dicekler :)))
kızlarr bu küç suylaa çok kötü oluo yaa.meyve syunla içmeye başladım.ama şimdi aklımaa bi fikir geldii nar çiçeğinin içinee karıştırıpta içcem.reaksiyona girip dahah ii etki ederler belki hemde içmesi kolay olurr:)
kızlar 10 gündür kullanıorum küç..onun dışında birde çilek yağıyla masaj yapıorum
toplamaya başladılar bayadelikafaduldendelikafadulden
geçen gün gözle görülür bi şekilde büyüme tespit ettim onayladımkaydirigubbakcemile3
yaşasın küç
:enbuyukkk:
selam kızlar bende katıldım aranıza..1 haftadır yiyorum küçü..herhangi bi değişme yok:çok üzgünüm: inş olur..çillek yagıylada masaj yapmaya calışıyorum ama kışın biraz zor oluyor..siz üşenmiyormusunuz yafkaydirigubbakcemile3
dolgun memiş istiosan üşenmek yook:lepi:yola devamsırnaşık şey
benim 10 gün oldu ama farkedilir bi toparlanma var sabret canım sende de olur=)
ben sadece küc kullaniyorum, sabah akşam birer kaşık alıyorum bal' la beraber güzel lezzetli oluyor :dance:
sen başka ek olarak napıyorsun ?
arkadaşlar meraba..daha önce yazılanları bilmiyorum ama benim 45 yaşında bi arkadaşım geçenlerde göğüslerim kafam kadar oldu deyip duruyordu,nedeni soruyordu bana..kuzeni sormuş üzüm çekirdeği tozu içtin mi diye,çünkü meraklıdır bu tür bitkisel karışımlara..o da 1 aydır kullandığını söylemiş..arkadaşım antioksidan olduğu için kullanmıştı..kuzeninin dediğine göre göğüs büyütüyomuş,arkadaşımda işe yaradı..bi taşla iki kuş vurmuş oldu:roflol:hatta bana da tavsiye etti,aktardan aldım bugün aç karna 1 tatlı kaşığı yemeye başladım..başlığı görünce dikkatimi çekti yazayım dedim..
ya evet bende eczaneden iki tane buz jeli aldım biri güzel normal jel birinin içindede su gibi bişi var donunca sert oluyo neyse bende buzları koyduktan sonra biraz fazla kalmış sanırım senin işin gibi göğsümün derisi kalınlaştı ondu gibi oldu
ben buzu göğsümün alt kısmına koyuyorum etkili olurmu acaba ama bide sanki hep toparlandımı benmkiler ney sanki hepten kayboldular ya:sm_confused:niye böyle oldu-tatlicadiarzu-
ya arkadaşlar ben küç almıştım çok az yedim ve bazı nedenlerden bıraktım
yarın yeniden bırakmamak üzere başlamak istiyorum ama benim evdeki küç alalı 1 ayı geçmiştir acaba bozulmuşmudur??
dolgun memiş istiosan üşenmek yook:lepi:yola devamsırnaşık şey
benim 10 gün oldu ama farkedilir bi toparlanma var sabret canım sende de olur=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?