• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karabuğdayli,Detokslu Diyet Günlüğü...

halley olmuş mu kızım yeaaaa dakka bir gol bir.... neyse bak canım çekti :))
eşim dün akşam bana almış yemeyince üzüldü bende söz sabah yerim dedim ama diyetim bitene kadar bir daha olmaz dedim. Yoksa yemezdim ama kahvaltimda ki paylarimi es geçtim ve öğlen atladım yemeği. Çok canin çekerse hafta sonu yarısini ye diğerini Paylaş ;)
iyi nolsun 68 in bacağını kırdım nihayet 10. günde pes etti :) 67,6 yı gördüm çok şükür....

Bak kız uğurlu geldim sana ;) çok sevindim Harikasın...:nazar::KK19:

eşim dün akşam bana almış yemeyince üzüldü bende söz sabah yerim dedim ama diyetim bitene kadar bir daha olmaz dedim. Yoksa yemezdim ama kahvaltimda ki paylarimi es geçtim ve öğlen atladım yemeği. Çok canin çekerse hafta sonu yarısini ye diğerini Paylaş :KK66:

Bak kız uğurlu geldim sana :KK66: çok sevindim Harikasın...:nazar::KK19:

yok yemem .....

Güzel günlük ben geldim :KK66: dün akşam salatayla günü kapatmıştim. Bugün ki menum
Sabah klasik kahvaltı yaptım bugün geç oldu o yüzden öğlen atladım.

Ara olarak bir portakal yedim ve bir dilimi 38 kalori olan ekmekle az peynir.
Saat 5.30 da mısır gevreği yiyeceğim.

Şu aralar halsizim detoks pazartesiye kaldı.

Merhaba günlüğüm, bazı sebeplerden dolayi gelmedim ama radikal kararlar aldım. Yarın bana güzel ve yeni bir sayfa olacak.
Yarın 1 haftalik Karabugday diyeti yapacağım.

Yarın sendeyimmm.:kk77:

Geldim geldimmmm:KK49:

Sabah canım pek bir sey istemedi. Activya yoğurdumun içine bir kaşık buğday koydum ve 7 otlu çayı içtim.

öğlen 2 saat yürüdüm ve gelince peynirli salata yedim ve bir bardak ayran içtim.

Üzerine sade turk kahvesi
Aksama Karabugday ve tarçınlı elma.
Ve egzersiz yapacağım. :KK55:

Geldim geldimmmm:KK49:

Sabah canım pek bir sey istemedi. Activya yoğurdumun içine bir kaşık buğday koydum ve 7 otlu çayı içtim.

öğlen 2 saat yürüdüm ve gelince peynirli salata yedim ve bir bardak ayran içtim.

Üzerine sade turk kahvesi
Aksama Karabugday ve tarçınlı elma.
Ve egzersiz yapacağım. :KK55:
baya olmuş yazalı naptın diyetimi bıraktın yoksa idealemi ulaştın :) seni goji beri sayfandan buldum o meyve nasıldı ne kadar vermiştin ve geri mi aldın gojiberiyi şimdi ben düşünüyorum da deneyen biri olarak sana sormak istedim

baya olmuş yazalı naptın diyetimi bıraktın yoksa idealemi ulaştın :) seni goji beri sayfandan buldum o meyve nasıldı ne kadar vermiştin ve geri mi aldın gojiberiyi şimdi ben düşünüyorum da deneyen biri olarak sana sormak istedim

Kayınpederim ameliyat oldu, gelemedim.
Yarin baslıyorum. Goji beryde aldim.
O sayfaya da yarın yazacağım.

Olduğum yerdeyim şuan ve nisan sonuna kadar zaman koydum kendime ve spor yapacagım eliptik ve bölgesel hareketler.

Birakmak yok artik.

Kayınpederim ameliyat oldu, gelemedim.
Yarin baslıyorum. Goji beryde aldim.
O sayfaya da yarın yazacağım.

Olduğum yerdeyim şuan ve nisan sonuna kadar zaman koydum kendime ve spor yapacagım eliptik ve bölgesel hareketler.

Birakmak yok artik.
kolay gelsin o zaman.. gelişmeleri yazarsan belki ileride bize ışık olur :)

Back
X