• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karabuğdayli,Detokslu Diyet Günlüğü...

Ne zamandir diyettesin? En son kaçta yiyorsun yemeğini? Bazen gece çok acikiyorum ya peynir atıyorum ağzıma ya yoğurt yada sade kahve ile bastiriyorum. Ben duraksama dönemlerinde dediklerimi yapıyorum. Asıl o zaman güçlü olanak zorundayız çünkü diyetin kırılma noktası orası pes etmemek lazım.

ben çok acıkmıyorum da tatlı krizi fena çok çukulata arıyorum yemeklerle aram yok zaten..... bütün hafta lahana yesem şikayet etmem.... de çukulata arıyorum deli gibi.... ama durduruyorum kendimi... su içerek :)

o 7 li çaylar bende alerji yaptı yüzümde kabarcıklar çıktı o yüzden içemiyorum..... yeşil çay içiyom hafta içi her gün....

Zorlama kendini o zaman ya zaten baya azimli ve başarılisin MASALLAH... hem azcık kilon var o da bahara kalmaz.
Beyaz Çayda iç arada çok sağlıklı.
Umarım bu çabalarımız boşa gitmez.

Spor yapıyormusun?

ben çok acıkmıyorum da tatlı krizi fena çok çukulata arıyorum yemeklerle aram yok zaten..... bütün hafta lahana yesem şikayet etmem.... de çukulata arıyorum deli gibi.... ama durduruyorum kendimi... su içerek :)

Of of bende tatlıya bayılırım. Kabak geldi bahçeden tatlısı için en az 5 kilo vermeyi bekliyorum ;)

Bitter çikolata yiyorum 1-2 dilim %70-80 bitter oranlı olanlardan.

Zorlama kendini o zaman ya zaten baya azimli ve başarılisin MASALLAH... hem azcık kilon var o da bahara kalmaz.
Beyaz Çayda iç arada çok sağlıklı.
Umarım bu çabalarımız boşa gitmez.

Spor yapıyormusun?

leslie yapıyorum 1 mille başladım şimdi 4 mile çıkardım... erken kalkabilirsem ki sadece 3 kez başarabildim :)) sabah 2 mil akşam akşam kaç mil yaparsam gibi.... her gün yapmaya çalışıyorum....

benim boym 1,58 bu kiloda göbekliyim ben 40 beden giyiyorum.... yani tombalakım..... o yüzden daha çok yolum var...

Of of bende tatlıya bayılırım. Kabak geldi bahçeden tatlısı için en az 5 kilo vermeyi bekliyorum :KK66:

Bitter çikolata yiyorum 1-2 dilim %70-80 bitter oranlı olanlardan.

arada ben de bitter yiyiyorum ama işte onlar da duraklatıyor.... kg aldırmıyor ama duraksıyo malesef....

leslie yapıyorum 1 mille başladım şimdi 4 mile çıkardım... erken kalkabilirsem ki sadece 3 kez başarabildim :)) sabah 2 mil akşam akşam kaç mil yaparsam gibi.... her gün yapmaya çalışıyorum....

benim boym 1,58 bu kiloda göbekliyim ben 40 beden giyiyorum.... yani tombalakım..... o yüzden daha çok yolum var...

Hop hop öyle kiloluda değilsin ya kendine halsizlik yapma lütfen.
Bende eliptık bisiklet aldım.

Ama ayrıca Leslie bende başlamak istiyorum. Bence hemen başlayayım ;)

Hop hop öyle kiloluda değilsin ya kendine halsizlik yapma lütfen.
Bende eliptık bisiklet aldım.

Ama ayrıca Leslie bende başlamak istiyorum. Bence hemen başlayayım :KK66:

aa o çok etkili ciibresini çkarıyo insanın bi ara spor salonuna gitmiştim 15 dk da pert oluyodum.... beni izle bak fotom var profilim de...

aa o çok etkili ciibresini çkarıyo insanın bi ara spor salonuna gitmiştim 15 dk da pert oluyodum.... beni izle bak fotom var profilim de...

Üstün çok kalın değil altında az fazlalık var ama yaptığın şeyler seni taş gibi bir hatun yapacak zaten.

Menülerini merak ettim arada paylaşırsan sevinirim.

benim menülerde yemek arama bulaman :)) biraz karatay vari ekemk sevmem.....

sabah 1 yumurta fix
yanına peynir veya lor
zeytin
yeşillik vs

varsa sütüm doğal süt günde 2 bardak içerim

yeşil çay bir demlik - hafta içi fix

öğlen akşam genel de aynı şeyi yerim

evde ne yemek yaptıysam küçük kasede.....
yemek yapmadıysam salatamsı bir şeyler...

fazla yaratıcı değilim yani :)

yumurtalarımda doğal böyle kocaman kocaman....

5. takımdayım istersen oraya gel orda her gün paylaşıyoruz bu aralar herkez firarda :) ben takımda değilim gevezeyim diye aldılar beni :))))

5. takımdayım istersen oraya gel orda her gün paylaşıyoruz bu aralar herkez firarda :) ben takımda değilim gevezeyim diye aldılar beni :))))

biraz rahatsızlandim girmedim dün. Burada sakince ilerlemek alisana kadar daha iyi olacak sonra geleceğim ama daha öncede katılmıştim 5. Takıma.

Dün aksam bir minik muz ve Karabuğdayi karistirdim yedim ve bitki çayı.

Sabah tek kaçamağım 1 halley oldu bu hafta asla olmaz artık. Bu yüzden bir dilim tahlili ekmek ve peynir y yedim. Öğlen yemeyeceğim, akşam yarım avuç hindi gögüsle yapılan salata onda saat 5 te yiyeceğim.
Yarın sadece detoks yapacağım.

halley olmuş mu kızım yeaaaa dakka bir gol bir.... neyse bak canım çekti :))

Back
X