- 5 Ekim 2022
- 100
- 174
- 33
- 27
- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Karabük Üniversitesi ne alaka?Biz nasil boyle bir toplum haline geldik.
İgreniyorum gerçekten.
HIV HPV taşıyan kadinlar erkekler.
KOCASI YÜZÜNDEN MAĞDUR OLAN KADINLAR!
icim daraliyor hergun farkli farkli tecavuz pedofili intihar ölümcül bulasici hastaliklar.
Anksiyetem sürekli tetik halinde. Sürekli kades pratiği yapiyorum. lanet olsun böyle bir topluma.
İcim cok daraldi ondan yazdim rahatlamak icin
Hpvye karşı kondom da korumaya yeterli olmuyor tensel temas olması yetiyor malesefKondomsuz yapmaya meraklı oldukları sürece daha çok yayılır bu hastalık
Öyle maalesef en azından hiv önler ama onda da diğer temaslar var :/Hpvye karşı kondom da korumaya yeterli olmuyor tensel temas olması yetiyor malesef
Çok haklisiniz.Karabük ünide 50 öğrenciden 48 i afrikalıymış.
Bizim çocuklarımız sınavlarla üniye girerken saçma sapan uygulamalarla sınavsız ya da dandik sınavlı uygulamalarla bedavaya hiç bir katkısı olmayan yabancıları besliyoruz.
Ülkede en kötü şey Türk vatandaşı olmak, yabancıysan ülke adeta bir bim. Bedavaya vatandaştan üstün yaşa dur.
Bir de bu üni de kızlar bunlarla birlikte olup hpv kapmışlar konu sahibi ondan bahsediyor.
Utanç verici bir durum var haberlerden daha saglikli bilgi alabilirsiniz.HPV HIV toplum algilarimizin bozuldugu.Karabük Üniversitesi ne alaka?
Anal seven erkekler kapatılsın muhtemelen o sırada olmuştur tutamamış olabilir"Admin gizli olsun. Rastalı 1.70 boylarında balık etli bir z*nci kız var, ilişkideyken aniden dışkısını yapı verdi. Hastayım. Çok çok kötüyüm şuan lütfen insanlara söyle zencilerle birlikte olmasınlar. Burda olmayıp Afrika'da olan virüsler varmış."
Şu kızı merak ettim. Bi insan ilişki sırasında nasıl dışkısını yapar.
Kadın doğum doktoruma gittim geçen kontrole adam aman sakın dışarı da wc’ye girme diye uyardı. Benim de burnunun dibinde üni var, kim bilir adam nelerle karşılaşıyor…
tüm bu nedenlerden dolayı, hiç bilmediğimiz ama hem kendimiz hem de çocuklarımız için gelecek kaygısını çok daha az hissedeceğimiz bir ülkeye göç ettik. sizi çok iyi anlıyorum..Biz nasil boyle bir toplum haline geldik.
İgreniyorum gerçekten.
HIV HPV taşıyan kadinlar erkekler.
KOCASI YÜZÜNDEN MAĞDUR OLAN KADINLAR!
icim daraliyor hergun farkli farkli tecavuz pedofili intihar ölümcül bulasici hastaliklar.
Anksiyetem sürekli tetik halinde. Sürekli kades pratiği yapiyorum. lanet olsun böyle bir topluma.
İcim cok daraldi ondan yazdim rahatlamak icin
Bende vajinal birliktelik sırasında iken yaptığını düşündüm.Anal seven erkekler kapatılsın muhtemelen o sırada olmuştur tutamamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?