- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Evlenmeden yapılıyorÜniversite çağındaki gençlerde azıcık bilinçli olsalarmış.. Akılları sevişmeye eriyorsa bunları da düşüneceklerdi. Olan bu hastalığı kapıp saklayan ve ileride eşlerine bulaştıranlara olacak. HPV neyse onun bulaşma ihtimali normalde de çok yüksekte HIV tehlikeli.
Acaba evlenmeden önce evleneceğim kişiden bu testleride mi istesem
Irkçılık nedir bilmeden saldırıda bulunmayın kendi insanlarınıza.
Bir ülkenin sahip olduğu durumun tespiti ırkçılık değildir. Afrika ülkelerinde saglik sistemi bozuk ve evet insanların hastalik taşıdığı bir gerçek.
Bunu söylemek ırkçı bir yaklaşım değildir
Afrika ekonomisi bozuk demekten bir farkı yok. Afrikalı bebekler ölüyor demekten de...
Gereksiz duyar kasmaya inanın lüzum yok.
Yorumlarda kimse Afrikalı kızı öldürün falan demiyor.
Başka ülkenin vatandaşlarına karşı duyar kasacağız diye aylardır neler yaşıyoruz aklım almıyor.
Afganistan vatandaşlarının bachi bazi geleneği tehlikelidir. Nokta.
Suriyelilerin eğitim seviyesi sokaktaki kadınları tehlikeye atar. Nokta
Bunlar ırkçılık değil. Durum tespiti.
Dışarı çıkarken su içmemek daha tehlikeli. Kuzenim tam bu sebeple aynı şeyi yaparak kalıcı böbrek rahatsızlığına yakalandı3 yaşinda kızımı avm ye girmeden önce arabanin kapısını acıyoruz, lazimliginin içini götürüyoruz onun icine poset ve kagit havlu koyup yaptırıyorum. Toplayıp çöpe atıyorum.
Oglumun cok kolay pet şişeye yaptırıyorum.
Bende su icmiyorum dışarı çıkacağım zaman.
Doktorum da sakın girme deyince korktum…
habeir okumadım ama evet 50 kişiden 48i yabancı olan bölümler var -bazı okullarda, bizde yok. bazı tr'de çok da tercih edilmeyen okulları ve bölümleri yabancı öğrenciler gidelim de ne olursa olsun diye yazıp geliyor. biz onların çoğuna burs veriyoruz.Haberi okudunuz mu bilmiyorum ama haberin alt metni çok açık ırkçılık. Yani 50 kişiden 48i yabancı okulda HIV'den geçilmiyor fln yazmışlar.
Bu arada zorla ilişki için alıkoymak mı??? bu seks ve gece hayatı konusunda rahat oldukları için değil arkalarının güçlü olmadığı içindir. Yapabiliyorlar mı acaba aynı şeyi seks konusunda rahat bir amerikalı'ya finlandiyalı'ya? Ayrıca suç, bu gece klupleri ihbar ediliyordur umarım. Rezillik
Benim rahatsızlığımdan dolayı içmemem mümkün değil 2 saat önce su içmiyorum.Dışarı çıkarken su içmemek daha tehlikeli. Kuzenim tam bu sebeple aynı şeyi yaparak kalıcı böbrek rahatsızlığına yakalandı
Kondom çözüm degil öpüşmeyle de bulaşıyor.Kondomsuz yapmaya meraklı oldukları sürece daha çok yayılır bu hastalık
Ya covid döneminde de bir ara ‘virüs havada üç saat asılı kalıyor’ benzeri bilimden uzak açıklama yapıp milleti korkutuyorlardı ya o misal…Bu gerçek mi? Tuvaletten hastalık bulaşması çok zor. Virüsler dış ortamda canlı kalamaz. Canlı bir hücre içinde yaşarlar. O yüzden tuvalete oturmakla falan hastalık kapmayız. Bulaşıcı hastalıklar o kadar kolay yayilsa biz hepimiz hasta olurduk. Doktorun bunu söylemiş olmasına şaşırdım. Hatta tam tersi dışarıda tuvalete gitmeyeceğim diye kendinizi zorlamayın o daha zararlı derler.
O kızın son görüntülerini izlemiştim, çok üzülmüştüm. Küçücük şehirlere üniversite açarken, oranın esnafı, tüccarı, ev sahipleri çılgınca alkışlarken bu kararları güzel, oraya gelen fakir kızlardan yararlanırken tüm ahali güzel, iş yerinde sigortasız, güvencesiz çalıştır güzel. Sonra biri hastalık yaydı ağla. Böyle hastalıklar da işin tuzu biberi olsun.Geçen yıl Gabonlu bir kız korkunç şekilde katledilmiş halde bulundu Karabük'te. Hiç kimse bir kadının katledilişini sorgulamadı. Ama bugün insanların cinselliğini konuşuyoruz.
O kızın son görüntülerini izlemiştim, çok üzülmüştüm. Küçücük şehirlere üniversite açarken, oranın esnafı, tüccarı, ev sahipleri çılgınca alkışlarken bu kararları güzel, oraya gelen fakir kızlardan yararlanırken tüm ahali güzel, iş yerinde sigortasız, güvencesiz çalıştır güzel. Sonra biri hastalık yaydı ağla. Böyle hastalıklar da işin tuzu biberi olsun.
Aynen öyle, şimdi önüme çıktı İsmail saymazın bugünkü yazısı. Afgan madenciyi kaza geçirince diri diri yakmış patronu. Yaşadığım yerde çöplükte göçmen işçilerin cesedi bulundu kaç kere. İş kazası geçirince sorumlululuk almamak için ölüme terkediliyorlar. Herkes bir suriye diyor, evet çok büyük sorun ama o kadat balık hafızalıyız ki ordaki savaşta ne kadar payımız olduğu unutuluyor. Aileyi birbirine düşürüp işine bakan yenge tabiri var ya tam o hesap. İnsanların etinden sütünden yararlanıp bir de problemlerinizi onların üstüne yıkamazsınız. Bu konuyı da zenci tagi gördüm x te, girdim yarım yamalak anladım. 14 yaşına yeni basan onlarca suriyeli kızı gelin diye aldı anadolunun yarısı, niye bedava çünkü. Onlarca fırsatçılık sayarım burda, bu konunun tek sorumlusu o fiileri işleyenlerdir nokta. Kızlarımız daha dikkatli olsunlar lütfenbana bazı yorumlar tam olarak şöyle geliyor:
Eki Görüntüle 3405255
Esnaf dev bir zevkle herkesi ütüp sonra da kadınları kıtır kıtır kesip kimilerini de ortadan yok ederken ses yok ama cinsel yolla bulaşıcı hastalıklar kol gezdiğinde herkesin içi kan ağlıyor.
Aa süper bilmiyordum yapıldığını :)Evlenmeden yapılıyor
Geçen yıl Gabonlu bir kız korkunç şekilde katledilmiş halde bulundu Karabük'te. Hiç kimse bir kadının katledilişini sorgulamadı. Ama bugün insanların cinselliğini konuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?