• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca yemek takımı;)

kirmiziCandir

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
20
2
8
35
Sakarya
karaca yemek takımı

1.webp
2.webp
3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1.'sini tercih ederdim çokta beğenirim bu modelini karacanın

resimler görünmüyor ki :/ bu haftasonu bende yemek takımı alıcam karaca diye düşünüyordum ama emin değilim kütahya ya da schafer da olabilir :/

bence 2.si . bende karacadan aldım 2 yıl oluyor ama şuan yeni ürünleri var çok güzel onlardan almayı çok isterdim özellikle Stella yemek takımı bakmanı ytavsiye ederim güle güle iyi günlerde kullan sevgiler;)

Bence 2. model. Hem çok zarif duruyor hemde şekil itibari ile diğerine nazaran daha kullanışlı duruyor :KK75:

bence 2.si . bende karacadan aldım 2 yıl oluyor ama şuan yeni ürünleri var çok güzel onlardan almayı çok isterdim özellikle Stella yemek takımı bakmanı ytavsiye ederim güle güle iyi günlerde kullan sevgiler;)

memnunmusun peki karacadan makinede felan kullanılışı nasl..stella modelini gördüm :) o kdr çok vermek istemem açıkçası bi yemek takımına :p

memnunmusun peki karacadan makinede felan kullanılışı nasl..stella modelini gördüm :) o kdr çok vermek istemem açıkçası bi yemek takımına :p

yemek takımından memnunum canım ama bardak takımı ve çay setimden memnun değilim bardaklardaki desenler çıktı çay setindede kararmalar var kaşık tabak ve twepsisinde üstelik az kullanıyorum özen gösteriyorum. yemek takımında bi sorun yaşamadım.

tencere setlerinden de memnun değilim alacak olursan kesinlikle tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Back
X