karaca

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
Kızlar merhaba iki gündür kafama takılan bir soru var ben karaca dan çeyizi me çok beğenerek icime sinerek çkb ve tencere seti aldım çok kaliteli ler fakat korkuyorum kararma olur mu paslanir mi bilmiyorum aynı marka kullanıp memnun olaniniz veya duydugunuz fikirler var mi lütfen fikir verin moralim bozuluyor

Kızlar merhaba iki gündür kafama takılan bir soru var ben karaca dan çeyizi me çok beğenerek icime sinerek çkb ve tencere seti aldım çok kaliteli ler fakat korkuyorum kararma olur mu paslanir mi bilmiyorum aynı marka kullanıp memnun olaniniz veya duydugunuz fikirler var mi lütfen fikir verin moralim bozuluyor

canım 4-5 sene önce alan kullanan arkadaşlar sorun çıkmadığını söyledi. ama son 1 senedir alan kullanan birkaç arkadaş kararma küflenme olduğunu söyledi.
anladığım kadarıyla karacada kalitede düşüş var. porseleninde hiçbir sorun duymadım ama çeliğine pek güven yok sanırım. aynı şekilde schaferınkinde de küflenme olmuş...:20:

ben porseleni kütahyadan, çeliği korkmazdan aldım misafir için. ikisi toplamda 950 tl tuttu ;) kütahya setimi ergunpasabahce sitesinden aldım öneririm :31:

valla canım benimde karaca tencerem tavam ama hiç memnun değilim düdüklüsü hemen bozuldu tencerelerin kulp kırıldı. üstelik ben çok titiz ve temiz kullanan bir insan olarak bu sorunları yaşadım. ben memnun kalmadım moralini bozmak istemem ama maalesef böyle

Canım benimde karaca çelik tencere setim var, bazen kararma yapıyor.cifle baya bi sürtmem gerekiyor.Bide bulaşık makinasına atınca küf gibi bişeyler oluyor.

Ben kk da yıllardır kalitesiz diye okuyorum canım ama çok yakın komsumuz ısrarla yıllardır kullanıyor ve cokta memnun..kızıda gecen yıl evlendi ceyizine karaca aldı ve o da cok memnun :44:demek ki kullanıma baglı :44:

Emsan ve korkmaz aynı şikayet okudum şans meselesi umarım benim iyi çıkar kullanıp görucez

benimde arkadaşım kullanıyor 1 senedir ve hiç memnun değil renkleri kararmış. bence kullanım meselesi değil kaliteli tencereler korkmaz hisar gibi onlara niye bir şey olmuyor. biz evde korkmaz kullanıyoruz bir sıkıntı çıkmadı

Son düzenleme:
Kafam çok karışık heves im fena kaçtı ne heveslerle almıştım yılların markasi nasıl olur anlamadim

Aldıklarıma pisman değilim aslında korkuyorum ama üç gündür araştırdığım kadarıyla şikayet te var memnun olandan var aslında tüm markalarda var gordum ben değiştireyim mi diye düşündüm ama vazgeçtim içim rahat öyle durum olursa o zaman bakarim çaresine inşallah bende memnun kalırım

karaca ürünlerinden ve firma yetkililerinin sorumsuzluklarından çektiğimi hiç bir firmadan-üründen çekmedim.usanıp da telefonu kapatırken sizi anlatmayacağım yer kalmayacak dedim ve söylediğimi yapıyorum. tüm mutfak eşyalarımı korkmazdan almama rağmen seramik tencerede korkmazın modellerini beğenemeyerek karacadan almak gibi bi hatada bulundum. domino serisi kargoyla eve gelir gelmez dış kaplamasında çizikle karşılaştım üç ay bekledim değiştirmeleri için değiştiremeyip teşhirdeki ürünü vermeyi teklif ettiler iade etmek istedim. hiç kullanmadığım halde kabul etmediler. el mahkum evlenip kullanmaya başladım. içinde asla şimşir kaşıktan başka kaşık kullanmamama rağmen içindeki o seramiğin altından grimsi bi tabaka çıktı nokta nokta. mesele 300-400 TL lik bişey değil eşya gelip geçici değiştirilir zamanla. ama beni saatlerce telefonlarda, mağazalarda oyalamaları. genel müdürlükten firmaya, firmadan genel müdürlüğe paslamaları. sonucunda hiç birşey elde edemeyip ürünün resmen defolu çıkması sinir harbi yaşatıyor. WOM(Word of mouth)un ne kadar etkili bir pazarlama anlayışı olduğunun farkına varmaları gerekiyor.

Karacadan kahvaltı takımı günlük yemek takımı kek fanusu katlı kurabiyelik aldım kek fanusundan spatula çıkmadı üç aydır getiricekler böyle ilgisiz ürününe sahip çıkmayan işinin ciddiyetinde olmayan firma görmedim iyiki de yemek takımı tencere takımımı korkmazdan aldım diyorum tencereyle alakalı bi sorun yaşandığında mümkün değil çözmezler çünkü bi spatulayı üç ayda getiremeyen adamlar!

Ben Karaca'dan çeyiz seti (yemek takımı-kahvaltı takımı-çelik tencere-çatal bıçak takımı-seramik tencere takımı) ve birkaç nevresim takımı aldım.. yemek ve kahvaltı takımını bulaşık makinasında yıkıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Seramik tencere takımını da aynı şekilde.. çatal bıçak takımını elimde yıkayıp kuruluyorum şimdilik sıkıntı yok.. Nevresimlerde de bir sıkıntı yok.. Ama çelik tencere takımını pek kullanmadım açıkçası.. Ben de Karaca'dan almak durumunda kalmıştım bazı nedenlerden dolayı ama bayaa korkuttular sonra.. Ama 1,5 aydır kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok gibi..

Back
X