KARACİĞER ENZİMLERİ YÜKSEKLİĞİ GEBELİKTE

Benim göbeğim bir tık daha büyük olduğu için mi neyse 22 haftayı geçtikten sonra çatlakların oluşmaya başladı şimdi de baya baya var çatlağım. Sadece saf zeytinyağı kullanabiliyorum başka hangi yağı kullansam alerji yaptı malesef gebeliğim çok şükür rahat geçti ama bu kaşıntı beni mahvetti resmen. Göbeğim açık olduğunda kaşıntı yok ama kapalı olduğu zaman başlıyor çok tuhaf çok teşekkür ederim umarım çatlaksız kaşıntısız bi gebelik geçirirsiniz

Çok teşekkür ederim sizde sağlıklı gebeliklerikiz gebelik farklı olur tabi ki .

Benim de gebelikte aşırı yüksekti o değerlerim yağlanma çıktı çok önemli birşey çıkmadı. Sende batın usg gir
merhaba, benim de değerlerim çok yükselmiş dün öğrendim yarın dahiliye randevum var batın usg bakılacak. Bu yeterli midir öğrenir miyim ne olduğunu acaba....

merhaba, benim de değerlerim çok yükselmiş dün öğrendim yarın dahiliye randevum var batın usg bakılacak. Bu yeterli midir öğrenir miyim ne olduğunu acaba....
BENİM doktorum gerek bile görmedi USG ye gerek gördüyse USG yaptırınca sonuç alırsınız geçmiş olsun

gebelik kolestazından şüphelenilmedi mi? çok endişeliyim gerçekten ne düşüneceğimi bilemiyorum.... teşekkür ederim..
Geçen haftalarda benim de çok yükselmişti ama usg çekildi vs temiz çıktı tansiyon takibi yaptım bi süre vücuttaki enfeksiyon stres şu kaybı ve kullandığımız vitaminler yükseltebiliyor. Şu an bütün değerlerim temiz çıkıyor. Hamilelikte olabiliyor böyle dalgalanmalar sakin kalmaya çalışın her ihtimale karşı doktorların önlemi var

gebelik kolestazından şüphelenilmedi mi? çok endişeliyim gerçekten ne düşüneceğimi bilemiyorum.... teşekkür ederim..
Hayır suphelenmedi hiç endiselenme BENİM sadece vitaminlerimi kesti şuan hiç bir sıkıntı yok elhamdülillah GEBELİK SÜRECİNDE DEĞERLERLERDE YÜKSELİŞ DÜŞÜŞ OLABİLİR DEDİ SADECE İLERİ BİR KAN TAHLİLİ YAPTI ONDA DA HİÇBİR ŞEY ÇIKMADI O YÜZDEN FAZLA ENDİŞELENİP KENDİNİZİDE BEBEĞİNİZE STRESE SOKMA

vitaminleri kestim, ne kadar süre sonra testleri tekrarlamamı önerirsiniz. Hepimiz sağ salim tamamlayalım şu süreci inşallah ....

Perişan oldum valla gebelik zehirlenmesi mi acaba diye yükselir ama 160 biraz çok diyorlar. 2 katına çıksa neyse 6 katına çıktı. Sizin ne kadar sürede normale döndü benim kadar yükselmiş miydi?

Perişan oldum valla gebelik zehirlenmesi mi acaba diye yükselir ama 160 biraz çok diyorlar. 2 katına çıksa neyse 6 katına çıktı. Sizin ne kadar sürede normale döndü benim kadar yükselmiş miydi?
Hayır ben bu kadar yüksek değerleri görmedim karaciğer enzimim hafif yüksekdi sadece Rabbim acil şifalar versin inşallah doktor sizi gastroenteroloji bölümüne yönlendirir dahiliye gastroenteroloji bölümü de ileri tahlil ister birde USG net sonuç alırsınız geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…