KARACİĞER ENZİMLERİ YÜKSEKLİĞİ GEBELİKTE

kbraazl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
6
1
1
Kizlar 19 haftalık gebeyim çok endişeliyim geçen salı kan testi verdim tüm degerlerim normal ama alt ve ast yüksek çıktı ALT 58 AST 46 doktor endişelendirdi birde idrar tahlinde enfeksiyon var bebeğim ve kendimle ilgili çok endişeliyim bu süreci yaşayan oldumu dahiliye ye yonlendirdi yarın gidicem inşallah

Benim de gebelikte aşırı yüksekti o değerlerim yağlanma çıktı çok önemli birşey çıkmadı. Sende batın usg gir

Gebelik oncesi benim bu degerlerde oluyordu yaglanmadan oluyor, kilo aldiysaniz ondandir bence, dahiliye doktoru daha net bilgi verir icinizi ferah tutun

İnşallah güzel sonuçlar alırım kadın doğum doktoru endişelendirdi biraz
İnşallah, bazi doktorlar evham yapiyor garantiye almak istiyor, ornegin benim tiroid nodulu var diye dahiliye korkuttu biopsi vs falan herseyi anlatti endoktorine sevk etti endokrin ultrason bile vermedi kan degerleri iyi diye gebelik sonrasi takip dedi.
Bazen garantiye almak icin yonlendiriyorlar aslinda iyi bisey

Bende de hamileyken çıktı da merak ettim geçti mi yağlanma sizde
Dedigim gibi gebelik oncesi kilom vardi hatta 100 kusurlerdeydim yaglanma varken sonra 88 e kadar indim suan 87yim, baktirmadim yakin zamanda kan tahlilinde degerlerim normal hatta gebelikte daha da iyilesmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…