Karadayı Atv

bende necdetten umutluyum hadi hayırlısı
ama ayten intihar ediyor ölürse falan necdet duymaz beklediğimiz gibi de olmaz

Her yerde aranan Mahir'i getirene ödül verileceği duyurulur. Mahir her an yakalanma tehlikesine rağmen Feride'nin karşısına çıkar. Ancak Feride'den hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Mahir'in Feride'ye söyleyecekleri ise Feride'yi kalbinden vuracaktır.
Turgut Mahir'in yerini öğrenebilmek için ailesini sorguya alır. Mahir'e olan tüm öfkesini ailesinden çıkarmaya kararlıdır. Kara ailesi büyük ve zorlu bir sınavdan geçer. Bu sırada Turgut'un açtığı yarayı taşıyamayan Ayten bir karar verir.
Nazif'in son duruşması gelip çatar. Feride duruşmadan önce kararını verir. Eli kolu bağlanan Mahir'in tek çaresi kalmıştır. Feride'yi kaçıracaktır!

artik su turgutun pislikleri boyu asti,sabir tasti yeter artik yuregimize su serpilsin biraz yaaaa.adam herseyden yirtiyor valla sinirden bi hal oldum izlemeyi birakicam iyi seyler olana kadar..

Ben bu topiği aradım da bulamadıydım yahu
Bi kaç haftadır remen nefessiz izliyorum diziyi
Çok heyecanlı geçiyor
Necdet bi öğrense turgutun kıza yaptığını gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Bakalım bu hafta neler olacak

Bir yerden patlayacak ama nerden bilemiyorum, bence en zayıf olan yer Necdet ya Ayten den ya da Mahiri vuran çocuktan..

slm arkadaslar bende izliyorum karadayiyi biraz yorum yapiyim ayteni hic sevmiyorum turka soray ozentisi turgut iyi yapti vallagerci ben nejdetten bekliyordum ama neyseayy o son sahne neydi oyle ya opus opus bitiremediler ben utandim valla izleke esim hemen kapatti gerci:26::26:

diziyi çok sevmeme rağmen öpüşme sahnelerini çok abartık buluyorum ne öyle ya valla rol gibide değil sanki bu kadar gerçekçi öpüşme hiçbi dizide görmedim

Ben bayıla bayıla izliyorum..
Napıcaz eylüle kadar ya

Son düzenleme:
sonuna sinir oldum hiç olmazsa feride turgutla ilgili bikaç bişey öğrenseydi gelecek sezon boyuncada mahirmi kalacak hapiste bi sezonda öyle geçer artık,herşey çok havada kaldı ya

Bir hafta boyunca beklediğim izlediğim tek dizim tatile girdi ziyadesiyle mutsuzum. Kuzum bu kadar da olmaz yahu Necdet tam çözülecekken, ben Necdetten ümitliyim birde kendisini Turgutun nişanlısı zanneden kız varya oda anladı gerçekleri ama Turgut onu susturabilir adam her şeyden sıyrılıyor.Mahirin de babam değil ben öldürdüm demesi çok saçma tam TÜRK filmi gibi geldi bana. Yasin de ölmese bari.. OFFF NASIL GEÇECEK BU YAZ KUUZUUMM..

Bende izliyorum eşide çok fena hastası erkenden geliyo hemen açıyoruz bazen geç gelse bile gece 3'e kadar karadayı izliyoruz netten..
Ben neler olacağını biliyorum dizide Yanlız çok saçma bitti ya böyle bitmesi hiç hoşuma gitmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…