Karadayı Atv

Bu dızı benı delırtecek.ratıng ıcın,dızıyı surdurmek ıcın ıslerı ıyıce sarpa sardırıyolar ama bı sefer de mahır ve tayfasının degıl de turgut ve saz arkadaslarının basına sardırsınlar.sinir hastası edıcekler nerdeyse.tam necdetın kelle koltukta artık derken mahır nıye sacmaladı kı

dizinin en basinda daha dedik esimle.bu turgutun sonu necdet veya serra sayesinde olcak..off gicik oluyorum yaa turguta..savcilarin yuz karasi

bence en mantıklısını yaptı, babasını 1-2 mahkemede kesin asması lazımdı ama şimdi sil baştan olucak ve dava uzayacak, tabiki feridenin ona kıyamayacağını biliyor ve gerçeğin bulunması için zaman kazanıyor, bence ferideye daha sonra ben yapmadım diyecek feride de bunu bildiği ve mahir e güvendiği için davayı çözmeye çalışacak, turgut azizim nasıl bir oyuncusun sen bi sürü dizide izledim seni mamafi bu kadar dikkatimi çekmemiş bu kadar nefret kitlesi kazandırmamıştın kendine, harbi oyuncusun sen tebrikler; turgut un sonu kesinlikle serra yada necdet ten olacak..

Tek takip ettiğim dizim tatile girdi çok üzüldüm
Çok heyecanlı takip ediyordum yaa ikisinin aşkını
Neyse hayırlısı 2 ay geçer su gibi Allah sağlık versinn..

Feride kıymaz Mahire zaten böyle başlar herşeyi en baştan soruşturur...
Heyecanlı bi sezon bizi bekliyor....

Dizinin sezon finali yapmış olması durumundan mütevellit,ziyadesiyle bedbahtım cancağızlarım..
Mamafi sayılı gün tez geçer derler..

Bilakis ben Mahirin 'ben öldürdüm' demesini zekice buldum.. Zira babasına dar ağacı yolu gözükmekteydi..
Ayrıyeten topiği ıssız bırakmayalım dizinin yokluğunda da derim..

Son düzenleme:

Mamafi , sayili gun cabuk gecti cancagizim:)topigi issiz birakmayalim konusuna bende katiliyorum.

Dün akşam izlerken resmen şiştimm şiştimmm.
Feride beni yoruyo izlerken sinir oluyorum aglarken yuzunun aldigi şekillere,onun haricinde cokk iyi oyuncu eyvallah,ama aglamasin nolur :)) butun bolum aglattilar kadini.veda sahneleri icimi eritti yalniz soylemeden gecemiciiiim ((
Bu sinan denen şahsi sevmedim.ahada buraya yaziyorum,ilerde bu ikiliyi izlicez,adam ferideye abayi yakicak.
Feride-mahir aşki tarih olucak.lakin ben ikisinden başka aşk izlemek istemiyorum cancagazimm..
Yasin lüütttfen ölmesinnn.orhan kardesine yakalandi,nolucak cok merak ediyorum onlarida
Necdetttt! Ah necdet! Kafama takilab,mahirle revirde gorusmeden once kim geldi? Savciysa eger neyle tehdit etti,yada farkli bi hesap var ortada.ah bu savci pisligi,herseyi kilifina uyduruyoo.serrayida sindirdi,oda sustu geri..
Ayyyhh bi an once pazartesi olsun,eskiden ezeltesi vardi,simdi karadayi bekliyoruz :))

Karadayı dün akşam ki bölümünde de vasattı bu sezon hep böyle zoraki uzatacaklar sanırım.

Feride nin yeni talibi beliriyor,
Annesinin beyninde çakan şimşekleri gördüm sanki,
Ailede sadece küçük torun dan başka erkek kalmadı hepside hapiste,
Mıy mıy mıy sinir harbi yaşattılar resmen..

bahara yazık oldu yaa geçen haftaki bölüm çok heyecanlıydı bu hafta biraz sönük kaldı bence

Bahar neden öldü ki anlamadım,ölmeyeydi iyiydi
Ferideyide sürekli ağlak halde görmekten gınaa geldi yaaa

Benden başka kimse izlemiyor zannetmiştim:26:

Bende çok sinir oluyorum izlerken ama bakmadan duramıyorum nasıl olacak böyle bilemiyorum.

Ama sonunda anneleri doğru bir iş yapıp dükkanın başına geçti..

sonunda turgutun katil olduğu ortaya çıktı bunu ispatlamaları da sezon sonuna kadar sürer.bence dalyan da bu işe girip mahire yardımcı olacak.necdetin sonunu hiç iyi görmüyorum

Şükür anladilar turgutun haltlarini o kadar bekledik yaa
Uzatmadan sonuçlansa bari
Nefes nefese izlemeyi özledim şu diziyi

Turgutun pisligi ortaya cikti ya,cok sevindim,dun aksama kadar ya bisey olur da yine anlasilmazsa diye korkuyodum,ufak ufak kizismaya basladi isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…